3 bin tl ye önere bliceceğiniz şehir motorsikleti kararsızımda :D

arkadaşlar köyde değil şehirde almak daha ii olurdie ben de fiyatı 3 bin tlye çıkardım şehirde 3bintlye alabileceğim gsl motorlar şimdiden tşk :)
125 cc veya 150 cc olursa sevinir 150cc daha ii

sana önerebilecegim 3 model var ikinci el çok temiz olmak şartıyla ybr-cbf-tvs rtr bunların dışına çıkma. hem ekonomik hem saglam modeller. o fiyata 2009 model az km yapmış bulabilirsin.

sana önerebilecegim 3 model var ikinci el çok temiz olmak şartıyla ybr-cbf-tvs rtr bunların dışına çıkma. hem ekonomik hem saglam modeller. o fiyata 2009 model az km yapmış bulabilirsin.

bunun üstüne laf söylenmez aynısını yazacaktım sen yazmışsın .aklın yolu bir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr 125:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YBR 125 :cat:

[Y]amaha rillant [R]iding 125

Yamaha, Torakusu Yamaha adlı müzisyen ve girişimci tarafından 1887 yılında kurulmuş olan bir Japon şirketidir. Firma günümüzde müzik aletlerinden motor sanayine kadar oldukça geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır.
Elektronik klavye alanında önemli başarılara imza atan Yamaha, özellikle Türkiye'de yoğun ilgi görmüştür. Şu an Türk Klavyecilerinin büyük bir kısmı Yamaha klavye kullanmaktadır.

Brillant: berrak, ışıl ışıl

Riding:binek

Motosikleti
Pulsar NS400Z
Yamaha, Torakusu Yamaha adlı müzisyen ve girişimci tarafından 1887 yılında kurulmuş olan bir Japon şirketidir. Firma günümüzde müzik aletlerinden motor sanayine kadar oldukça geniş bir yelpazede üretim yapmaktadır.
Elektronik klavye alanında önemli başarılara imza atan Yamaha, özellikle Türkiye'de yoğun ilgi görmüştür. Şu an Türk Klavyecilerinin büyük bir kısmı Yamaha klavye kullanmaktadır.

Brillant: berrak, ışıl ışıl

Riding:binek

evet yamaha çok gelişmiş bir marka bir ara gitar kursuna yazılmıştım motorunu alamıyom bari gitarını alim diye sonradan ondanda vazgeçtim şimdi motora doğru gidiyorum :)

Cup model düşünürsen 2. el de İNNOVA VE MODENAS dışına çıkma derim.Modenas ve İnnova bu işin babasıdır.Debriyajlı olsun istersen YBR,TVS.:cat:

arkadaşım 125 kt yerine ben seyhanla ilgileniyorum çok ii motor diolar
100 kmde 3 lt yakıo ve yakıt kapasıtesi 12,5

mondial 100km de 2.5 lt benzin tüketiyor.bizzat kendim denedim 5 tl benzin ile 76km qittim.

köydü şimdide şehire mi geçtin yakındada

bi konu açarsın
5000 tl uzay param var uzayda nasıl bi motor alınır bi yardım...şu kadaar cc olsun havada gide bilsin diye...
bekliyoruz.....geç kalma

usta konunun dışına çıkmak gibi olacak ama Türk klavyecilerin çoğu (profesyonel olan) 1. olarak Roland , 2. olarak Korg kullanmaktadır. Saygılar.

ybr city düşünürsen bende 1200 km de 2009 model mavi renk 1 aylık falan bir motor var 0 la hiç bir farkı yok fiyat da 3000 lira olur istersen bir düşün

arkadaşım 125 kt yerine ben seyhanla ilgileniyorum çok ii motor diolar
100 kmde 3 lt yakıo ve yakıt kapasıtesi 12,5

iyi ama sen burada yazılanları hiç okumamış ve dinlememişsin ki.

millet ne diyor sen ne diyorsun

al al kt al yada kanuni seyhan al,çok az yakıyor ikiside memnun kalırsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar