29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben bu sabah Altug un yagmurlugunu aynısını aldım 80 Euro..Süper bi mal..Gelcez başka yolu yok...

Bu memleket,bu cumhuriyet ne zorluklarla kuruldu,bırakın yağmuru karı kışı,ne ekmek vardı ne çorap nede ev....Yokluk vardı...Yoksulluk vardı.
Ama birşey daha vardı..
Neydi biliyor musunuz?

İnanç,umut,hırs ve azim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Potenza kardesim senide bu inanç, umut, hırs ve azminle bayrağınla beklioruz.. :cat:

yaa arkadaslar :king: ben birkac sayfa okudum ama emin olamadim :pale: :salut: 29 ekim icin motorlarimizla saat kacta ve nerde bulusucaz bir daha yazar misiniz???

black-red, her şey ilk mesajda yazıyor. ilk mesajda eksikliğini düşündüğün bir şey varsa yaz, tamamlayalım.

Colakoglu, sanirim bir tek ilk sayfYA BAKMAMİSİM :santa: :sunny: tesekkur ederim hemen bakiyorum :)

alestevardiya 2 kere nasıl gelcen bilmiyorum ama hallederiz....

(Hallederiz Kadir'e bayılıyorum ya...)

çoook gelmek isterdim ama benim motorum yok :salut: ama yine fener alayında orda olucam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Colakoglu beni eklememisim kardesim,,
hic yakisiyo mu sana :cherry: :rendeer:

oooooo 10 sayfa olmus benim haberim yeni oluyo trıgger olmasa yandık saat iftara cok yakın arkadaşlar ama takılcaz artık ne mutlu türküm diyene :cat: :flower: :flower:

ekleyin beni motor bakımdan cıkar insallah :p

her şey iyide geçişten sonra nerde toplanacağız bi karar versek çünkü mutlka kopmalar olacak bunu bi aydınlatın çolakoğlu :cat:

ekle diyeni ekliyorum conqueror :cat:
ekledim seni de

NOT: Yaka kartlarınızı ihmal etmeyin lütfen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
zuhtubaba sana katılmamak mumkun degıl yaww potenzayı kesın beklıyorusss... :queen:

Bende katılmak istiyorum ama bu seneye olcak YAMAHA YZF R1'im LE KATILMA SÖZÜÜ VERİORUM.. :bounce:

ben tekrar buluştuğumuz yer dedim fuat abi ama tophanede nautilus falan dediler.
benim düşündüğüm bir şey yok çoğunluk ne derse onu yazacam.

Merhaba bende geliyorum bu yaka karti olayini gec gordum. Bilsem cikti falan alirdim evde printer yok.

Hasangurleyen' i de ekleyelim. Zaten avatarda resmim var Ömer adim Hasangurleyen ve Bawebaran'ida. Istanbul, Edirne, Canakkale, Balikesir gezi yazilarindan taniyorsunuz. Abim ile konusamadim calisabilir o gun gelebilirse onu da bildiririm ya da o bildirir.

Ya arkadaslar Emre'den haberi olan var mi? Nerede bu adam bir Izmir'e gitti kayboldu hasta falan olmasin. Yolda soguk mu aldi ne oldu :silent: Derya senin haberin var mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar