29 Ekim 2013 Uçmakdere-Şarköy sürüşü videosu

Katılım
8 May 2008
Mesajlar
882
Selam arkadaşlar,geçen sene 29 Ekim'de günübirlik İstanbul-Şarköy arası 4 arkadaş sürüş gerçekleştirdik.Nası dikkatten kaçmış,neden paylaşmamışım bilemiyorum fakat geç olsun güç olmasın.

Rotamız şu şekilde;


İyi seyirler.
 
Katılım
13 May 2012
Mesajlar
714
aynı rotadan Çanakkaleye gitmiştik 3 motor, uçmakdere virajlarıyla manzarasıyla harika bir yer :)
 

ake

Katılım
7 Ara 2013
Mesajlar
414
aynı güzelgahı vosvosla geçmiştim 4 sene önce. ozaman yollar topraktı. şimdi çok güzel olmuş. paylaşım için teşekkürler.
 
Katılım
8 May 2008
Mesajlar
882
İstanbul,Tekirdağ ve Kırklareli civarında oturan arkadaşlar,motorunuz ne olursa olsun muhakkak bu rotada sürüş yapmanızı öneririm.Özellikle Uçmakdere yanıbaşımızdaki Fransa Alpleri gibi:)Açık havada Marmara adası manzarasıyla bir mola verin ve sürüşe devam edin;)
Ağustos 2013'te gittiğimde Kumbağ'dan sonra topraktı, Ekim 2013'te tamamı asfalt döşenmiş.Yol kalitesi yüksek fakat yağmurda biraz sakınca oluyor,malum yamaç olduğu için yolda yeryer çamura ve taşa rastlanabiliyor.

Kamera Go Pro 3 Silver.
 
Son düzenleme:
Katılım
27 Haz 2010
Mesajlar
1,558
yol acayip hoşuma gitti, marmara denizi manzarasıyla süper bi rota bence de,çok zevkli olmuştur orada sürmesi ,paylaşım için teşekkürler
 
Katılım
2 Tem 2012
Mesajlar
69
Tekirdağlıyım 3 kez yeni yoldan 1 kez eski yoldan oralara gitmek nasip oldu.Tabi şuan yeni yol 10 numara 1 kez yağmurlu havada 3 motor gittik pek keyif alamadık.2. kez gidişimde viraj korkum vardı az buçuk bi keyif aldım.3. kez gidişimde sağ taraf ile sol tarafın lastikleri arasında bir ayrılık oldu sağ daha çok yatmışım sola daha az bende bi problem var heralde demiyor değilim :).Manzarası-doğal ortamı çok iyi ama kenarlarda bulunan uçurumlar biraz yusuflatıyor.Ama çok iyi bir manzara ve sürüş oluyor.Hem cep'ede yararlı fazla basamadığın için motorun tüketimide az oluyor:)
 
Katılım
25 Mar 2011
Mesajlar
800
Bende bugun bu yoldan şarköye kadar gidip tekrar aynı yoldan tekirdağ döndüm çok keyifliydi :) gerçi her hafta sonu uğrak yerimiz oldu ama bu aralar bayağı haraketli yamaç paraşütleri falan:D uçmakdere mocamp dan sonra hoşköy gaziköy yolu ise daha çok terapi gibi geldi bana giderken hep sol yanın masmavi deniz.:d
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst