29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Colakoglu, organizasyon için teşekkürler ayrıca katılan arkadaşlara da,s,zlerle tanışmak güzeldi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muzurkedı ayagına elıne ayagına saglık kardesım taa oralardan geldın

necef, sağolun siz düzenleyin ben uygun olduğumda katılmaya hazırım :queen: :thumleft:

Hatta biz arkada kalan 5 kisi ilk basta planlandigi gibi Cadde bostan Mc Donald a gittik. Aa yolda karar degismis. Ama Dusunmek lazim isikta geride kalan olur falan diye. Bekle bekle kimse gelmez. Sonra abim aradida buldum sizi hatta Hasan bizi kaybetti. Sabahin korunde gelmis saticisiniz diye sitem ediyor bana. neyse ama guzeldi. Black-Red sen alinma ustune gorduk nasil kullandigini. Neredeyse gecis boyunca yan yana gittik. Gorduk ki motoruna hakimsin. Kiziltoprak Benzinlige giderken yola giren arabalar 3 tanesi aramiza daldi kafa soktu hic saga bakmadan yada bakip onemsemediler. Bir tanesie kufur ettim duyan varsa ozur dilerim. Arkadaslar :)

Colakoglu' Alıntı:
bu arada bayan sürücüler danger'a imzayı çaktı.
taksiciler de bana çakıyodu imzayı.

Valla abi kadın geldi vurdu gecenin ilk dakikalarında. allahtan motoru devirmemeyi başardım. Arka lastikten bindirdi bilmiyorum bi zarar vermişmidir ama bişey yok gibi.

colakoglu valla ercüment abinin dediği doğru egsoz patlamalarını yüzümde hissettim resmen.

güzel geceydi katılan herkese teşekkürleer.

( erhan bu arada yağmurluğu sana verdim kendim ıslandım yaw :sunny: )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili G-Strider;
Tam üstüne bastın ayagını kaldır. :cat: Gri BMW ZAT 150 benim.. :bounce: Gördüğün yerde benim iş yerim.. :king:

ya kardeşim ne resimlerdi öyle ya kim yapmıştı onları inanamadım hemen tek tek çerçeveletip evimin her tarafına asacağım yanlız benim görmediğim resimler vardı arkadaşlarda ben onlardan da istiyorum bunları nasıl temin edebilirim kim yardımcı olacak bana help help. :salut: :salut: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Resimleri Deamon (Ugur) getirdi..Mesleği fotografcılık zati.. Tekrar tekrar tesekkurler Ugur ellerine saglık.. :cat: :rendeer:

Bu arada taaa Bandırmadan gelen arkadasımıza ayrıca tebrik ve tesekkürler sunuyorum.. Ayagına sağlık... :cat:

deamon,
resimler için demin teşekkür etmiştim ama bir kez de şahsen teşekkür ederim

benden de birkaç foto (bir karışıklık olduğundan en alttaki foto flaşsız, diğer fotolar flaş ile çekilmiştir)

cimg60047jf.jpg

cimg60021qg.jpg

cimg60015rd.jpg

cimg60001ax.jpg

cimg59997wl.jpg

cimg59911lf.jpg

cimg59890pb.jpg

cimg59902fd.jpg

cimg60037ve.jpg

e_erdun :king: , necef :king: , Sadobey :king: , Colakoglu :king: , en son mesajimdan sonra daha yeni girebildim nete, hepinize cok tesekkur ediyorum :) beni gururlandirdiniz :cherry: :king: ama yine de biliyorum ki hicbir zaman iyi motor kullanmak, ben bu isi biliyorum vb seyler yok, her zaman sakin, sogukkanli ve en onemlisi dikkatli olmak var :cat: :). colakoglu organizasyon icin tesekkurler, umarim seneye de boyle hatta daha cok motorla kutlariz cumhiriyet bayramimizi :thumleft: herkese seviler..

black-red' Alıntı:
e_erdun :king: , necef :king: , Sadobey :king: , Colakoglu :king: , en son mesajimdan sonra daha yeni girebildim nete, hepinize cok tesekkur ediyorum :) beni gururlandirdiniz :

Ben gordugumu soyledim.

Oncelikle Deamon'a aksama damgasini vurdugu ve o degerli fotograflari bizimle paylastigi icin cok tesekkur ederim...

Cok guzel bir organizasyondu, cok gururlandim, organize edenlere ve gelenlere tesekkur ederim.

AYRICAAA, ARKADASLAR HEEPPIINIZIE TEESUF EDERIM!! :pr: Artcimi birakmaya gidecegimi ve nereye gidiyorsaniz haber vermenizi rica ettim!! Tesaduf Cafe den Havelka olarak deistirdiniz en son!! Biraktim geldim yoktunuz!! Ordan kucukyaliya kadar gittim belki bir yerde rastlarim diye yoktunuz!!! Teesuf ederim! Basta Constanine Emreye!! :pr: Telefonun da cekmiyor bu arada!!!
Sonrada Cenk'e sende arayabilirdin :salut:

Gezi harika olmuş, bir daha ki bayrama motor olursa (fener maçı da yoksa) ordayım...

gezi hakketen süperdi seneye babam motor alırsa bende mutlaka gelirim . . . .(gerçi yine geldimde artçı olarak :salut: )

arkadaslar bıraz gec oldu ama .....

gelen herkesın ayagına saglık muzurkedi ozellıkle sana

fotolarda eksık var galıba :=)

colakoglu tebrıkler

alestevardiya, benim senin artçını bırakmaya gittiğinden ve sonra döneceğinden haberim yoktu. Sağı solu motorla turlayıp bizi arayacağına bana bir telefon etseydin ya Derya.. Ben senin döneceğini ve bizi aradığını bilsem kesinlikle sana telefon ederdim biliyorsun bunu. Keşke bana gitmeden önce döneceğini ve yeri bildirmemi söyleseydin. Üzüldüm ya.. :salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar