29 EYLÜL PAZAR - Kahvaltı ve Sürüş Organizasyonu ==29/09/2019==

Giden arkadaşlara iyi eğlenceler . Araplara ve surilere selam söyleyin..

hava durumu şimdilik istanbul ve izmitte yağmursuz gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

konuda canlılık neden yok merak ettim. organizasyon neden yapılmıyor diye başlıkta mesajlar eksilmiyordu.
yarın sabah 6.30 gibi kalkmayı planlıyorum. rahat rahat 7.30 da buluşma yerinde olurum diye tahmin ediyorum. başakşehirden gelicem.

Super Moderator
hava durumu şimdilik istanbul ve izmitte yağmursuz gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------

konuda canlılık neden yok merak ettim. organizasyon neden yapılmıyor diye başlıkta mesajlar eksilmiyordu.
yarın sabah 6.30 gibi kalkmayı planlıyorum. rahat rahat 7.30 da buluşma yerinde olurum diye tahmin ediyorum. başakşehirden gelicem.

Boyle bir milletiz de ondan canlilik yok:) yapmazsin neden yapmiyoruz denir? Yaparsin kimse iplemez :) biz alistik

Boyle bir milletiz de ondan canlilik yok:) yapmazsin neden yapmiyoruz denir? Yaparsin kimse iplemez :) biz alistik

Sezon bitmis siz gezi etkinligi duzenliyonuz sirf yapmadi demesinler diye biz boyle bir milletiz isde 😊 biz alişdık
Söz seneye ölmezsek güzel bi gezi etkinligine bir cok arkadaş katılır en az benim takım 6 kişi 🤗

Super Moderator
Sezon bitmis siz gezi etkinligi duzenliyonuz sirf yapmadi demesinler diye biz boyle bir milletiz isde �� biz alişdık
Söz seneye ölmezsek güzel bi gezi etkinligine bir cok arkadaş katılır en az benim takım 6 kişi ��

Neden sezon bitmis? Yarin hava 26 derece. Gezi yapilmasi icin nasil uygunluk aramaliyiz, ayrica kim ne derse desin, dusunce ozgurlugu var, kimin ne diyecegini dusunerek is yapiyor olsak bugune kadar 10larcasini duzenlerdik. Zaten kafamizda vardi, sadece ateslemek gerekiyordu, vesile oldu. Ayrica herkes gezi duzenleyebilir;) forum burada,.. Ama maalesef sayi bile veremiyoruz rezervasyon icjn.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
40 derecede gezmektense 15-20 derece de gezmeyi yeğlerim açıkçası. İstanbul'da olsam kaçırmazdım

Sinirleri gerip iptal etmeyinde naparsabiz yapin onun icin pazar günü calismicam dolasayim biraz temiz hava aliyim

fotoğraf makinam ve iki tekerlekli makinam hazır. tabi bende hazırım.

Neden sezon bitmis? Yarin hava 26 derece. Gezi yapilmasi icin nasil uygunluk aramaliyiz, ayrica kim ne derse desin, dusunce ozgurlugu var, kimin ne diyecegini dusunerek is yapiyor olsak bugune kadar 10larcasini duzenlerdik. Zaten kafamizda vardi, sadece ateslemek gerekiyordu, vesile oldu. Ayrica herkes gezi duzenleyebilir;) forum burada,.. Ama maalesef sayi bile veremiyoruz rezervasyon icjn.
Valla havalar sogudu icin dedim sezon bitti yarin kazasiz belasiz fotolarinizi bekliyoruz seneye inşallah bizde geliriz 🤗

Son dakikaya kadar gelmek istiyordum, ama maalesef dünden beri salya sümük grip olmuş vaziyetteyim.. Kazasız belasız, keyifli bir gezi diliyorum, umarım sonrakine katılmak mümkün olur :king:

Ben de gelmek isterdim ama hastayım gelemiyorum Allah kaza bela vermesin iyi eğlenceler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar