hava durumu şimdilik istanbul ve izmitte yağmursuz gözüküyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
konuda canlılık neden yok merak ettim. organizasyon neden yapılmıyor diye başlıkta mesajlar eksilmiyordu.
yarın sabah 6.30 gibi kalkmayı planlıyorum. rahat rahat 7.30 da buluşma yerinde olurum diye tahmin ediyorum. başakşehirden gelicem.
Boyle bir milletiz de ondan canlilik yokyapmazsin neden yapmiyoruz denir? Yaparsin kimse iplemez
biz alistik
Sezon bitmis siz gezi etkinligi duzenliyonuz sirf yapmadi demesinler diye biz boyle bir milletiz isde �� biz alişdık
Söz seneye ölmezsek güzel bi gezi etkinligine bir cok arkadaş katılır en az benim takım 6 kişi ��
Valla havalar sogudu icin dedim sezon bitti yarin kazasiz belasiz fotolarinizi bekliyoruz seneye inşallah bizde gelirizNeden sezon bitmis? Yarin hava 26 derece. Gezi yapilmasi icin nasil uygunluk aramaliyiz, ayrica kim ne derse desin, dusunce ozgurlugu var, kimin ne diyecegini dusunerek is yapiyor olsak bugune kadar 10larcasini duzenlerdik. Zaten kafamizda vardi, sadece ateslemek gerekiyordu, vesile oldu. Ayrica herkes gezi duzenleyebilirforum burada,.. Ama maalesef sayi bile veremiyoruz rezervasyon icjn.