29 NİSAN 2007 [MARMARA MT] buluşması tüm resim ve videoları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri bunları durdursun yoksa halimiz harap

kızılmaske(abi) ellerıne saglık atmıssın cogunu ben cekmıstım guzel cekmısım galıba:) katılan herkeze sonsuz tesekkur ve emegı gecen butun arkadaslara bı sonrakı bulusmaya dıyerek son verıyorum:)

bişey değil kardeşim,senin de ellerine sağlık güzel kareler yakalamışsın.:rendeer:

Erol abi avatarı yenilemişsin:cat:

Selamun aLEyküm Heyy Gezinizin:wiinkk: REsimlerini Görmek bile güzel olduğunu anlatıyo gerçekten güzel bir gezi olmuş o ağnı bende senelik iznime çıktığımda allah kısmet ederse yaşıcam, benim regal raptor de artık bende 1oo cc lik görünümüyle sizlerle -kazasız belasız bir hayat yaşarıs umarım bu dostluğumuz yayanda olsa motordada olsa çoğları ve genişler.!! aLaĞaSMaRLaDıK. :cat:

ewet ya çektiğiniz resim çok güzel ben de avatar yaptım sözüm ona resim çekenler senin çektiğin resimlere iyi baksınlar:queen:

:queen: :queen: :queen: abi teşekürler de yalnız o resmi sanırım samet çekmiş. çünkü benim makina ile çekimlerin çoğunu o yaptı.

teşekkür eden arkadaşların hepsine bende teşekkür ederim. bundan sonra edecek olan arkadaşlara da teşekkür ederim. ( teşekkür teşekkür:p :p :p )

arkadaşlar havalar iyice ısınsın şu iğneada işini gece kalmalı bir şekilde planlayalım derim.

ewet igne ada işi olur özgürle konuşmak lazım organize işi için ama hemen olmaz evden izin için 1 ay evvelden çalışmalara başlamak lazım:queen:

ya siz< evden izni bi ayda alıosunuz bende mudurden nasıl olcak bu izin işleri:queen:

~~immigrant~~

evden ızın alınır ama ıs yerı sorunu buyuk problem oluyor.abılere bak evde bulasık yıkayıp bıraz cam sılıp bıraz supurup ızın kopartanlar var bunlar ev ıcın gecerlı.ıs yerı ıcınde vardır oyle bısıler braz sorusturup ogrenebılırız:)

biraz zor ya denemeler devam edecek samet :flower:

Resİmler Vİdeolar Hepsİ SÜper Ama En GÜzelİ KÖftelerdİ DeĞİlmİ Beyler Bu Soruyu Aslinda Erol Dayiya Sormak Lazim...

offfff ızgara koftenın kokusu geldı sımdı aklıma...........

canı ceken varsa gene gidebiliriz seslenin yeter

ya baskan bılıoruz yıne gıtcemızıde sorun ne bılıosun :cat:

no problem hallederiz beya
zaten dün kaybolmasan yolunu bulacaktın ama maasa güvendin galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar