3.Geleneksel Yuvacık Gezisi Resimleri

valla ben iniste te cıkısta ta size araba ile ayak uyduramadıgım icin sizden once yol almak durumunda kaldım. biraz tozu topraga kattık sanırım onun icin ozur dilerim :pale:

O tozu ben yuttum maalesef.:p

Öyle bir çıkış yaptınki ne oluyoruz dedim.:cherry:

Neyse özürün kabul olmuştur..:cat:

O tozu ben yuttum maalesef.:p

Öyle bir çıkış yaptınki ne oluyoruz dedim.:cherry:

Neyse özürün kabul olmuştur..:cat:

Abicim valla isteyerek olmadı yani soyle ki ;
yavas yavas cıkarsam virajlarda kalıyorduım mecburen hızlı giderek o hızla virajları almak zorundaydım. haliyle sizde yavas yavas cıkmak zorundaydınız bende en onden gidip bir an once su berbat toprak virajlardan kurtulmak zorunda kaldım. Cok ozur dilerim hakkınızı helal edin lutfen :rendeer:

yayında ve yapımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim süperdi:))

eeee hani fotolar beylerrrrrrr???????fotolar icin acilmisid bu konu???*:cyclopsan

Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan
ayrılan Nesrin kardeşimiz için hayır dualarınızı esirgemeyin.İyi akşamlar.

Geçen yıl yuvacık gezisine BOLU dan iki motor üç kişi katılmıştık. Bu senede gelmeyi planlıyorduk. Geçen yıl yuvacığa beraber geldiğimiz Murat AYDIN arkadaşımızın eşi aniden rahatsızlanarak menenjit teşhisi ile hastahaneye kaldırıldı. Ne yazıkki 17 Mayıs Cumartesi gecesi hakkın rahmetine kavuşmuştur.Mekanı cennet olsun. Bu yüzden bu seneki etkinliğe katılamadık. Genç yaşta (Henüz 27 Yaşında) aramızdan

:salut::rendeer:Allah Rahmet eylesin.Geride kalanlara mevlam sabir ihsan eder insallah...

güzel olmuş.

eşimin rahatsızlığından dolayı belirtilen saatte gelemedim.ben geldiğimde ise bir iki motorcu arkadaş kalmıştı.kısmet değilmiş.yanlız tesisin sahibine birileri yol hakkındaki şikayetleri iletsin..ben tek başıma inerkende çıkarkende güçlük çektim.mıcır tarlası .:)

katılan tüm arkadaşlarıma çok çoook teşekkür ederim.

geçen seneye göre katılım az olsada gerek ortamdan gerek grup sürüşünden keyif aldım:cat:

şelale görme umuduyla in in in bitiremediğimiz pattes tarlası'dan hariç güzeldi.

öncelikle emeği geçen ve katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.çok keyifli bir gezi oldu önümüzdeki yılı iple çekicem =)
Bu arada Kocaeli Zabıta Amiri SN İrfan Altıntaş'a da ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederiz..

İşte size cameramdan birkaç fotoğraf =)

bu benim mawişim =)

bu yamahanın sahiplerine selamlar,abi konvoy halindeyken çektiğiniz videoyu bekliyorum =)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Katılım önceki senelere oranla oldukça düşük gibi geldi bana..
Siteden uzak kaldığım süreçte epeyce yeni dostlar katılmış aramıza..
Tanışabildiklerim adına son derece mutlu oldum.
Günümüzü güzelleştiren tüm dostlara teşekkür ederim..

Yavaş yavaş bendeki fotoğrafları atmaya başlıyorum. Siteyi ağırlaştırmamak adına olabildiğince küçülttüm fotoları. Bu yüzden de kalitelerinde düşüş oldu. Fotoğraflarının orjin hallerini isteyen arkadaşlar olursa özelden ulaşabilirler.

Son düzenleme:
katılan tüm arkadaşlarıma çok çoook teşekkür ederim.

geçen seneye göre katılım az olsada gerek ortamdan gerek grup sürüşünden keyif aldım:cat:

şelale görme umuduyla in in in bitiremediğimiz pattes tarlası'dan hariç güzeldi.

::plus1::::sefereee:kesinlikleee :huuuh::

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Allah gani gani rahmet eylesin....:salut::salut: :salut:Yakınlarına Allah sabır versin...: Çok da gençmiş..Üzüldüm..Mukadderat... :pale::pale:

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
arkadaşlar, gerçekten güzel gezi oldu. herşey çok güzeldi, şelale yolunun bozuk oluşu vede toz oluşu nedense herkesi etkilemiş, aslın da öyle olması bi bakıma çok iyi bence niçin derseniz? hiç olmassa bütün arkadaşlarımızın bozuk ve tozlu, virajlı yol tecrübesi oldu, bence eskiden bozuk yollardan korkanlar, şimdi bence her tarafa korkmadan rahatlıkla giderler, ayrıca MT üyesi olarak şunu söylemek isterim, bütün bozuk yollar,MT üyelerinden korksun der hepinize iyi akşamlar derim...

başınız sağolsun kardeşım Allah sabır versın, gezı ıcınde gelmeyı çok ıstedım ama aksılıkler peşımı pırakmadı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar