29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfanım Törtılım ne güzel klipler hazırlıyorsun sen böyle...Seçtiğin parçalarda cuk oturmuş klibe,ellerin dert görmesin çekirgem :)

Bu arada dün çiziklediğin depom için ellerinden öperim,güzel olmuş saol varol :)
Mezit baya semirmiş,seneye onada güzel bir klip hazırlada sorvivora yollıyalım.bi güzel adama dönsün orda :)..yoksa törtıl kadrosunun kötülük tarafına şiredır olarak eklerim ona göre :)

valla kanka aslında zaman olsa daha neler yapılır klip konusunda gel görki yüklemek uzun sürüyor dün akşam pc yi açık bıraktım ve uyudum işe giderken baktım halen yüklüyor pc bütün gece açık kaldı , şu an yine yüklüyorum :) madem bir iş yapacaz hiç olmazsa izlenir bir şey olsun , daha sonraki videolar da çok güzel..

bu arada koruma demirlerin hayırlı olsun motürünle beraber dün bir taşla 2 kuş vurdum nede olsa eski avcıyım :) senin işi hallettikten sonra hemen bursaya iş için yardırdım orada kalan zaman zarfında sevgili sedici (batuhan la görüştüm yani baskın yaptım :) sağolsun özcan1980 i yarım saat zamanla kaçırdım işe gidecekmiş :)

batuhan kardeşime bana kıymetli zamanını ayırdığı ve ikarmlarından dolayı teşekkür ederim .

bu arada kocaman perde tekstil üzerine mağazaları var reklama girmesin lakin perde den pek anlamam emme içine girdiğimde anlamayacağım iş yoktur :) hani bir dostumuza lazım gelir her türlü ayarlanır icabında :)

bir kaç ta resim ekleyeyim senin demen gibi cuk olsun :)

F54

beyler allahaşkına biri beni tutsun!!!!! şu fatih adamına dalacam ben :cherry: ulen safkan törtıl sana balık adasına gel demedikmi? sürüden ayrılanı kurtlar yer demedikmi ? biz topçulara giderken sen ters istikamete dönmüş karamürsele çevirmişsin ön tekeri , bide bana fırça atıyon :cherry:

şekerim sağ ol varol inanmayacaksın emme videoları elime aldığım günden beri onlarla uğraşıyorum TOPLAMDA 6 BÖLÜM OLACAĞI haberini vereyim düzenleyeceğim 1 bölüm kaldı , ve toplamda 4. bölüm şu an yükleniyor 5-ve 6- . bölümler yüklenecek sevgili alpertim konuyu kitlemeden yükleyeyim bari :cherry:
aga ben geç kaldığımı düşünüp bari sizi kızderbent sapağında bekleyeyim dedim ama sen bana yanlış yaptın bi gün gelip tahinli çöreğini yiyeceğim haberin olsun:cherry:

Kocaeli İl Temsilcisi
aga ben geç kaldığımı düşünüp bari sizi kızderbent sapağında bekleyeyim dedim ama sen bana yanlış yaptın bi gün gelip tahinli çöreğini yiyeceğim haberin olsun:cherry:

sıkıntı yok fatihim tahinli çörek neki yanında su bilene sölerim :cherry:

F54

valla kanka aslında zaman olsa daha neler yapılır klip konusunda gel görki yüklemek uzun sürüyor dün akşam pc yi açık bıraktım ve uyudum işe giderken baktım halen yüklüyor pc bütün gece açık kaldı , şu an yine yüklüyorum :) madem bir iş yapacaz hiç olmazsa izlenir bir şey olsun , daha sonraki videolar da çok güzel..

bu arada koruma demirlerin hayırlı olsun motürünle beraber dün bir taşla 2 kuş vurdum nede olsa eski avcıyım :) senin işi hallettikten sonra hemen bursaya iş için yardırdım orada kalan zaman zarfında sevgili sedici (batuhan la görüştüm yani baskın yaptım :) sağolsun özcan1980 i yarım saat zamanla kaçırdım işe gidecekmiş :)

batuhan kardeşime bana kıymetli zamanını ayırdığı ve ikarmlarından dolayı teşekkür ederim .

bu arada kocaman perde tekstil üzerine mağazaları var reklama girmesin lakin perde den pek anlamam emme içine girdiğimde anlamayacağım iş yoktur :) hani bir dostumuza lazım gelir her türlü ayarlanır icabında :)

[url]http://img201.imageshack.us/img201/7823/img195m.jpg[/URL]

[url]http://img502.imageshack.us/img502/4963/img196a.jpg[/URL]

[url]http://img840.imageshack.us/img840/3364/img197k.jpg[/URL]

[url]http://img233.imageshack.us/img233/2469/img199o.jpg[/URL]

[url]http://img207.imageshack.us/img207/9294/img200.jpg[/URL]
vay be birde ben kendimi beleşçi sanırdım ama baksana irfan aga benim ustam sayılacak tecrübedeymiş:p
aga iyi güzel gezdin gördün bari yediklerin sana kalsaydı olan var olmayan var yani:pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Seni doğuran annenin ayaklarının altını öperim ben...adamsın,adamın hasısısın,, :cat:
Şu kılıbık fati ile körayada azcık bişiler öğretsende hayır işlesen :)
Sedici kardeşimle tanıştık kaynaştık,konuştuk,güzel bir arkadaştır,iyidir,hoştur :)... takmış kafaya 2 el hyosunq,bende dedim 2. eli boştur:queen::)hyocular tepelemeden kaçayım hemen :)

Kocaeli İl Temsilcisi
vay be birde ben kendimi beleşçi sanırdım ama baksana irfan aga benim ustam sayılacak tecrübedeymiş:p
aga iyi güzel gezdin gördün bari yediklerin sana kalsaydı olan var olmayan var yani:pl:

Fatih dükkanın önünü kapama hadi kışşşştttt fesat heriffff :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:48 ----------

BÖLÜM 4-

Arkadaşlar şu an 5 ci bölüm yükleniyor 6 . son bölüm hazır onuda peşinden yukleyeceğim ve hepsini bir araya toplayıp düzenleyeceğim ...iyi seyirler ...

fatih adamı , bu kıyağımı unutma ! seni sıranın en önüne koydum :cherry: :p

Son düzenleme:
yaaa irfan abinin tahinli çöreğine lanet olsun :p
arkadaş diyet yapıyoruz akşamları 2 buçuk saat spor salonunda köpek gibi koşuyoruz ama abimin tahinli çöreği karşısında eriyip bitiyoruz :sunny: :queen:
lanet olsun içinde ki tahinli çörek sevgisine :queen:

Ya irfan abii süper çalışmalar valla hayran kaldım (Bu arada ilk defa kameraya yaklaşmışım bu kadar. Hee:):):):):))

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:42 ----------

has topraam ben seni bi karaburuna götürem...:p ordada küftenin hası var Durusuda...

Ne zaman gitcez la durusuya..?

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi

fatih sen ne biçim adamsın ulen yemek yerken ağzını kapatsana :cherry: 4. bölümün 7:55 nci dakikasında insan ağzını kapar :cherry:

Rica ederim abi yolun ne zaman düşerse beklerim :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Evetttt beyler sabah videosu çıtır çıtır afiyet olsun :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Zargana fatihe bak yaaaaa,görgüsüz adam ne olcak :)kameraya çıkmak için ön sırayı hiç kimseye kaptırmamış :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar