29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen İrfan hocam,
Bendeki 1 saatlik video 2gb buyuklugundeydi, cozunurlugu dusurdum bide 15 dakkaya duzenledim. Youtube a 1 saatte yukledi. bi baktim 8:34, yarısını traslamıs...
]http://www.youtube.com/watch?v=Sbvyna3F8dc[/url]
Bu da part-2/2
[YT]Sbvyna3F8dc[/YT]

Kocaeli İl Temsilcisi
youtube da 10 saatlik videolar var biz neden ekleyemiyoruz

haydarcım bize zulüm yapacaklar ya bende inat ettim 2. vidoyu 300 dakikada da olsa yükleyecem :) gerçiii 1 cisi 189 dakika sürdü ama en kaliteli görüntü modunda ben işi çözerim aga :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:27 ----------

Estağfurullah Ahmet abi,birşey yapamadık ki..

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

http://spor.kocaeligazetesi.com.tr/...-karamursel-39de-bulustu&exec=page&nid=394975
http://www.gercekkocaeli.com.tr/haber/13087/gundem/karamursellileri-sasirttilar.html

Bunlarda daha yenileri
Kocaeli, Mt'yi çok güzel öğrendi :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

İlk sayfada var. Kardeşimle sohbet ederken bi fotonuzu çekmiştim :)

yauuuu ethemcim bu mezit adamını tutup yerden yere vurucam bilader topiğe güzelce bakmıyo sora bize sitem ediyo benim niye resmim yok diye :cherry:

bu ne ulen ayuuuuu neyini beğenmiyon , çocuk seni kadraja sığdıracağım diye 10 metre geri gitti :cherry: şansına küs kanka arabada geldiğin için oluyo bu sıkıntılar :)
zaten cam tarafına oturdun araba sürekli sağa sağa çekiyordu dedim heral, sağ tekerin havası inik , sonra jeton düştü mezit sağ cam tarafına geçmiş :cherry:

bu arada sen sigara içiyomuydun yarmagülüm ? yoksa keyif içinmi tüttürdün , sigara sağlığa zararlıdır paşam lütfen cigaralarınızı saklayın resim çekilirken :queen:

Son düzenleme:
yaaa vay arkadaş resimler bu kadar mı yaaa
o kadar fotoğraf makinesi vardı bu kadar kişi mi resim çekti :(

İlk sayfada var. Kardeşimle sohbet ederken bi fotonuzu çekmiştim :)

Yahu o fotoğrafta güneş nasıl geldiyse ağzım, burnum, yüzüm, gözüm iyice bi yamulmuş :)
Bu arada ben ethemm76'nın kardeşiyim. Forumda pek aktif yer almıyorum fakat her fırsatım olduğunda gezilere katılıyorum.
Erken ayrılmak zorunda kaldığım için tanımadığım forumdaşlarla pek kaynaşamadım fakat gelecek gezilerde kaynaşmak üzere oradan ayrıldım :)

Yahu o fotoğrafta güneş nasıl geldiyse ağzım, burnum, yüzüm, gözüm iyice bi yamulmuş :)
Bu arada ben ethemm76'nın kardeşiyim. Forumda pek aktif yer almıyorum fakat her fırsatım olduğunda gezilere katılıyorum.
Erken ayrılmak zorunda kaldığım için tanımadığım forumdaşlarla pek kaynaşamadım fakat gelecek gezilerde kaynaşmak üzere oradan ayrıldım :)
sanırım orda çift egzoz muhabbeti yapıyoduk...:)

Kocaeli İl Temsilcisi
evet arkadaşlar ilk bölümden başlıyorum sırasıyla yaklaşık 10 bölüm halinde videolar gelecek , aslında hepsinden kesip, kırparak tek video haline getirmek işin kolay kısmıydı , lakin bu tembelcilik olur ve irfan tembelliği sevmez :)

o güne ait kare kare her anı paylaşmak bu organizasyonun hakkı ve yakışanıdır işte ilk video iyi seyirler :)

not: sevgili siyahatmaca (yüce ) abi hakkını helel et bu müziği senin videodan arakladım çok hoşuma gitti ve ilk bölümde bunu kullandım :)

BÖLÜM 1
http://www.youtube.com/watch?v=4H0jDAiJkqQ

BÖLÜM -2-

Kanka müzik çok romantik olmuş :) sonunda da kalp yapmışın :) slalom yapaken goruntuyu bekledım ama çıkmadı :( sezon 1 bölüm 3 te acaba Raphae1 slalom yapacak mı? :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Kanka müzik çok romantik olmuş :) sonunda da kalp yapmışın :) slalom yapaken goruntuyu bekledım ama çıkmadı :( sezon 1 bölüm 3 te acaba Raphae1 slalom yapacak mı? :)

yapacak yapacak sorun yok :)) 10 dakikalik goruntuyu sbah yuklemeye basladim oglene anca yukledi :) 24 saati gecti videoyu upload edip ; bilgisayari uyku moduna alip ise gidiyorum kanka. herif gece gunduz ful taym acik bu gece ise gelirken 4. bolumu yuklemeye basladim sabah yuklenmis olur :))

Son düzenleme:
Super Moderator
bu konu hakkında hala mı konuşuluyor yaa:p
kapatalımda yeni gezi konusu açıcam :p
3 haziran dedim kaldık öyle :mrgreen:

evet son yazıları alalım artık bu konuda :p

Kocaeli İl Temsilcisi
bu konu hakkında hala mı konuşuluyor yaa:p
kapatalımda yeni gezi konusu açıcam :p
3 haziran dedim kaldık öyle :mrgreen:

evet son yazıları alalım artık bu konuda :p

alperim sekerim kapatalim kapatmasina daa :) 4-5 bolum daha video var sabredebilirsek 3 haziran yuvacik knusmasi goruntuleride var. 3 HAZIRANA BOMBA GIBI GELIYORUZ :)))

Cokopirensim gaymakli kadayifim :)) elini ayagini opeyim 2 gun daha sabret :)))))

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet beyler günaydın 3. bölüm yeni çıktı fırından , eskişehir unundan :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İrfanım Törtılım ne güzel klipler hazırlıyorsun sen böyle...Seçtiğin parçalarda cuk oturmuş klibe,ellerin dert görmesin çekirgem :)

Bu arada dün çiziklediğin depom için ellerinden öperim,güzel olmuş saol varol :)
Mezit baya semirmiş,seneye onada güzel bir klip hazırlada sorvivora yollıyalım.bi güzel adama dönsün orda :)..yoksa törtıl kadrosunun kötülük tarafına şiredır olarak eklerim ona göre :)

F54

gerçekten emek verilerek hazırlanmış bu videoları beğenmemek yanlış ama irfan abi sana bir konuda kızdım:jocolor:
ulen arkadaş saat konusunda herkezi kandırdın:farao:
yanlış beyanatlar vererek bari bana tam saat leri söyleseydin beni acele ettirdin eğer sizin balık adasında balık yediğinizi bilseydim:cherry:
o sabah bende o geri zekalı trafik ışıklarında kafayı yemezdim ulen arkadaş sadece düz gidişler için ışıklar çalışıyor sağa veya sola dönüşlerde yolu boş gördüğün an dalacakmışsın bende ışık yansın diye bekliyorum hani trafik kurallarına harfien uyacağım tuttu:pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
gerçekten emek verilerek hazırlanmış bu videoları beğenmemek yanlış ama irfan abi sana bir konuda kızdım:jocolor:
ulen arkadaş saat konusunda herkezi kandırdın:farao:
yanlış beyanatlar vererek bari bana tam saat leri söyleseydin beni acele ettirdin eğer sizin balık adasında balık yediğinizi bilseydim:cherry:
o sabah bende o geri zekalı trafik ışıklarında kafayı yemezdim ulen arkadaş sadece düz gidişler için ışıklar çalışıyor sağa veya sola dönüşlerde yolu boş gördüğün an dalacakmışsın bende ışık yansın diye bekliyorum hani trafik kurallarına harfien uyacağım tuttu:pr:

beyler allahaşkına biri beni tutsun!!!!! şu fatih adamına dalacam ben :cherry: ulen safkan törtıl sana balık adasına gel demedikmi? sürüden ayrılanı kurtlar yer demedikmi ? biz topçulara giderken sen ters istikamete dönmüş karamürsele çevirmişsin ön tekeri , bide bana fırça atıyon :cherry:

şekerim sağ ol varol inanmayacaksın emme videoları elime aldığım günden beri onlarla uğraşıyorum TOPLAMDA 6 BÖLÜM OLACAĞI haberini vereyim düzenleyeceğim 1 bölüm kaldı , ve toplamda 4. bölüm şu an yükleniyor 5-ve 6- . bölümler yüklenecek sevgili alpertim konuyu kitlemeden yükleyeyim bari :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar