3 bin metrede motokros zevki

Adana İl Temsilcisi
ne iyi etmişsiniz,Çok güzel bir organizasyon olmuş. Paylaşım için teşekkürler.:cat:

kaybolanlar muhteşem 4.lü

kara göle gitme kararı aldık 15 motorduk 4,dü kayboldu bende dahil hecanlı dakikar geçti bol adranil vardı benzin sıkıntısı dahil sürekli yusufda arkada eşlik etti turumuz 07.06.09 başladı biz 08.06.09 bitirdik ve saat 3.30 adanaya vardık:queen:
resim137.jpg

arkadaşları bekliyok
resim138.jpg

resim139.jpg

resim140y.jpg

resim141.jpg

resim142t.jpg

resim143a.jpg

motorlara yakıt aldık yola devam
resim144.jpg

resim145.jpg

resim146x.jpg

resim147.jpg

resim148.jpg

resim149.jpg

resim150g.jpg

kalanlara yardım ettik çıkmalara ve 1. 90 yatışımız nefes zor almaktayız
resim151.jpg

resim152c.jpg

resim153.jpg

karlı yerden geçme telaşımız
resim154.jpg

ve kar manzarası artık kar yolları kapatmış
resim155.jpg

yol keskin taşlar vardı toros daglarında
resim156i.jpg

ve kara şimşekle beraber kaç dag ve kardan sarp araziden geçtik bilmem:rendeer:
resim157p.jpg

uzakta baktık çoban var dedik gelette ve gölete dogru gittik ve baktıkki mezarlık göl manzaralı ve 4 göl bulduk toplam birtürlü kara gölü bulamadık ve geri dönme kararı aldık
resim158g.jpg

ERTAN USTANIN ÖN LASTİK TAMİRİ HAVA SERTLEŞİYOR:cat:
resim159.jpg

SAAT 18.30 FOTOLARIMIZ:queen:
resim160.jpg

BU MANZARALARA HAYRAN KALDIK :rendeer:
resim161.jpg

Adanalı şivesiyle diyecem.ABOOOOVVVVV Bu ne dağ bu mevsimde bu ne kar kadir ustam yüreğimiz hem yandı hem serinledi üzerinize afiyet olsun güzel bir gezi olmuş birgece çadırlı kalınsaydı daha güzel olurdu herhalde. bizde isterik kadir abi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm

Slm krosların motor omru ne kadar_?
Temız,devirli ve bakımını yaparsak ortalama kaç km gider_?
Yamahanın hangı krosunu tavsıye edersınız

motorları görünce şaşırmadım ama o titan beni şaşırttı baya helal olsun her adam gidemez tebrikler :rendeer:
çok güzel çok sağlam bi gezi olmuş devamını görmek dileğiyle

Emeginize saglık. Nesenizin ve mutlulugunuzun artarak devam etmesi dileklerimle..

kadir ustam kadirli ekibiyle beraber güzel bir gezi olmuş 2009 gezilerinin en yüksek rakımlı gezisi bu.tebrikler.zirveyi görmüş makinalar emeğinize sağlık.

ne iyi etmişsiniz,Çok güzel bir organizasyon olmuş. Paylaşım için teşekkürler.:cat:

abi temmuz sonu inşallah tekrarı daha iyi olacak.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 PM ----------

kara göle gitme kararı aldık 15 motorduk 4,dü kayboldu bende dahil hecanlı dakikar geçti bol adranil vardı benzin sıkıntısı dahil sürekli yusufda arkada eşlik etti turumuz 07.06.09 başladı biz 08.06.09 bitirdik ve saat 3.30 adanaya vardık:queen:
feratım eklemeler için sağol.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

Adanalı şivesiyle diyecem.ABOOOOVVVVV Bu ne dağ bu mevsimde bu ne kar kadir ustam yüreğimiz hem yandı hem serinledi üzerinize afiyet olsun güzel bir gezi olmuş birgece çadırlı kalınsaydı daha güzel olurdu herhalde. bizde isterik kadir abi :p

abi biz öylen 3 te üşüdük gece nasıl kalalım. size yok siz çok geç geliyorsunuz erken gelmeniz lazım:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 PM ----------

Slm krosların motor omru ne kadar_?
Temız,devirli ve bakımını yaparsak ortalama kaç km gider_?
Yamahanın hangı krosunu tavsıye edersınız

aleyküm selam gardaş makinanın ömrü kullanıcıya bağlı iyi bakarsan ömrü uzar tavsiye edeceğim makina 250 ile 400 arası uygundur.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:35 PM ----------

maşallah, maşallah

hepimize maşallah.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 PM ----------

Cok guzeldi bee..... :rendeer:

bizde aynı düşüncedeyiz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:37 PM ----------

çok güzel yerler kadir ustam, motorlarınıza sağlık

sağol gardaş hava çok soğuktu temmuzda tekrar gidecez inşallah:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:40 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 PM ----------

motorları görünce şaşırmadım ama o titan beni şaşırttı baya helal olsun her adam gidemez tebrikler :rendeer:
çok güzel çok sağlam bi gezi olmuş devamını görmek dileğiyle

adam gidemedi zaten biz çektik görüldüğü gibi:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:40 PM ----------

Emeginize saglık. Nesenizin ve mutlulugunuzun artarak devam etmesi dileklerimle..

amin cümlemizin inşallah.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:41 PM ----------

kadir ustam kadirli ekibiyle beraber güzel bir gezi olmuş 2009 gezilerinin en yüksek rakımlı gezisi bu.tebrikler.zirveyi görmüş makinalar emeğinize sağlık.

gardaş tekrarına katılırsın inşallah:rendeer:

Kadir usta ellerinize ve emeğinize sağlık. Kaybolan arkadaşlara da geçmiş olsun. Ancak bu tür gezilerde mutlaka el gps'i olmalı. Hem de herkeste. Selamlar.

Kadir usta ellerinize ve emeğinize sağlık. Kaybolan arkadaşlara da geçmiş olsun. Ancak bu tür gezilerde mutlaka el gps'i olmalı. Hem de herkeste. Selamlar.

sağol abi ben gps gibi adamım benden uzaklaşan kayboluyor defalarca söyledim arkadaşlar beni geçmeyin ilede geçecekseniz fazla açılmayın diye dinlemediler çok şükür sağ salim gelebildiler gece 3buçukta.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:24 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:23 PM ----------

süper vallla ...

maşallah söyle gardaş nazar etme.:rendeer:

bu gezi bizi en çok zorlayanlardan biri oldu sanırım sürekli kayaların üzerinde gitmekten ve kar üzerinden geçişlerden dolayı hala hertarafım ağrıyor.bolkarların güney tarafında pek sorun yaşamadık ama ortalara doğru ilerledikce ve kuzeye doğru gittikce her tarafta karşımıza kar çıktı.zaten kaybolan arkadaşlarda karlar geçilmeyecek duruma geldiği için alternatif yol aramaya çıktıklarında kayboldular.aradık bekledik ama bulamadık arkadaşları neyseki sağsalim döndüler.

bu gezi bizi en çok zorlayanlardan biri oldu sanırım sürekli kayaların üzerinde gitmekten ve kar üzerinden geçişlerden dolayı hala hertarafım ağrıyor.bolkarların güney tarafında pek sorun yaşamadık ama ortalara doğru ilerledikce ve kuzeye doğru gittikce her tarafta karşımıza kar çıktı.zaten kaybolan arkadaşlarda karlar geçilmeyecek duruma geldiği için alternatif yol aramaya çıktıklarında kayboldular.aradık bekledik ama bulamadık arkadaşları neyseki sağsalim döndüler.

gardaş ben eve gelip duş aldıktan sonra tüm yorgunluğumu attım üstelik ben kaybolanlar için geri çıktım siz gençlerde iş kalmamışmı desem acaba.:cherry:

valla abicim asıl kondüsyon kaybolan arkadaşlarda gece 3.30 da olsa bir türlü geri geldiler yiyecek yok içecek yok azim bu heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar