Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
29.10.2005 Cumhuriyet Bayramı(Bağdat Caddesi Geçişi)
Bu memleket,bu cumhuriyet ne zorluklarla kuruldu,bırakın yağmuru karı kışı,ne ekmek vardı ne çorap nede ev....Yokluk vardı...Yoksulluk vardı.
Ama birşey daha vardı..
Neydi biliyor musunuz?
yaa arkadaslar :king: ben birkac sayfa okudum ama emin olamadim ale: :salut: 29 ekim icin motorlarimizla saat kacta ve nerde bulusucaz bir daha yazar misiniz???
oooooo 10 sayfa olmus benim haberim yeni oluyo trıgger olmasa yandık saat iftara cok yakın arkadaşlar ama takılcaz artık ne mutlu türküm diyene :cat: :flower: :flower:
Merhaba bende geliyorum bu yaka karti olayini gec gordum. Bilsem cikti falan alirdim evde printer yok.
Hasangurleyen' i de ekleyelim. Zaten avatarda resmim var Ömer adim Hasangurleyen ve Bawebaran'ida. Istanbul, Edirne, Canakkale, Balikesir gezi yazilarindan taniyorsunuz. Abim ile konusamadim calisabilir o gun gelebilirse onu da bildiririm ya da o bildirir.
Ya arkadaslar Emre'den haberi olan var mi? Nerede bu adam bir Izmir'e gitti kayboldu hasta falan olmasin. Yolda soguk mu aldi ne oldu :silent: Derya senin haberin var mi?