Bence harika bir geziydi böylesine bir grupla ilk kez yollara düştüm çok güzeldi organizasyona teşekkürler
abi seninle tanisip beraber cay icmekde keyifli idi nice etkinliklerde insallah gorusuruz...:rendeer:
Bence harika bir geziydi böylesine bir grupla ilk kez yollara düştüm çok güzeldi organizasyona teşekkürler
bu güzel yol fotomu çeken yeni arkadaşıma teşekkürler
![]()
sncxns edwklmk jkqwklssmdxs
Mesaj yazmaya çalışıyordum. resim ekleyemiyorum da kazayla mesaj gitti düzelttim hemen
Aslında çok fatura kesmeyi sevmem ama bazen çok hakedenede lazım yaadark abi en nizami az risk alan disiplinli sürüş sendeydi inan...senle uzun yola çıkılır...:cat: ama birilerini döveceksin sonucta muhtemelen..detaylara takılma abi ...hanzo çok...hepsine el işareti yapsan yolda hareket halinde posta koymaya çalışsan geziden tad almazsın...adam hanzo işte girmiş konvoyun arasında sapağa giricek...taktığına değmez...delinin biri çıkar bi ani fren koyar sana sinirle ...diğer arkadaşların elinde kalır...
birde bizim menşurdur denizcimuzaffer abide anında faturayı keser yolda tahsilatı yapar kilometrelerce arac kovaladığını bilirim...![]()
BEN BUNLARIN 2 SİNİDE YERİİİİİİİİİİİM YAAAAAAAA :queen::queen:
![]()
Allah içinize sindirsin süper olmuş..
Fotoğraf makinasını sıktıkça yeni fotoları buluyorum ayrı ayrı dosyalara girmişler . biraz daha foto buyrun
![]()
hanedan bu senin yedigin balık yanında 216 da var
![]()
![]()
![]()
cerrahım yeğenimi alıp suyun içine girmeni yadırgadım kardeşim...yapma böle şeyler...ayağın kayıcak düşeceksiniz ikinizde vs...aman tikat...zaten su soğuk ne istersin yavrucaktan sen gir çık...
yeğenimide öperim bu arada...dünya tatlısı maşallah sıpa..ne zaman büyüdü kerata ya...![]()
![]()
![]()
iki foto arasındaki fark nelerdir.
benzerlik varmıdır .
hangisi 2. yuvacık gezisi hangisi 3. yuvacık gezisi.
2.resimdeki 3. geziden cunku pixeli yukesk duruyor :queen:
telefonda yeni model:queen:
bide sigaranin etiket bandrolu 2009:queen:
caddebostanın yakışıklılarıda yuvacıktaydı:wiinkk:
![]()
yorgunluk ve açlık birleşince pek keyif alamadım...bende erken kaçtım...lucas toraman deli_maviyi tanıdım vesileyle...:cat:
grup gezileri sürüş babında hep tad vermiştir...ben yemeğimi tek olarak mutfak kısmında içerde kendime servis açtırarak yedim...baktım gelen giden yemek olmayınca gözlerim karardı kendimi mutfağın olduğu kısıma attım...orada yaklaşık 15 garsondan hizmet aldım...yemekler yanımdan geçti durdu...ayıp ama nevrim döndü...kahvaltı bile etmemişim düşünün...ben aç kalırsam dünyalaruı yıkarım arkadaş...gözüm bişey görmez...görgüsüzlük değilde obezite olarak algılayın 127 kiloyu hor görmeyin...
üst kattada önemli kalabalıklar vardı çoğuyla merhabalaşamadık...ama önemli olan dün orada olmaktı...
Sedat Beye teşekkürler...
darkeagle keşke sandaletle gelseydim suya rahat girerdim...o kadar sıcaktı ki bende montu çantaya koyanlardandım...bermuda şort sandalet dönemim gelmiş abi havalar deli sıcak...
![]()
Sen bir ceviz ağacısın gülhane parkında ...Fidanı yanında ...
Scooter teknik destek takımı.Otomobiliyle scooterlerin arkasındaydı.
Bu arada CERRAHI arkadaşım o kadar güleç yüzlüsün ki sana kızmak mümkün değil. :cat:
Toz yutma olayını ben biraz espri yapayım diye abarttım. O yola girdikten sonra toz önemli değil yeterki kaza bela olmasın.
cerrahi şeker kızın iki fotosu daha var
![]()
![]()
3. yuvacık su olimpiyatlarından bir enstantane
![]()