Ben o eski ben diiLimKyÇok Değiştim Baskı Balata ne varsa Değişti
![]()
hadi leynnnn benimi kandırıyon :bounce:
varmı benim aşkımı gören))))))))))))))
ya bi git yaa bi aşk dedin ortalık aşıktan geçilmiyo :queen:
Ben o eski ben diiLimKyÇok Değiştim Baskı Balata ne varsa Değişti
![]()
varmı benim aşkımı gören))))))))))))))
sendemi :cyclopsan
hadi leynnnn benimi kandırıyon :bounce:
yau bu aşık olsa olsa orda R1 lerden birine aşıq olmştur![]()
walla ben söyleyeceğimi söyledim... avatardaki pisiko tedi kadrolu eleman... salarım üstünüze...
sonra yok efenim ben duymadım, yok efenim ben görmedim olmasın:queen::queen:
SS ciyim diye aşık olamaz mıyım?![]()
helal olsun lan sana ama yaklaştın...
AHANDA 2000. MESAJIM....
5 yılda ancak bu kadar olmus
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
cok tesekkurler....:rendeer:
AHANDA 2000. MESAJIM....
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma,***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
şimdi o kız buraya motorsikleti bırakırsa senin sevgilin olurumj dese naparsın sadece merak :mrgreen::mrgreen::cherry:
aaa ne kötülüğümü qördünüz kuzumböyLe konuşup ismimi Lokal boya yapmayınız teeessüf ederim yani
![]()
ne biri aşk mı dedi :bounce: yok ya işim olmazselam millett ben susmayı denicem avatarım konuşsun
SS ciyim diye aşık olamaz mıyım?![]()
bunlar ss çiyiz diye arkaya hergün yeni bir kız atıp takılıyoruz falan zannediyorlar yalansa yalan desinler.:queen:
ozaman 1000 RR Falandır:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------
SaygıLAr Sayın AbimHayırlı uğurlu olsn 2000 qime patlicak die düşünüodm sen o sırada hepimize patlattn heLaL olsn sana :d sendende bu beklenirdi Adalet budur kardeşim
:rendeer::rendeer::rendeer:
Öncelikler gelen ve giden arkadaşlar ;
Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..
Birde ben bu geziden memnun kalmadım tek bir kişi varsa lütfen söylesin?
Öncelikler gelen ve giden arkadaşlar ;
Emin olun şelale yolunun bu kadar betrer olduğunu bende bilmiyordum bunu itiraf ediyorum.. hep arabayla indim bu zamana kadar..
Birde ben bu geziden memnun kalmadım tek bir kişi varsa lütfen söylesin?
güzellllllllllllll hep beraber nice 2000 lere.AHANDA 2000. MESAJIM....
Bu 2000 mesajı gerek kavga ederken, gırgır samata yaparken, dua ederken, kufur ederken bana yazdıran tum arkadaslarıma, dostlarıma, bir bukadar da mesajımı silen modlara, birde onların alayına, versiyon versiyon bizleri her seferinde daha guzel bir ortam hazırlamaya calısan, modlar ezip tozarken o geceli gunduzlu caba sarfedip emek veren patrona, gazladıgım arkadaslarıma, ***lik konusunda benle yarısan arkadaslarıma, her zaman yanında olmaya calıstıgım yanımda olmaya calısan tum MT ailesine, haleye, jaleye ve butun mahalleye minnettarım..
ozaman 1000 RR Falandır:queen::queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:34 PM ----------
SaygıLAr Sayın AbimHayırlı uğurlu olsn 2000 qime patlicak die düşünüodm sen o sırada hepimize patlattn heLaL olsn sana :d sendende bu beklenirdi Adalet budur kardeşim
:rendeer::rendeer::rendeer:
peki eray öle olsun :bounce:
aa caner sen çabuk dersinin başına ne işin varmış senin aşkla meşkle
:queen: