Gökhan bak benle takılınca ne süper geziler ortaya çıkıyo
EGE YELI, teşekkürler, buralar daha serin vallahatta bu gezimizde bayağı üşüdük
![]()
Ağustos başı (bayramdan hemen sonra)Antakya'dan çıkıp İstanbul'dan katılacak arkadaşlarla Safranbolu'da buluştuktan sonra birlikte 10 gün kadar Karadeniz'in yaylalarını gezmeyi düşünüyoruz Yusuf'çum.
Tayininin çıktığını biliyorum. Rize'den ne zaman ayrılıyorsun ?(Tanışmak isterim şahsen)
gece çadırda konaklama için kallavi giyinmemiz lazım o zaman?
Sağlık olsun Yusuf. Gideceğin yerde karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek. O zaman tanışırız. :cat:Güven abi o sıralar buralarda olmayacağım malesef, ben de tanışmayı çok isterdim, ağustosun sonuna doğru gelip eşyaları taşıyacağız
Yaylalar için ve bu civarlarda bilgi için beni arayabilirsiniz abi,numaram 0533 493 63 39
Sağlık olsun Yusuf. Gideceğin yerde karşılaşma ihtimalimiz daha yüksek. O zaman tanışırız. :cat:
Numaranı kaydettim.
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık .. Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? varsa niye kullanmıyorsunuz ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:48 ----------
Güzel bir gezi yapmışsınız tekerinize sağlık... Bu yaylaların Türkçe isimleriyok mu ? Varsa niye kullanmıyorsunz
sağolun.
Abi bu isimler Türkçe zaten, daha doğrusu Türkçeleşmiş, yayla isimleri hep böyle bi garip