resimleri buradan indirip bilgisayaranıza atabilirsiniz beğenmediğinizi silin http://uploaded.to/file/nupprv17
baştan sona irfanın arabasındaydım bende .. gerçekten hep aklı fikri. bende dahi eşide dahi arkadaşlardaydı yollar çokdar ve bi okadarda yoğun trafik içersinde devamlı karşı yönden gelenleri uyarmakla geçti...çokstres altındaydı..oyüzden bakamamıştır telofna yolun başında tünal abimizin düşmesi iki katına çıkardı baskıyı.. ben burdan irfana çok teşekkürlerimi iletiyorum gerçi pek bi yardımım dokunmasad.a:rendeer:...sapanca dönüşündeydim kızımla
motosiklet yoktu ama farketmez dediydim
bir selam vermeye uğrarız
neredesiniz bile soramadık yahu
döncem ben sana abi döncem
nah döner dedim içimden
haklı çıktım .)
resimleri buradan indirip bilgisayaranıza atabilirsiniz beğenmediğinizi silin http://uploaded.to/file/nupprv17
baştan sona irfanın arabasındaydım bende .. gerçekten hep aklı fikri. bende dahi eşide dahi arkadaşlardaydı yollar çokdar ve bi okadarda yoğun trafik içersinde devamlı karşı yönden gelenleri uyarmakla geçti...çokstres altındaydı..oyüzden bakamamıştır telofna yolun başında tünal abimizin düşmesi iki katına çıkardı baskıyı.. ben burdan irfana çok teşekkürlerimi iletiyorum gerçi pek bi yardımım dokunmasad.a:rendeer:...
hakket abi ya geziye yapılan yorumların 2 tanesinden birinde adın geçiyor bak çok seviliyosun abiYav karıştırmayın düşmeyi kalkmayı ....normal ve basit bir kaza işte...Tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler....
hakket abi ya geziye yapılan yorumların 2 tanesinden birinde adın geçiyor bak çok seviliyosun abi![]()
karate kamil...çok şey kaçırdın:mrgreen:herkesi benmi sandın la dingilyannis...abimiz konuyu kapa diyor kapa işte...
![]()
karate kamil...çok şey kaçırdın:mrgreen:
tşk ederim ali en yakın gezide görüşmek üzere:cherry:bu beyaz fazer8 kiminse allah rızası için bana bi tur verse ya rüyalarıma giriyor da:cherry:
geceleri bunun resmini öpmeden uyuyamıyorum
kardeşim canın sağolsun ne zaman istersen![]()
allah kaza bela vermesin![]()
sen beni kendi toprağın la karıştırdın heralde:queen:Duydum ki;yengeden izin kağıdı almadan gece wc,ye bilem gidemiyormuşsun gecebekçisi![]()
Mete abi sınırsız köfte partisini kaçırdınya artık gözüne uyku falan girmez .![]()
sitede sorun oluştu galiba premiuma tıkladım oda çalışmıyorSite üyelik istiyor