3 Çinli motordan tercihiniz hangisi?

Motosikleti
VFR1200X
Monero Cxm 250 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...250-a-monero-cxm-250-a-chopper-31283027/detay

mondial 250 mct http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...egil-ustasindan-okumadan-gecme-30880042/detay

KEEWAY SUPERSHADOW 250 http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ow-250-keeway-supershadow-250-cok-temiz/detay

Arkadaşlar yukarıda 3 adet ilan linki verdim. Bakarsanız fiyatlarının aynı olduğunu göreceksiniz. Lütfen kişisel tercihinizi belirtin. Açıklama yapanlara da şimdiden ayrıca teşekkür ederim :rendeer:

ilandaki foto, km vb. özellikleride göz önünde bulundurmanız çok iyi olur. :cat:
(çinli motor alınmaz hiç biri bir işe yarmaz tarzında yorum yapmazsanız sevinirim)

kewayın km si bayaa düşük yanii oo ön plana çıkıyo ama ben mct alırdımm

mondial 250 mct kullanıyorum gayet memnunum.Bakımlarını yaptığın sürece her motor iyidir.. Mondialin Yedek parçası, Servis Ağı yaygın.. motor alırken ilk bunlara dikkat et derim :cat:

Ben mondial derim... Görünüm olarak daha hoş geldi gözüme, ve yazılanlar doğru. Eğer motora düzgün bakarsan, bakımını ihmal etmez ve huyuna gidersen, çin de olsa, çok fazla üzülmeden binersin (scooter ve cupları ayrı tutuyorum)

Mondial ilk giren çin markalarından olduğu için yedek parça ve servis ağı oturdu. Bence düşünebilirsin. Tabi üzerine binip kendin test etmek ve bir ustaya göstermek kaydıyla...

Motosikleti
VFR1200X
mondial 250 mct kullanıyorum gayet memnunum.Bakımlarını yaptığın sürece her motor iyidir.. Mondialin Yedek parçası, Servis Ağı yaygın.. motor alırken ilk bunlara dikkat et derim :cat:

evet yedek parça ve servis yönünden mct daha iyidir. Yorum yapacak arkadaşlar V motor hakkında ne düşünüyorsunuz?

Keeway'den şaşma derim. titreşimi mondial'e göre daha az olur ve km'si çok düşük. alıp bir motor ustasınada göster. trafiğe çıkışını yazmamış 2006 model demiş ama oda ilginç tabi.

Motosikleti
VFR1200X
Yorumlarınız için teşekkür ederim :) profilimde yazan sizi şaşırtmasın bu konuyu yakın arkadaşım adına açtım. Benim kafamdaki motor zaten netleşti :cat:

Motoru ustaya gösterme meselesine gelince, forumda tanıştığım bir arkadaş (ankara) yardımcı olacak :wiinkk:

Yorumlarınız için teşekkür ederim :) profilimde yazan sizi şaşırtmasın bu konuyu yakın arkadaşım adına açtım. Benim kafamdaki motor zaten netleşti :cat:

Motoru ustaya gösterme meselesine gelince, forumda tanıştığım bir arkadaş (ankara) yardımcı olacak :wiinkk:

tamam o zaman hayırlı olsun. ne mct'yi nede keeway'i kullanmadım ama chopper meraklısı biri olarak iki tarz motorla ilgili yazı ve yorumları okumuşluğum var ona göre yazdım. v motor daha iyidir.
ama tabi arkadaşının hoşuna hangisi gidiyorsa o dahada önemli. içine hangisi siniyorsa ona alsın. :cat:

keway cok hoş duruyor ama benım anlamdıgım bu insanlar motora binmeyi sevmiyormu. ben kendi motorumu alalı daha 6 ay anca oldu. 9000 km ye dayandı. 4000 km se bu motor yılda 1000 km yapmış . günde 3 km . tuvalette bile motorla gidecem imkan olsa.
bu adam bunu almış seyretmiş. sen kewayı al. ama lastıkler bayat olabilir aldıktan sonra deyiştir.

Motosikleti
VFR1200X
keway cok hoş duruyor ama benım anlamdıgım bu insanlar motora binmeyi sevmiyormu. ben kendi motorumu alalı daha 6 ay anca oldu. 9000 km ye dayandı. 4000 km se bu motor yılda 1000 km yapmış . günde 3 km . tuvalette bile motorla gidecem imkan olsa.
bu adam bunu almış seyretmiş. sen kewayı al. ama lastıkler bayat olabilir aldıktan sonra deyiştir.

Aynı şeyi bende düşünüyorum hocam :cat: ben motor almış olsam 1 hafta üstünden inmem diyorum :queen:

birader keeway çin malı değildir macar malıdır
eğer görüntüsü için alacaksan sadece mct al
yok kardeşim ben hız ve dayanıklılık istiyorum diyorsan kesinlikle keeway al
keeway ı diğer çin işi motorlarla kıyaslama bile en az 10 gömlek üstündür onlardan
sonuç olarak keeway arkadaşım kesinlikle diğerlerine bile bakma

birader keeway çin malı değildir macar malıdır
eğer görüntüsü için alacaksan sadece mct al
yok kardeşim ben hız ve dayanıklılık istiyorum diyorsan kesinlikle keeway al
keeway ı diğer çin işi motorlarla kıyaslama bile en az 10 gömlek üstündür onlardan
sonuç olarak keeway arkadaşım kesinlikle diğerlerine bile bakma

keway çin malıdır .
Keway markası macar dır ...
avrupa birliği ticaret kurallarına uyması için yapılan bir ticaret şeklidir.
Motosiklet çin de üretilir ,pazarlanması ve dağıtılması için macaristan a giriş i yapılır.
Fakat , çin malı motosikletler içnde en eli yüzü düzgün olanda bence keway dir .
ama onunda kronik karburatör sorunları vardır .(bakınız..keway kullanıcı yorumları)
Hatta iki yıl once bir arkadaşımda 250 cc shodow modeli vardı .2000 km de motosikletin sağ silindiri bitti ,garantiden yapıldı...
bu üç çin lide "risk'tir"
tabı bu kullanıcıyı bağlar .

Motosikleti
VFR1200X
Keeway çin malı diye biliyorum. Diğerleri gibi gene başka memlekete gönderip oradan pazarlıyor olabilirler :cat:

sanki keeway beygır , v motor avantajı, çift silindir olması, titresim azlıgı bakımından 1 adım önde gibi :):bounce:

Virago'ya olan benzerliği ve V-motoruyla Keeway daha mantıklı geliyor bana. KM'si de düşük olması avantaj.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar