arkadaşlar açık söylemem gerekirse katılımcı arkadaşlarımın sayısının bu rakamlara ulaşacağını tahmin etmiyordum

bir konu açtık ve inanın bana kişi sayısının sürekli artıyor olması toplu gurup sürüşlerinde hem daha çok dikkati hemde riski meydana getirebilir düşüncesi ile , güvenlik ve tedbir amacıyla guruba kendi aracımla eskortluk etmeyi uygun görmekteyim ,
öte yandan böylesine organize bir geziyi, dijital amatör fotoğraf makinaları ile mundar etmemek amacı ile sevgili fatih ( fatih organizasyon ) bizlere bir elemanını ayırmış durumdadır , kendisine huzurlarınızda çok teşekkür ederim . sonuç itibari ile kendi aracımdan bir kamera çekim yaparken , gurubun ortasında zaman zaman sonunda ve en arkasındanda görüntü alabilecek , yolu bilen tecrübeli kameraman ve motosiklet sürücüsü kardeşim olan erhanıda görevlendirmiş bulunmaktayım , erhanın artçısı kameraman arkadaş olacak , bakalım inşallah güzel kareler yakalayacağız düşüncesindeyim
zira 10 km kadar sürecek zaman zaman daralan güzergahta önden gelen araçları uyarabilecek bir araç olması her zaman için daha sağlıklıdır , öte yandan gurubun başına ortasına ve sonuna yol güzergahını bilen arkadaşlarımızın yerleştirilmesi mantıklı olacaktır daha önceki gezilerden deneyimdir

bu işi bu coğrafyayı bilen arkadaşlara bildireceğim
lütfen dikkatli olun böyle bir aktiviteye vesile ve sebep olan gönül dostlarını ve beni vicdan azabına boğmayın