Herkese Günaydın... :rendeer:
Günaydın fotoğraf için teşekkürler :rendeer:
Herkese Günaydın... :rendeer:
Günaydın fotoğraf için teşekkürler :rendeer:
Bende diyordum onca resmi nasıl yükleyeceğim diye, gerisini bekliyoruz aşkım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
Hanedan yazmıştı bende benzer bir yorum yaptığım için![]()
bana bişey yazan olduysa bu mesaj trafiğinin içinde okumam cevaplamam mümkün değil...boş zamanım olsa tamam ama ne yazıkki na mevcut...![]()
günaydın yeni fotograflar için teşekkürler herkese
mömkünse bana orj. nallerini ulaştırabilirmisiniz :cherry:
Katılıyorum. Arkadaşın ismini unuttum ama organizasyon genelinde de oldukça yardımcı olan asya 150t'li bir arkadaş vardı biz rampayı geri çıkarken. Bizim nexus 500le zar zor tırsa tırsa çıktığımız o yokuşu bu arkadaş önünde kros motosikletli bir arkadaşla arı gibi çıktı bizi de geçti uzadı gitti helal olsun dedim.
Hatta burada kendisi de yazmıştı mesajlarda, "At sahibine göre kişner" diye![]()
:cat: kanuni storm 150'lik "hanedan".. turuncu yamaha XT X kroslu arkadaş "deniztumer"..
:cat: asya 150'lik "hanedan".. turuncu yamaha XT X kroslu arkadaş "deniztumer"..
Şelale yolu haklı olarak birçok arkadaş için zorlu bir yol oldu.. ancak benim için keyifliydi.. :queen: hatta yukarıya giden yoldan İznik gölü çevresinden geçerek Bursa'ya gidiliyor.. bu sene kısmet olursa bu yolu geçeceğim..
"Lucas" a ..
Bu ilk katılımlarda maalesef yabancılık çekiliyor.. masamızda ilk defa katılanlardan "pilotlike" Şile Ağva'dan gelmişti.. bir de Karadeniz Ereğlisi'nden gelen arkadaşlar vardı.. ben de aynı sorunu ilk katılımda yaşadığım için bu rahatsızlığı yaşatmamaya çalıştım.. Siz hiç olmazsa kalabalık geldiniz aranızda sohbet edebildiniz.. tek gelenler daha çok zorluk çekiyor.. zaman içinde sorun yavaş yavaş azalıyor..
Benim tek sıkıntım nickleri bir türlü aklımda tutamamak..isimler olsa daha çabuk tanımak mümkün olacak.. hatta yazıştığınız kişiyi toplu haldeyken tanımıyorsunuz..
Sizinle tanıdığıma sevindim.. arka masamızda oturuyordunuz.. hatta bir fotoğrafınızı da ben çektim..
Umarım motofest'de görüşürüz.. :rendeer:
esas kahramanlar bence o rampalari alabilen ve kucumsenen cin mali scooterlardir:rendeer:
saygilar.....
ben kahraman mıyım şindi helal bana o zaman :wiinkk:![]()
ben kahraman mıyım şindi helal bana o zaman :wiinkk:![]()
Bu yazıyı görünce yapraklı fotoğraf geldi birden gözümün önüne :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Daha yenimi okudun kac dun oldu bunu yazali bravo sana:cat:
Bu yazıyı görünce yapraklı fotoğraf geldi birden gözümün önüne :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
15. sayafada da bir arkadaş dailymotion linki vermiş ama oda açılmıyor... sanırım sitede sorun var,,,
edit . dailymotion.com bile açılmıyor :O
bizde varmiydik arkanizda???hatta selaleye giderken turuncu bi enduro sol aynamda gorunup durdu taki, bozuk yola girene dek...:queen::rendeer:
:queen: he he.. bu grubun en sevdiğim özelliği toplu haldeyken marka ve modellerle işi olmaması.. :cat: hanedan sen de sollasaydın keşke seni takip etmek keyif olurdu benim için.. :cat:
Ustalar ne zaman yol istedi de vermedik.. :cherry:
Bozuk yola girmeden önce biz bir yayla yapıp geldik.. konusu olmadı ama sedat'lar önceden gidince biz döneceğimiz yeri bilemeyip yukarı devam ettik..
bu da ayrı bir organizasyon sorunu oldu.. gerçi benim bir şikayetim yok.. yukarısı daha ferahtı.. :queen:
orjinal olunca nasıl çıkıyosun ki :mrgreen::mrgreen:
güzel soru tebrik ediyorum :bounce:![]()