3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

Keyifli güzel bir pazar geçirdik, emegi geçenlerin eline sağlık

Son düzenleme:
bu güzel yol fotomu çeken yeni arkadaşıma teşekkürler
DSCN3876.jpg

dark abi en nizami az risk alan disiplinli sürüş sendeydi inan...senle uzun yola çıkılır...:cat: ama birilerini döveceksin sonucta muhtemelen..detaylara takılma abi ...hanzo çok...hepsine el işareti yapsan yolda hareket halinde posta koymaya çalışsan geziden tad almazsın...adam hanzo işte girmiş konvoyun arasında sapağa giricek...taktığına değmez...delinin biri çıkar bi ani fren koyar sana sinirle ...diğer arkadaşların elinde kalır...:p

birde bizim menşurdur denizcimuzaffer abide anında faturayı keser yolda tahsilatı yapar kilometrelerce arac kovaladığını bilirim...:p

Mesaj yazmaya çalışıyordum. resim ekleyemiyorum da kazayla mesaj gitti düzelttim hemen

dark abi en nizami az risk alan disiplinli sürüş sendeydi inan...senle uzun yola çıkılır...:cat: ama birilerini döveceksin sonucta muhtemelen..detaylara takılma abi ...hanzo çok...hepsine el işareti yapsan yolda hareket halinde posta koymaya çalışsan geziden tad almazsın...adam hanzo işte girmiş konvoyun arasında sapağa giricek...taktığına değmez...delinin biri çıkar bi ani fren koyar sana sinirle ...diğer arkadaşların elinde kalır...:p

birde bizim menşurdur denizcimuzaffer abide anında faturayı keser yolda tahsilatı yapar kilometrelerce arac kovaladığını bilirim...:p
Aslında çok fatura kesmeyi sevmem ama bazen çok hakedenede lazım yaa
Arkadaşıma amerikadan boya toplarından sipariş ettim gelince kaşınananları boyarız :p

Bence de güzel bir gezi oldu.. öncelikle organizasyon için Sedat'a teşekkür ederim.. :rendeer:

Fotoğraflar konusunda Ümit çok başarılı bir çalışma yapmış.. eline sağlık.. :cat:

Yemek sonrası kayıp şelale aktivitesi enteresandı.. toz toprak olmam haricinde doğal olarak pek sıkıntı çekmediğimi belirteyim.. :p

Şu anda işteyim fazla birşey yazamıyorum.. eve döndüğümde benim de çektiğim birkaç fotoğraf var onları yükleyeceğim..

Günün finali için de Burçin&İlker'e ayrıca ve özellikle teşekkür ederim.. :rendeer:

BEN BUNLARIN 2 SİNİDE YERİİİİİİİİİİİM YAAAAAAAA :queen::queen:
mg2395.jpg

Allah içinize sindirsin süper olmuş..

yi beni recep :p

Fotoğraf makinasını sıktıkça yeni fotoları buluyorum ayrı ayrı dosyalara girmişler . biraz daha foto buyrun
DSCN3942.jpg

hanedan bu senin yedigin balık yanında 216 da var
DSCN3949.jpg

DSCN3950.jpg

DSCN3951.jpg

resimler icin cok tesekkurler :rendeer:

cerrahım yeğenimi alıp suyun içine girmeni yadırgadım kardeşim...yapma böle şeyler...ayağın kayıcak düşeceksiniz ikinizde vs...aman tikat...zaten su soğuk ne istersin yavrucaktan sen gir çık...

yeğenimide öperim bu arada...dünya tatlısı maşallah sıpa..ne zaman büyüdü kerata ya...:p

Abi velet biraz doga ile tanıssın da sonra yadırgamasın diye yaptım malum kutuk itibari ile anavatanına alısık olmalı yani daglara ormanlara :mrgreen:
Abi sorma daha dun dogum habeirni vermiştik velet essek sıpası kadar oldu:cherry: oda senin ellerinde opuyor amcası :mrgreen:

dsc00606qq4.jpg

DSCN3942.jpg

iki foto arasındaki fark nelerdir.
benzerlik varmıdır .
hangisi 2. yuvacık gezisi hangisi 3. yuvacık gezisi.

mg2395.jpg

Sen bir ceviz ağacısın gülhane parkında ...Fidanı yanında ...

Scooter teknik destek takımı.Otomobiliyle scooterlerin arkasındaydı.

yorgunluk ve açlık birleşince pek keyif alamadım...bende erken kaçtım...lucas toraman deli_maviyi tanıdım vesileyle...:cat:

grup gezileri sürüş babında hep tad vermiştir...ben yemeğimi tek olarak mutfak kısmında içerde kendime servis açtırarak yedim...baktım gelen giden yemek olmayınca gözlerim karardı kendimi mutfağın olduğu kısıma attım...orada yaklaşık 15 garsondan hizmet aldım...yemekler yanımdan geçti durdu...ayıp ama nevrim döndü...kahvaltı bile etmemişim düşünün...ben aç kalırsam dünyalaruı yıkarım arkadaş...gözüm bişey görmez...görgüsüzlük değilde obezite olarak algılayın 127 kiloyu hor görmeyin...

üst kattada önemli kalabalıklar vardı çoğuyla merhabalaşamadık...ama önemli olan dün orada olmaktı...

Sedat Beye teşekkürler...

darkeagle keşke sandaletle gelseydim suya rahat girerdim...o kadar sıcaktı ki bende montu çantaya koyanlardandım...bermuda şort sandalet dönemim gelmiş abi havalar deli sıcak...

valla daha gelir gelmez tanıdın beni.:cat:
Gerçi ben şaka yaptım ben değilim diye..:cherry:
Tanıştığımıza bende memnun oldum ama doğru düzgün muhabbet edemeden dönüşe geçtin.:pale: İnşallah başka sefere diyeyim artık.
Asıl macerayı kaçırdın yalnız (şelale yolu) onu söylüyeyim.:)

Bu arada CERRAHI arkadaşım o kadar güleç yüzlüsün ki sana kızmak mümkün değil. :cat:
Toz yutma olayını ben biraz espri yapayım diye abarttım. O yola girdikten sonra toz önemli değil yeterki kaza bela olmasın.

güzel eğlenmişisiniz.yakışır m.t ye...motorun azizliğine geldik son anda katılamadım okadar da heveslenmiştim.bende kös kös orutdum evde....

mg2395.jpg

Sen bir ceviz ağacısın gülhane parkında ...Fidanı yanında ...

Scooter teknik destek takımı.Otomobiliyle scooterlerin arkasındaydı.

Benim icin bir serefti. Rica ederim ne demek. Her daim yanınızdayım :rendeer:

Bu arada CERRAHI arkadaşım o kadar güleç yüzlüsün ki sana kızmak mümkün değil. :cat:
Toz yutma olayını ben biraz espri yapayım diye abarttım. O yola girdikten sonra toz önemli değil yeterki kaza bela olmasın.

Opuyorum ellerinden canım abim benim. Senin gibi bir insanın yanında nasıl guler yuzlu olunmaz. Seni tanıdıgıma cok sevindim insallah bu gorusmelerin tekrarlarıda nasip olur :rendeer:

cerrahi şeker kızın iki fotosu daha var
DSCN3938.jpg

DSCN3939.jpg

Cok tesekkur ederiz abisi Allah razı olsun. :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:14 PM ----------

3. yuvacık su olimpiyatlarından bir enstantane
DSCN3946.jpg

Bunlar olimpik goruntulerden cok, suda balık arayan kutup ayularına benziyorlar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar