3 GüNLüK ; Park Halindeki motoruma PoLiS aracı ÇarPTı :(

Bu başLıkta dünkü kadar neşeLi olamıyorum arkadaşlar :pr:

YaKLaşık 25 dk önce ewimden ÇıKıP cafe e doğru yola çıktım.. Yalowa da ewde kimse olmadığından net de baĞLı deil ; Bu yüzden Yalowa ya her geldiğimde siz dostlarımlaa her dakika irtibatta bulunamıyorum :salut: Sadece müsait zamanlarımda cafe ye gidebiliyorum; Bu nedenlee fazlaa gözükmüyorm bu aralar :salut:

Neise yine www.motosiklet.net dostlarımlaa muhabbet edelim diye ewden çıkıp cafe ye geldm.. cafe nin önüne park ettim güzelcene :salut: indim motordan tam kapıyı açıp cafeye giricektim ki KüüüüüüüüüüüüüüüüTTTSSSSSŞŞŞŞ :pr::pr::pr:

Döndüm ki bebeğim yerde :salut::salut: yardım elimi uzatmamı beklliyo:salut::salut: önde de POLİS minibüsü :pr::pr: Geri giderken çarpmışş düşürmüşş motorumu :pr::pr: KöRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :pr::pr:

artist polis bağrıyo içerden bşi oldumu :pr::pr::pr: tabi karadeniz ruhu ; in aşayaa beraber bakalım deyiverdim :pr::pr:

Fazla hasar yok yalnız grenajım çatlak çatlak olmuşş :salut::salut: Neise polis yine artislik icabı ne yapabilirim deyince deişcen grenajı dedim :pr::pr: ondan sonra yumuşadı p ..... :pr::pr: yok bu bişi deil yok yapıstırırız felan deyince dedi senden adam olmaz ben hallederm :pr::pr:

WaLaa ARKDAŞLAR :salut: nazar mı diyelim ; şanssızlık mı bilmiyorum ama çok moralimi bozdu bu oLay :salut::salut:

Yaa kaza yapsam daha az üzülürdüm yaaa :salut::salut: Duran motoruma ne motoru ayakta beni bekleyen bebeğime GeLiP Bi poLis otosu çarpıyo :salut:

OLCAK İş deil ; akLım almıyo :salut::salut::salut::salut::salut:

geçmiş olsun, sendede ne şans varmış, polisler çarpsada kırsada tınlamıyolar malesef arkan sağlam değilse.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bune şanssızlık doğan ya,neyse geçmiş olsun sen genede hayra yor,belki daha büyük bi kaza olcaktı.

geçmiş olsun, sendede ne şans varmış, polisler çarpsada kırsada tınlamıyolar malesef arkan sağlam değilse.

aga karsımdaki sağLam olsa :farao: ARKamız her türLü sağlam da karsımdaki adam deil ki :pr::pr: karsımda yawşayan adamlarlaa ne işimiz oLur bizim :pr::pr: 50-100 Lira için ...

Geçmiş olsun kardeş,aslında iyi yapmışsın böyleleri ile uğraşmaya değmez. Başımın gözümün sadakası olsun deyip geçiceksin,allah beterinden korusun.

geçmiş olsun arkadaşım. en azından üzerinde değilmişsin. cana gelmesinde.. mal yerine konur

daha sabah motosikletini hayırlı etmiştim

geçmiş olsun allah beterinden saklasın

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gecmıs olsun kardesım,umarım en buyuk en son kazan bu olur,

geçmiş olsun arkadaşım...olsun bişey olmaz nazarlık olmuştur...polis çarptı diye değilde kaydım düştüm diye düşün artık o kadar koymaz...:) ne de olsa salıvermişsin adamı...

ya nazar değdi işte!!! sen o kadar aşkım bebeğim dedin...
canım şükret ki daha büyük şeyler olmadı. geçmiş olsun...

geçmiş olsun tek hatan rapor tutturmaman...ehliyet varsa tabiii,var dimii.

arkadaşım geçmiş olsun dün aynısı benimde başıma geldi benim motorada çarpmışlar neyseki ben senin kadar şanssız deilmişim sadece sol aynam kırıldı...ama ben çarpanıda göremedim...adam hem çarpmış hemde kaçmış ...madem çarpıyon nie kaçıyon...nese tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun cakalaz, tam talihsizlik seninki. Yeni almıştın motosikletini oysa. Vardır bunda da bir hayır, hasar sadece grenajdaysa önemli değil bence; üzme sen kendini. Polis memurlarının prosedürü senden daha iyi bilip hemen tatbik etmeleri lazımdı ama yapmamışlar nedense.

ben bu durumu anlamıyorum bi türlü arkadaşlar ya.
neden zabıt tutturmuyosunuz? arıcaksınız 155 i, aracıma polis çarptı, ekip yollayın diceksiniz bu kadar basit.
bu sıralar çok okuyorum, herkeste böyle bir eğilim var. bırak senden gelecek hayır allahtan gelsin diyip yolluyoruz adamları. bizde suç yokken, bütün masraf bize kalıyo.
varsa ortada bir suç, kim olursa olsun, isterse polis olsun çekecek cezasını.
kanunlara güvenin biraz, inatçı olun.
hiç olmazsa motorunuzun masrafını çıkartırsınız.

bahtsız bedevi, çölde kutup ayısına rastlarmış :p geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar