29 Temmuz Red Bull Air Race World Series Gidecekler

Manyak O gün orada ya sen ?

• Evet

Oy: 9 60.0%
  • Hayır

Oy: 2 13.3%
  • Manyak'ı boşver ben gelirim yeter :)

Oy: 4 26.7%

• Kullanılan toplam oy
    15
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yaw ilk mesajı ben yazmışım ama listede yokum nedenki tamam istemiyorsanız söyleyim biz de ayrı bir grup kuralım :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
FutureShock pardon :pale:
donniedarko pardon ya görmemişim sensiz olmaz bu gezi bekliyoz hemen ekledim listeye :)
fragrance_chaplin yazdım efem :)

İntercom, cumartesi sabah istanbul'dayım 12.30-13.00 gibi cıkarım sana da uyarsa beraber çıkalım.

29 unda bi de televizyon makinesi var dimi aynı gün oluyodu.Daha ayılamadım ben.

Neyse o zaman gidioz sabahtan haliç e uçmaca uçurtmaca yapıoruz sonra ordan kopup kanal d ye gidioruz.Bumudur plan doğru dimi ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
CenkKeskin' Alıntı:
Blacat ekledim hemen :)
batuhan35 gel hocam göksel abinin dediği yerde buluşalım buluşma noktası olarak orayı gösterdim ben nasıl bulacam orayı bilmiyom ama :queen:
Mak-if gel hocam sende gel bende de motor yok sorun değil motor olması şart değil otostopla takip ederiz milleti :queen:
FutureShock ekledim hemen listeye seni
destinyofrock CBR 125 e 3 kişi mi bineceksiniz :silent: :silent:

cenk kardeşim nerden geleceksin ona göre tlf laşalım ben tarif ederim sana

GÖKSEL... 0535 819 32 86

İLK SAYFADA göksel abi orayı uygun gördü demişsin ben motorların park olayından dolayı orayı rahat oldugu için orası geldi aklıma daha iyi bir fikri olan söylesin yada toplanma yerimiz orası olsun seyretmek isteyecegimiz yeri ortaklaşa karar verebiliriz anlatabildimmi her yol AFYON yani:)

ordanda okana uçarız çok yogun olucaz çooook
hayatım kaydı 6 aydır anamı babamı göremiyorum yav sizin yüzünüzden:)

evet arkdaşlar ben olayın atmosferine girdim bile.Bir saattir uçaklar üstümden geçio.Alıştırma turlarımıdır nedir .Süper Süper Süper herkez gelsin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
abowwwwwww yatıııın
la bunlar yarışırkene köprüye yapıştırmasınlar bizi fukara sümügü gibi
:) allah muhafaza o degil okana ayıp olur

bende gelmeyı dusunuyorum aksılık olmazsa. harıka bı gosterı olacak yaa:cat:

Arkadaşlar şu anda sizinle eminönünden canlı bağlıntıdayım.3 Adet uçak ( çesna mı deniodu bunlara ? ) havada son derece akrobatik hareketler yapıyor.Bunalrın sağı solu belli değil yarın gelirken full koruma gelin ne olur ne olmaz.Antremanları bile heyecan verici.Hadi üşenmeyin gelin yarın !!!

yafuu tamam ya madem beleş seyretmek zevkli olur
moto GP de birtanesi gösteri yapmıştı ve süperdi
çok keyifli olacağına eminim:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sonercim geliyon dimi köprü yabancı degil tanıdık biz yıkamadık belki biri yarın çarparda yıkılır gel seyrederiz

sonercim geliyon dimi köprü yabancı degil tanıdık biz yıkamadık belki biri yarın çarparda yıkılır gel seyrederiz

Son düzenleme:
arkadaslar bi aksilik olmazsa ben de geliyorum.benide listeye ekleyin.darulaceze'ye katılamadım :pale: motorda bi sorun olusmustu ama bunu kacırmak istemem umarım bizim kara inci yine bizi yarı yolda bırakmaz:) avcılar tarafından gelen varsa bulusup beraber gidelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar