29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güzel organizasyondu...Türk genci olarak caddede yaşanan bu coşku ve heyecanı gördüğüm için büyük gurur duydum...katılan herkese teşekkür ederim...tabi organizasyonu yapan çolakoğlu'na da....keşke yağmur yağmasaydı...

bu arada Atatürk fotoğraflarının tamamını alamayan arkadaşlarım beğendikleri resmi söylerlerse bir sonraki buluşmaya getirebilirim...fotolar http://www.motosiklet.net/modules.p...opic&t=7472&postdays=0&postorder=asc&start=84 bu sayfada var...istanbulda olmayanlar direk burdan indirip dijital baskı yapan bir fotoğrafçıda yaptırabilirler...

Ben alamadım mesela...+bende geldim ama o kadar kalabalıktı ki,kim kimdir nedir neyin nesidir...paldır küldür...Gerçi benim için önemli olan 29 ekim coşkusunu yaşamaktı...Çok şükür.. :cherry:

Cenk, telefonun diger hattimda kayitliydi (bu telefonumda kayit edecek yer kalmadigindan!! Ordan bakip ariyodum!!) :pr: Emre'nin telefonu cekmiyordu, yada kapanmismi ne hat!! :pr: Bulamadim sizi!! Bulamadigima deil de sicak evimde cay icmek yerinde yagmurun altinda aradigima kiziyorum! :pr: Cunku ben ayrilirken Havelka dediniz ve ben rahatlikla direk oraya gittim!! Kucukyalidaki Camliga baktim!! Cadde boyunca Goztepeye kadar indim YOKKKK!!!! :jocolor:

alestevardiya, bir tek telefonu kaydedecek kadar yer açamıyor isen telefonunda, o kadar önemim var demektir. Bişiy demiyorum. Böyle ortada kalırsın işte "öteki telefon" yanında olmadığı için. :farao:

seneye Allah nasip ederse suadiye otelinden katılırız artık. ne de olsa tecrübeli üye sayısı arttı. yeni gelenler seneye siz tecrübeli üyelirimiz sayesinde hiç bir sıkıntı çekmezler inşallah.
bana teşekkür eden herkese geldikleri için teşekkür ederim.

Bombacı Hakkı diyelim sana bundan sora.. Güm güm de olabilir.. Bam bam bile olabilir.. Ama egzozun harbi güzel patlıyo hocam.. Bir ara dalmışım, senin egzoz gümleyince motordan atliycaktım aşağıya, bomba attılar sandım :mrgreen:

Colakoglu, :rendeer: ekzosun alevindem ayağım ısınınca cenk'i önüme aldım ama o da pişman oldu sanırım :king:

Çok güzel bir akşamdı :flower:

Tekrar görüşmek dileğiyle :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim istanbulda olmak sizlerle bağdat caddesindeki o güzel atmosferi paylaşmak harikaydı :rendeer:

ercüment abicim çok teşekkür ederim bana seninle eskortta yer alma keyfini yaşattığın için :rendeer:

erdoğan istanbulda olmama ve yapılan süprize olan desteğin için :rendeer:

nuray sana teşekkürüm ayrı arkadaşım ama allahtan sen izmirdesin bu yüzden
bunu birebir yüzyüze yapabilirim :wiinkk: :rendeer:

fuat abicim gündüzki süpriz konusunda desteğin beni o sıcak karşılayayışın
yakışıklı oğlunun kavalyeliği için :rendeer:

cenk çorbacıda ısınmam için kaloriferleri yaktırma çaban :rendeer:

o sarı yağmurluğu temin eden kardeşler arkadaşlar size teşekkür mü edeyim yoksa beni şaklabana çevirdiğiniz için önce gülüp sonra kızayımmı :thumright:
şaka şaka sizede çok teşekkür ederim benim mümkün olduğunca kuru kalmamı sağladığınız böylece izmire daha az hasta olarak döndüm teşekkürler :rendeer:

bu arada izmir tayfası beni vuracak :santa: biliyorsunuz arkadaşlar 29 ekimde bizimde burada bir iftar yemeğimiz vardı ve benim istanbula geleceğim bir kaç arkadaşım sonradan duyunca bana çok kızmışlar :pale:

fotoğraflar harika çıkmış :santa: orada olamayanlar inanın çok şey kaçırdınız muhteşem bir geçitti benim için
çok ıslandık ama değerdi hele taa izmirden gelince dahada bir keyifli oldu hepiniz sağolun en kısa zamanda izmire bekliyorum - bekliyoruz :rendeer:

ve emrecim teşekkürler :rendeer: hayatım :joker:

AA STELLA SEN DE Mİ GELDİN CANIMMMM :silent:
TÜHH VALLA GÖREMEDEN GİTTİN GENE :pale:
NEYSE CANIM ARTIK BİDAHAKİNE İYİŞALLAH.. :cat:

VALLA ARANIZDA OLMAK NASİP OLMADI AMA GÜZEL ORGANİZASYON OLMUŞ.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Peril' Alıntı:
AA STELLA SEN DE Mİ GELDİN CANIMMMM :silent:
TÜHH VALLA GÖREMEDEN GİTTİN GENE :pale:
NEYSE CANIM ARTIK BİDAHAKİNE İYİŞALLAH.. :cat:

VALLA ARANIZDA OLMAK NASİP OLMADI AMA GÜZEL ORGANİZASYON OLMUŞ.. :)

perilcim evet bende aranızdaydım seninle tanışma fırsatımız henüz olmadı :santa: ama belki birdaha istanbula gelirsem bir yolunu bulur tanışırız :)

vay bize teşekkür yok ha :salut: bayrağım nerde kardeşim :salut: öyle olsun stella :salut:

bende gelmeyi istedim ama şartlar elvermedi acil bir işim çıktı.Anlaşılan güzel bir organizasyon olmuş.İnşallah bir dahaki sefere bende aranızda olurum
:cat:

binzat-,
keşke gelseydin, geçitten sonra seni de fenerin maçına götürürdüm :p

arkadaşlar her organizasyon bi harika oluyor sizinle vakit geçirmeye bayılıyorum
harikasınız hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sende iyiki varsın nunu :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
holy_diver' Alıntı:
vay bize teşekkür yok ha :salut: bayrağım nerde kardeşim :salut: öyle olsun stella :salut:

ismini hatırlayamadığım için teşekkür etmeyi :santa: atlamışım :salut: çok özür dilerim gecenin sonu benim için biraz karışık bitti lütfen kusuruma bakma olurmu
hemen bayrağı kime geri teslim ettiğimi hatırlayıp sana ulaşmasını sağlayacağım

Forumdan Uzaklaştırıldı
holy_diver hatta şu anda emreye mesaj çektim rica ettim eminin o bu konuyla ilgilenecek ve bayrağının sana geri ulaşmasını sağlayacaktır :) :wiinkk:

alestevardiya' Alıntı:
AYRICAAA, ARKADASLAR HEEPPIINIZIE TEESUF EDERIM!! :pr: Artcimi birakmaya gidecegimi ve nereye gidiyorsaniz haber vermenizi rica ettim!! Tesaduf Cafe den Havelka olarak deistirdiniz en son!! Biraktim geldim yoktunuz!! Ordan kucukyaliya kadar gittim belki bir yerde rastlarim diye yoktunuz!!!

Derya, ben de kaybettim grubu gec ulastim bulusma yerine ama sanki ben seni ben girerken sen cikiyormussun gibi gordum. Soguktan halüsünasyon gordum sanirim. :pr:

Zaten siril siklam olmustum. Can yelegime guldunuz. :bounce: O kadar islakliga ragmen bogulmadiysam da ona borcluyum. :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar