neden kimse kaza olmuş gibi davranmıyor?
olayın canlı şahitleri olduğumuz için :cherry: allahtan arkadaşımıza bir şey olmadı ama dersini aldığından eminim

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:30 ----------
arkadaşlar o 29 nisan günüde konusu geçtikçe arkadaşlar arsında söyledim bu arkadaşımız benim izmitten samimi olduğum serhat, kardeşimin arkadaşıydı ben kendilerini tanımıyor olmama rağmen serhat ...... abi 2 arkadaşımı daha getirebilirmiyim deyince bende tabiki ne demek diye cevapladım,
serhatı iyi tanırım hatta kendi motorumu o gün ona verdim , onunkinde bir takım sıkıntı varmış yapmaya zamanı yetmemiş, neysee efendi ağırbaşlı bir kardeşim dir kendisi (serhat) o sebepten arkadaşlarıda efendi lakin bu pisikolojiyle gurup sürüşünde serhatı bilgilendirsemde diğer arkadaşlar , site dışından olmanın verdiği rahatlığı ve bilgisizliğidse göze alacak olursak o gün bira agresif ve gurup kurallarına uymayan şekillere girmiştir,
ama ben kendi adıma bir daha böyle bir şeyin olmayacağını düşünüyorum onun için , bende yeri gelir motorunu bulduğum zaman hoplamayı , zıplamayı severim ama gurup deyince durup düşüneceksin aga milletin eş , çoluğu cocuğu var, kimsenin canına kastetmeye ,kimsenin hakkı yok , burada bunu yapan kendi kardeşim olsaydı ,
orada onu hemen guruptan kovardım , gitsin tek başına istediği yerde sürsün ,
düşüncelerim bu yöndedir lakin kendine bir şey olmamış olması sevindirrici bir durum hepimizi üzdü o gün...
dün bursaya geçmem icab etti ve o tankı yakından inceledim tahmin edin ne tankıymış ? lpg gaz tankı , allah muhafaza ona vursaydı iş sakattı ...
inşallah kendisi bu yazılanları okur ve alınması gereken tecrübe ve deneyimi alır

ben şahsım adına aldığından eminim , kalın sağlıcakla