Peki motorunuzdan memnun muydunuz ? Sizce başlangıç için ideal bir motor mu ? 2zamanlı olmasının avantajları ve dezavantajları nedir ?Aprılıa RS 125.
Bende bir gpr 125 kullancıysıydım bir ara.
bende merak ettim nasıl bı makına acaba.hız tork vs.bakım.artı arıza cıkarma durumu.genel bılgı verirsenız sevınırzAprılıa RS 125.
Bende bir gpr 125 kullancıysıydım bir ara.
Peki motorunuzdan memnun muydunuz ? Sizce başlangıç için ideal bir motor mu ? 2zamanlı olmasının avantajları ve dezavantajları nedir ?
125cc 20 beygir ???
Hocam bu motorların fantazisi ne ?
İlk defa duyuyorum da :santa:
Düşük cc max. tork mu :silent:
Hocam bu motorların fantazisi ne ?
İlk defa duyuyorum da :santa:
Düşük cc max. tork mu :silent:
en kötü 2 zamanlı 125cc bir motor 250cc 4 zamanlı bir motora denk geliyor bu motorun kalitesine göre yükseliyor.2 zamanlı motorlar daha seri ve daha torkludur. genelde arazi motorları 2 zamanlıdır![]()
(2 zamanlı motor benzine acımaz su gibi içer orası ayrı)
ben croos sınıfı yamaha-honda vs sınıfındaki 2 zamanlı motorlar için en kötüsü 4 zamanlı 250cc ye denk gelir demek istedim. minsk 125 kullanıyorum arkadaşımın 150cc cg sini de kullandım ama bana sorarsan minsk daha atik ve torklu onun için kullanmadan birşey söylenemez :bounce:En kötü 125cc 2 zamanlı, hatta iyi olanlar dahi 250cc her 4 zamanlıya herzaman denk gelemez, örneğin avatarın altındaki minsk'in 125cc 2 zamanlılıarı okadar değildir hatta 4 zamanlı cg kadar ya vardır ya yoktur
Aprilia rs125 beygir gücü şuan kullandığım apachi ile aynı beygirde ve sanırım aynı karbüratörü kullanıyoruz, diri olanı ile bir kıyaslama yapmak isterdim açıkçası, hatta kısa ivme ve sürat atışması, tabii sırf performans ölçmek adına.
Safkan Cross derseniz bencede 4 zamanlıya göre, 2 zamanlısı pistin arazinin kralıdır.
Minsk, ilk piyasa yapıp nostaljik/yuvarlak hatlı modelini, sonrasında daha modernist hatlı olanı çıktığında yeter dercede her 2 modelini, kıyas yapmak içinde Cg hemde 125cc olan Honda'yı yeter dercede kullandım, 90'ların orta ve sonlarına doğru:wiinkk:
Cross sınıfta 2 zamanlı olanlar diye belirtse idiniz daha isabetli olurdu bende katılırdım bu yoruma.
Motosiklet sitesinde 2 zamanlı motordan bi haber üyeler mevcut zaten açıklama yapanda bi kaç eski üye nerde o eski mt kullanıcıları uzun uzun tartışmalar :/