3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Bende diyordum onca resmi nasıl yükleyeceğim diye, gerisini bekliyoruz aşkım :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

Hanedan yazmıştı bende benzer bir yorum yaptığım için :)

Valla o Cross lu olan "deniztumer" idi , onuda sol veya sağlayacaktım ... :)

Hakikaten beğenilmeyen çinli scoooterler için iyi bir sınav oldu marka model önemli değil...

Ben daha önce gördüğümü düşündüğüm lucas ve eşini meğerse hiç görmemişim :cherry:

Çengelköy kahvaltılarından hatırlar gibi olmuştum oysa :bounce:

Demekki avatarlarındaki fotoğrafları gördüğüm için hemen kanımız kaynadı :D
("Beyin çağrışım yaptı")
İnş yalovada görüşürüz...

Son düzenleme:
bana bişey yazan olduysa bu mesaj trafiğinin içinde okumam cevaplamam mümkün değil...boş zamanım olsa tamam ama ne yazıkki na mevcut...:p

günaydın yeni fotograflar için teşekkürler herkese

mömkünse bana orj. nallerini ulaştırabilirmisiniz :cherry:

Katılıyorum. Arkadaşın ismini unuttum ama organizasyon genelinde de oldukça yardımcı olan asya 150t'li bir arkadaş vardı biz rampayı geri çıkarken. Bizim nexus 500le zar zor tırsa tırsa çıktığımız o yokuşu bu arkadaş önünde kros motosikletli bir arkadaşla arı gibi çıktı bizi de geçti uzadı gitti helal olsun dedim.

Hatta burada kendisi de yazmıştı mesajlarda, "At sahibine göre kişner" diye :)

:cat: asya 150'lik "hanedan".. turuncu yamaha XT X kroslu arkadaş "deniztumer"..

Şelale yolu haklı olarak birçok arkadaş için zorlu bir yol oldu.. ancak benim için keyifliydi.. :queen: hatta yukarıya giden yoldan İznik gölü çevresinden geçerek Bursa'ya gidiliyor.. bu sene kısmet olursa bu yolu geçeceğim..

"Lucas" a ..
Bu ilk katılımlarda maalesef yabancılık çekiliyor.. masamızda ilk defa katılanlardan "pilotlike" Şile Ağva'dan gelmişti.. bir de Karadeniz Ereğlisi'nden gelen arkadaşlar vardı.. ben de aynı sorunu ilk katılımda yaşadığım için bu rahatsızlığı yaşatmamaya çalıştım.. Siz hiç olmazsa kalabalık geldiniz aranızda sohbet edebildiniz.. tek gelenler daha çok zorluk çekiyor.. zaman içinde sorun yavaş yavaş azalıyor..

Benim tek sıkıntım nickleri bir türlü aklımda tutamamak.. :p isimler olsa daha çabuk tanımak mümkün olacak.. hatta yazıştığınız kişiyi toplu haldeyken tanımıyorsunuz..

Sizinle tanıdığıma sevindim.. arka masamızda oturuyordunuz.. hatta bir fotoğrafınızı da ben çektim..
Umarım motofest'de görüşürüz.. :rendeer:

:cat: asya 150'lik "hanedan".. turuncu yamaha XT X kroslu arkadaş "deniztumer"..

Şelale yolu haklı olarak birçok arkadaş için zorlu bir yol oldu.. ancak benim için keyifliydi.. :queen: hatta yukarıya giden yoldan İznik gölü çevresinden geçerek Bursa'ya gidiliyor.. bu sene kısmet olursa bu yolu geçeceğim..

"Lucas" a ..
Bu ilk katılımlarda maalesef yabancılık çekiliyor.. masamızda ilk defa katılanlardan "pilotlike" Şile Ağva'dan gelmişti.. bir de Karadeniz Ereğlisi'nden gelen arkadaşlar vardı.. ben de aynı sorunu ilk katılımda yaşadığım için bu rahatsızlığı yaşatmamaya çalıştım.. Siz hiç olmazsa kalabalık geldiniz aranızda sohbet edebildiniz.. tek gelenler daha çok zorluk çekiyor.. zaman içinde sorun yavaş yavaş azalıyor..
Benim tek sıkıntım nickleri bir türlü aklımda tutamamak.. :p isimler olsa daha çabuk tanımak mümkün olacak.. hatta yazıştığınız kişiyi toplu haldeyken tanımıyorsunuz..

Sizinle tanıdığıma sevindim.. arka masamızda oturuyordunuz.. hatta bir fotoğrafınızı da ben çektim..
Umarım motofest'de görüşürüz.. :rendeer:

bizde varmiydik arkanizda???hatta selaleye giderken turuncu bi enduro sol aynamda gorunup durdu taki, bozuk yola girene dek...:queen::rendeer:

bizde varmiydik arkanizda???hatta selaleye giderken turuncu bi enduro sol aynamda gorunup durdu taki, bozuk yola girene dek...:queen::rendeer:

:queen: he he.. bu grubun en sevdiğim özelliği toplu haldeyken marka ve modellerle işi olmaması.. :cat: hanedan sen de sollasaydın keşke seni takip etmek keyif olurdu benim için.. :cat:

Ustalar ne zaman yol istedi de vermedik.. :cherry:

Bozuk yola girmeden önce biz bir yayla yapıp geldik.. konusu olmadı ama sedat'lar önceden gidince biz döneceğimiz yeri bilemeyip yukarı devam ettik..
bu da ayrı bir organizasyon sorunu oldu.. gerçi benim bir şikayetim yok.. yukarısı daha ferahtı.. :queen:

:queen: he he.. bu grubun en sevdiğim özelliği toplu haldeyken marka ve modellerle işi olmaması.. :cat: hanedan sen de sollasaydın keşke seni takip etmek keyif olurdu benim için.. :cat:

Ustalar ne zaman yol istedi de vermedik.. :cherry:

Bozuk yola girmeden önce biz bir yayla yapıp geldik.. konusu olmadı ama sedat'lar önceden gidince biz döneceğimiz yeri bilemeyip yukarı devam ettik..
bu da ayrı bir organizasyon sorunu oldu.. gerçi benim bir şikayetim yok.. yukarısı daha ferahtı.. :queen:

ama ne yoldu be toz duman offff kocaelide yasiyorum ama bu kadar dibe inmemisdim hic....in in bitmiyo anacim...cehenem magarasi gibi...:queen:
zaten donusumuzde olay oldu...motosiklet gitmicem bu yolu diyor ben inat ediyom gidicen diye,artcini indir o zaman diyo ben yine olmaz diyom o hirliyo zirliyo ben inat ediyom oyle zirlata zirlata cikardim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar