3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sendemi :cyclopsan

önce ben dedim aşık oldum bi hatuna die:) sonra olay beş sayfa canlandı yarasaya aşık olanlar cıktı:queen: sonra biri ameliyat oldu :queen::queen:biri R1e aşıkollmuşsunuz dedi:queen: vb vb vb:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aaa ne kötülüğümü qördünüz kuzum :) böyLe konuşup ismimi Lokal boya yapmayınız teeessüf ederim yani :)

walla ben söyleyeceğimi söyledim... avatardaki pisiko tedi kadrolu eleman... salarım üstünüze...
sonra yok efenim ben duymadım, yok efenim ben görmedim olmasın:queen::queen:

şimdi o kız buraya motorsikleti bırakırsa senin sevgilin olurumj dese naparsın sadece merak :mrgreen::mrgreen::cherry:

AHANDA 2000. MESAJIM....

5 yılda ancak bu kadar olmus :)
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..

cok tesekkurler....:rendeer:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
helal olsun lan sana ama yaklaştın...

ozaman 1000 RR Falandır :D :queen::queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------

AHANDA 2000. MESAJIM....

Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..

SaygıLAr Sayın Abim :) Hayırlı uğurlu olsn 2000 qime patlicak die düşünüodm sen o sırada hepimize patlattn heLaL olsn sana :d sendende bu beklenirdi Adalet budur kardeşim :D
:rendeer::rendeer::rendeer:

AHANDA 2000. MESAJIM....

Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma,***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..

hadi hayırlı ugurlu olsun bende tükkan açıldı açılalı bi gelişme yok ama 3000 e doğru gidiyorum :bounce: :rendeer:

Öncelikler gelen ve giden arkadaşlar ;

Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..

Birde ben bu geziden memnun kalmadım tek bir kişi varsa lütfen söylesin?

aaa ne kötülüğümü qördünüz kuzum :) böyLe konuşup ismimi Lokal boya yapmayınız teeessüf ederim yani :)

peki eray öle olsun :bounce: :p

ne biri aşk mı dedi :bounce: yok ya işim olmaz :) selam millett ben susmayı denicem avatarım konuşsun

aa caner sen çabuk dersinin başına ne işin varmış senin aşkla meşkle :p

SS ciyim diye aşık olamaz mıyım? :p:p:p

kabiliyetine baglı :queen:

bunlar ss çiyiz diye arkaya hergün yeni bir kız atıp takılıyoruz falan zannediyorlar yalansa yalan desinler.:queen:

külliyen yalan atsa turgay atar :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------

SaygıLAr Sayın Abim :) Hayırlı uğurlu olsn 2000 qime patlicak die düşünüodm sen o sırada hepimize patlattn heLaL olsn sana :d sendende bu beklenirdi Adalet budur kardeşim :D

birinizi bile esgecmem :queen:
Alayınıza :queen::queen::queen::queen: Tesekkur ederim :wiinkk:

Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..

ben memnun değilim arkadaşım hiç begenmedim geziyi hemen telafi et biidaha düzenle :p

hayatımda gittiğim en güzel gezi idi çok şüküğr kaza bela olmadı tatsızlık yaşanmadı herşey için teşekkürler darısı seneye artık :bounce: :rendeer: :rendeer:

Herkeze iyi akşamlar.Gezi için teşekkür etmek istedim.Organizasyon güzeldi fakat taniştirma komitesi gelmemiş sanirim. :bounce: Kuyu Cadısı arkadaşımız saolsun görevi üstlendi ona çok çok teşekkür ederim kendi adıma.Ümit'in de ellerine sağlık resimler harika çıkmış.Kendimi hiç bu kadar "Net" görmemiştim :rendeer:

AHANDA 2000. MESAJIM....

güzellllllllllllll hep beraber nice 2000 lere.

tam üstüne bastın ayağını kaldır tamda istediğim renkti siyah-kırmızı1000RR
aşık oldum kimdeyse sevabına getirsin aşkımı...:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar