29 Nisan Pazar Karamürsel Gezisi Fotoğraf ve Yorumları

yok burası dururken neden cok alakasız bı yerde yemek yendı anlyamadım zaten yer yoktu kımsenın farkında olmadıgına emınım ıkı motor ayrıldık oradan kımse nereye kardesım demedı kızmadım kızmak yok kardesız hepimiz galıba hanımla beraber içeri girmekte biz geç kaldık

[url]http://img4.ressim.net/out.php/i5673431_imag0322-jpg[/URL]
zannedersem bu sorun zaman için de düzelecek herkez birbirini iyice tanıyınca kaynaşınca eksiklikler hemen göze batacak yanlışım varsa düzeltin listeye göre tam 64 tane motor ve üzerinde 82 kişi heralde daha fazla kişide ayrılsaydı farkına varılmazdı ama çok üzüldüm keşke daha önce tanışsaydıkta sizede bir masa yaratabilseydik çünkü içerdeki masalarda bayağı boş yer vardı ve arkadaşlardan eksik masalara kaydırıp masa boşalta bilirdik ama şuan ne söylense boş cidden üzüldüm ...

Öncelikle İrfan abime organizasyon için teşekkürler.
Tek eksiğimiz nette sosyal olup, birlikteyken tanışamamak. Buradan nickini adını sanını bildiğim bir çok insan gelmiş, ama orada tanışmak kısmet olmadı. Keşke bir tanışma faslı olsaydı, kim kimdir bilseydik. İnsanların gruplaşıp muhabbet etmesinden ziyade, tanımadığı insanlarla tanışma fırsatını yakalayabilseydik. Ben sonradan eşimle birlikte katılmama rağmen İrfan abi ve aparat (cem) abinin dışında kimsenin selam dahi vermemiş olmaması ilginçti. Eşimin daha eve dönmeden, sen hergün MT'ye girip kiminle muhabbet ediyorsun diye sorması :) serzenişimi açıklar sanırım. Yine de yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim...

Erdem bir bakıma haklısın aslında.Farkındaysan bu durumu bertaraf etmek için sen sonradan geldiğinde'' hoşgeldiniz tanışıyormuyuz " dedim.Bu bir bakıma ,belkide toplaşmalara ilk defa gelen eşinin kendini yabancı hissetmemesi içindi
.Orada bulunup ta birbirini tanımayan yada tanışmayan kişiler vardı. Hatta ben de bazı kişilerle tanışma fırsatı bulamadım ama elimden geldiğince en azından bir merhaba deme fırsatı yakalayabildim. Eğer diyalog kuramadığım kimse yada kimseler varsa ne olur kırılmasın kimse.

Başta İrfan hocam olmak üzere tüm organizatör ve katılımcılara çok teşekkürler
Çok keyif aldık ve bir sonraki aktiviteyi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Evet vukaatsız evime 23-30da semtime ulaştım ama malesef Yalova-yenikapı hızlı feribot çok tuzlu motosiklet 50 lira :silent::jocolor:

ulen mersinde yapılmıyor böle karma geziler yaaa burda toplu gezide en düşük motor 600cc yetişemem gardaş onlara ben neyse allah kısmet ederse hyo alınca inş

Öncelikle İrfan abiye ve emeği geçen herkese çok teşekkkur ederiz. Cok keyifli geziydi. Bizdeki videoları en kısa zamanda yukleyecegiz.
Baska bir etkinlikte tekrar gorusmek uzere

Yani geziye gitmedim motorum bile yok ama gidenler o kadar güzel vakit gecirmişler ki İrfan abiyi tanımayan benim bile tesekkur edesim gelsi. Saolsun =)
Bu arada kıskandım da yav ascık =)

Bizi bir arada buluşturan ve nefis köfteleri yememize sebep olan İrfanıma , sonrasında ise katılan tüm dostlara teşekkür ederim. Yalnız İrfan o dünya tatlısı kızınla tanıştırmadınya alıcagın olsun. kedisini fotolarda görebildim. :(

arkadaşlar emeğinize tekerinize sağlık iyi gezmişsiniz
düşmanları bilmem ama ben feci çatladım
resimler için ayrıca zaman ayırıp yüklediğiniz için teşekkür ederim

Kocaeli İl Temsilcisi
yok burası dururken neden cok alakasız bı yerde yemek yendı anlyamadım zaten yer yoktu kımsenın farkında olmadıgına emınım ıkı motor ayrıldık oradan kımse nereye kardesım demedı kızmadım kızmak yok kardesız hepimiz galıba hanımla beraber içeri girmekte biz geç kaldık

[url]http://img4.ressim.net/out.php/i5673431_imag0322-jpg[/URL]

sizinle ve diğer gönül dostuyla oturup hoşça sohbet edememenin üzüntüsü içerisindeyim , sizlerde taktir edersinizki 20 kişiyi geçen gurup gezilerinde anlatmaya çalıştığınız ve bir çok arkadaşımızın başta bende dahil bu tarz tanışamama-insanların birbirine zaman ayıramaması gibi sıkıntısı gözlemlenmiştir ve yaşanandan tecrübedir ,

resmini çektiğiniz ortam yemek yiyebileceğimiz bir yer değildir , inşallah ileride konaklayabileceğimiz bir mekan olacak :)

ben bir gün önceden tek tek tanımadığım ilk defa yüzyüze geleceğim dostlarım ve abilerim için şu listeyi yapmıştım ve 7-8 arkadaşın ismini, telefonunu ve fotoğrafını al adım , alabildim :)

daha resim ve videolar elime geçmedi lakin 2 motor oradan ayrıldık derken sanırım sizin ayrılma anınızıda bizzat kendim resimledim inşallay yanılıyorumdur , şayet bu durumdan ötürü sizi üzecek istemeden bir tavır sergilemişssem önce kendi adıma sonra tüm gönül dostları adına özür dilerim-riz.

inşallah bir başka buluşmada bunun acısı çıkacaktır :)

çok fazla vattim yok yalovaya bir iş için acilen geçmem gerekiyor zaten bir kaç yorum dışında kimseyede daha hiç bir şey yazamadım işimi halledip en kısa zamanda geleceğim :)

Moderatör
Erdem bir bakıma haklısın aslında.Farkındaysan bu durumu bertaraf etmek için sen sonradan geldiğinde'' hoşgeldiniz tanışıyormuyuz " dedim.Bu bir bakıma ,belkide toplaşmalara ilk defa gelen eşinin kendini yabancı hissetmemesi içindi
.Orada bulunup ta birbirini tanımayan yada tanışmayan kişiler vardı. Hatta ben de bazı kişilerle tanışma fırsatı bulamadım ama elimden geldiğince en azından bir merhaba deme fırsatı yakalayabildim. Eğer diyalog kuramadığım kimse yada kimseler varsa ne olur kırılmasın kimse.

Abi esimle ilk defa katilmiyorum MT organizasyonlarina. Benim tanidigim insanlardan kimse kalmadi, bir tek aparat cem abi vardi. Her yil uye sayisi hizla artiyor ve cogu insan tanimiyor birbirini. Neyse mevzu uzun, serzenisim sana degil biliyorsun :)

F54

Evet bilindiği üzere bizim törtıl ahmet N. yeni bi motör almıştı .. :bounce:
markası samiçançinçong mu neydi :silent: :cherry:
fakat bugün tekleme sorunuyla karşı karşıya ne yapacağını şaşırdı..:queen: bizde ybr ci olarak teselli ettik..:pl:
3 gün önce sıfır aldığı motorundaki problem onu çok yıprattı... :pl: hemen irfan aga falan yardımcı olmak istedi
ama , gırnatacı_irf abinin dediği aynen şu arkadaşlar, Ahmetçim inan yapacak bişey yok..bende bu motordan çok şikayetçiyim..
buyrun deliller...... :queen::rendeer::bestmt:

[url]http://img57.resimup.net/di/OUE9.jpg[/URL]

Fatih ; Erol Taş gibi gülüyor burada... :queen: Ahmet abi yerin dibine girmiş.. ulen ne yaptım ben havasında.. bari benim kobra 105 ile gelseydim falan diyor:p

[url]http://img55.resimup.net/di/N2OK.jpg[/URL]

Eyüp abide teselliye geldi ama o da baka kaldı.... :queen::queen:
İade edebilirmisin diye sordu :pl::queen:

[url]http://img54.resimup.net/di/ZH4M.jpg[/URL]

Fatih gangamdan teselli... Abi ben sana demedim mi diyor törtıla.... :queen:

[url]http://img63.resimup.net/di/I04B.jpg[/URL]
aga ben buna 50 kere dedim cbf alma çok kibar bak yüklenmeye gelmez atıverir mavi dumanı madara eder seni aleme diye ama dinleyen kim :queen:
sende ne yaptın beni dinlemedin şikayetleri ni lütfen bi konu eşliğinde duymak istiyoruz o kadar arıza varki dün saydığın aklımda kalmadı keşke bi kağıda yazıp verseydin:p

Motosikleti
bmw f650 cs
Son zamanların en güzel gezilerinden birisini yaşadım.Başta İrfan kardeşim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim .Heyecanı bol bir geziydi bir çok arkadaşla görüşme imkanı oldu.Bazı arkadaşlarımızla tanışmadık sanırım bu da gezinin eksik tarafı bu oldu .Aslında herkes kendini tanıtsa idi bence çok iyi olurdu birdahaki gezide buna dikkat edelim Tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim bidahaki gezilerde birlikte olmak dileğiyle kendinize iyi bakın

Abi esimle ilk defa katilmiyorum MT organizasyonlarina. Benim tanidigim insanlardan kimse kalmadi, bir tek aparat cem abi vardi. Her yil uye sayisi hizla artiyor ve cogu insan tanimiyor birbirini. Neyse mevzu uzun, serzenisim sana degil biliyorsun :)

nic olayı çok önemli sima olarak tanımak çok zor...katılıyorum sana üzerlerimizde nick yazmalı...

F54

Hadi lem ordan KILIBIKKKKK :queen:
şimdiden vermişsin ipleri yengyenin kontrolune pinokyoooo :)
len benim kankan kılıbık değil adam ın bi bakışı yetti yenge süt dükmüş kedi ye döndü:p
yanlız haftaya gezi var dedik yenge dedi ki koray müsait değil oda bak müsait değilmişim dedi ben ne olduğunu anlamadım:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
len benim kankan kılıbık değil adam ın bi bakışı yetti yenge süt dükmüş kedi ye döndü:p
yanlız haftaya gezi var dedik yenge dedi ki koray müsait değil oda bak müsait değilmişim dedi ben ne olduğunu anlamadım:queen:

Duydum ki;yengeden izin kağıdı almadan gece wc,ye bilem gidemiyormuşsun gecebekçisi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar