Biz deli_mavi ile erken ayrıldık zaten, o yol çıkılmazdı yoksa o kadar motorla. Yutamadık tozlarını kısaca![]()
tuh halbuki bizzat senin icin o kadar ugrasmıstım ama tutturamamısız
Biz deli_mavi ile erken ayrıldık zaten, o yol çıkılmazdı yoksa o kadar motorla. Yutamadık tozlarını kısaca![]()
valla ben iniste te cıkısta ta size araba ile ayak uyduramadıgım icin sizden once yol almak durumunda kaldım. biraz tozu topraga kattık sanırım onun icin ozur dilerimale:
O tozu ben yuttum maalesef.
Öyle bir çıkış yaptınki ne oluyoruz dedim.:cherry:
Neyse özürün kabul olmuştur..:cat:
Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan
ayrılan Nesrin kardeşimiz için hayır dualarınızı esirgemeyin.İyi akşamlar.

katılan tüm arkadaşlarıma çok çoook teşekkür ederim.
geçen seneye göre katılım az olsada gerek ortamdan gerek grup sürüşünden keyif aldım:cat:
şelale görme umuduyla in in in bitiremediğimiz pattes tarlası'dan hariç güzeldi.
Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan
ayrılan Nesrin kardeşimiz için hayır dualarınızı esirgemeyin.İyi akşamlar.