29/08/2007{mt} Gaziantep Toplantisi Gokart'a Gidiyoruz

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba

Bu haftaki toplantimizi Gaziantep bin gözbebegi olan kavaklik parkinın içerisinde bulunan NOSTAJİ cafe de yapacagiz.......

Cafe ortam olarak bize uygun park sorunu olmaz cafe nın oldugu bölgeye gelmek için parkın içinden geciliyor lütfen cevreyı rahatsız etmeden motordan inerek cafeye ulaşalım arkadaşlar:cat::cat:Ayrıca cafeden toplandıkdan sonra gokart 'a gidilecektir şimdiden hepimize iyi eglenceler....

Tarih: 29,08,2007 çarşamba
Saat: 20:30

Görüşmek üzere......

not:yeşil gözlülerin gokart'ta binmesi yasakmiş.........:p:p:p

Son düzenleme:
akşama goruşmek uzere arkadaşlar {allahtan benim gözlerim yeşil degil } goruşmek üzere
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

slm arkadaslar allahtan bır manı olmazsa orada olucaz bu arada gokan bak bızı kıskandılar goruyormusun:):):):) abı go kartta yarıs yapıcakmıyız yanı bırak barı pıstte yapalım ne dersın zaten emnıyetlı

Gaziantep İl Temsilcisi
akşama goruşmek uzere arkadaşlar {allahtan benim gözlerim yeşil degil } goruşmek üzere
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

benim gözlerde yeşil degil....

slm arkadaslar allahtan bır manı olmazsa orada olucaz bu arada gokan bak bızı kıskandılar goruyormusun:):):):) abı go kartta yarıs yapıcakmıyız yanı bırak barı pıstte yapalım ne dersın zaten emnıyetlı

yapacagız zaten isterseniz 300 yapalım sorun degil alacam hepinizin anahtarıni..:p:p:p:p:p:p:p

pıstte goruselım abı ama bellere dıkkat sadece bır onerı hıı bu araba ehlıyetı olmıyanı bındırmıyorlarmıs ona gore

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhabalar arkadaşlar;

Ali abi bende yarışabilirmiyim özelliklede yeşil gözlülerle yarışmayı çok istiyorum başkalarıda varsa onlarlada seve seve kapışırız hadi arkadaşlar hepinize meydan okuyorum sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz:king::king::king::king:

merhaba arkadaşlar
ben yeşil gözlü değilim ama genede katılamayacam
işler dolayısıyla
neyse bir daha ki sefere
teşekkürler

merhaba arkadaşlar inşallah yarın akşam tam kadro ordayız.çok şükür gözümde yeşil degil:mrgreen:öyle klavye başından ben geçerim ben anaktarını alırım demesi kolay yarın gokart üzerinde görüşmek üzere anlayan anladı ne demek istedigimi kalın saglıcakla by

Oyle Lafla Alirim Falan Yok Halep Ordaysa Arşin Burda Arkadaşlar öyle Göz Ayrimi Falan Yok Herkes Eşitttt : )))))

Gaziantep İl Temsilcisi
yarin pist te görüşmek üzere lafla peynir gemisi yürümez......

Ali abi 2 takıma ayrılalım bence baklavasına oynayalım hem daha çekişmeli olur 10 kişiysek 5 raund yarışırız her gruptan birer kişi yarışır aynı anda... Oyunun sonunda üstünlük hangi takımdaysa o kazanır....:p:p:p

Gaziantep İl Temsilcisi
Ali abi 2 takıma ayrılalım bence baklavasına oynayalım hem daha çekişmeli olur 10 kişiysek 5 raund yarışırız her gruptan birer kişi yarışır aynı anda... Oyunun sonunda üstünlük hangi takımdaysa o kazanır....:p:p:p

Sen kaşiniyorsun harun bak :queen::queen::queen::queen:

ben anahtar alma sevdalısı degilim ama siz istediniz alalım bari anahtarlarınızı NOT. lutfen anahtarlarda maskot olmasın cebim yırtılıyo

Takım kaptanlarımızda Belli oldu Ali abi Ve İrfan abi..:p:p

İrfan Abi -Ali abi'ye karşı:queen::queen::queen:

Gaziantep İl Temsilcisi
Bence sakıncasi yok irfan neder bilmiyorum benim takım belli
ben
gökhan
üzeyir

olsun ali bana kalanlarda yeter ama unutma rakibin karıncada olsa hafife alma { gerci bize secme şansı bırakmadan kadronu almışın olsun } yarın olsun goruşuruz

Gaziantep İl Temsilcisi
olsun ali bana kalanlarda yeter ama unutma rakibin karıncada olsa hafife alma { gerci bize secme şansı bırakmadan kadronu almışın olsun } yarın olsun goruşuruz

canın sagolsun irfan sen sec kadroyu bana herşey uyar eski gokart cılardan kım kaldi:p:p:p:p

İyi bizde yazalım pilotlarımızın isimlerini bari...:queen::queen::queen:

İrfan abi..
Ben...
Ali...

4'er kişi olabilir arkadaşlar...
Takımlardaki yarışcıların sayısı artabilir...

yaw 2 dak boşbırakmaya gelmiyor topigi yarış musabakasına çevirmişsiniz.Yarın bu bol keseden atan babayigitler ortalıkta olur inşallah:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar