29.07 Ilgaz - Kastamonu Gezimiz

Merhaba motosiklet.net ciler, uzun zamandır sizlerle gezilerimi paylaşamıyordum. Ama kaldığım yerden devam etmeye kararlıyım. Antakyada iken hep Merih ile gezerdik dağları tepeleri ,sanırım Ankarada da Enisle gezicez epeyce.
Ankara'da hafta sonunu fırsat bilip Enis(açıkyol) ile şöyle bi Ilgaz Milli Parkına gidelim dedik.Biraz ani olduğu için kimselere haber veremedik. Fakat Ilgaz ile yetinmeyip Kastamonuya'da gittik.
Gayet keyifli bir yolculuk yaptık ara yollara girip çıktık,gizli güzellikler keşfettik ve 600 km'yi devirip,sağsalim Ankara'ya döndük.
İşte fotolar...
Yola çıkışımız Akyurt civarı
dscn0455bi2.jpg
[/URL][/img]
[/img]
dscn0456gi0.jpg
[/URL][/img]
Kalecike gelmeden ilk molayı verip kahvaltı yaptık
dscn0458tc6.jpg
[/URL][/img]
dscn0465ny4.jpg
[/URL][/img]
Ilgaz'a yaklaşırken
dscn0472xs2.jpg
[/URL][/img]
dscn0475rv3.jpg
[/URL][/img]
Motur.net den Tenere'nin gidin görün dediği Kırkpınar Yaylasına çıkışımız
dscn0476fx6.jpg
[/URL]
[/img]

Burası dağın başındaki Kırkpınar yaylası Gölü
dscn0509kn1.jpg
[/URL][/img]
dscn0505gk4.jpg
[/URL][/img]
dscn0496ww8.jpg
[/URL][/img]
Enis'in fotoğrafçılık dehası sanki kataloğa koymak için çekmiş
dscn0502jg6.jpg
[/URL][/img]
Sonunda Ilgaz Dağı Milli Parkındayız ( çadır kurmak için hiç uygun bir yer değilmiş hava çok soğuktu gerçekten)
dscn0516vl6.jpg
[/URL][/img]
dscn0522bi0.jpg
[/URL][/img]
Parkın tepesi soğuk olduğu için biraz daha aşşağıda yol üstünde ufak bi tepe vardı öğle yemeği için uygun bir yerdi.
dscn0537gx7.jpg
[/URL][/img]
Çalışan İnsan
dscn0541kj6.jpg
[/URL][/img]
Ve yatan insan
dscn0542vu3.jpg
[/URL][/img]
Yemeği yedikten sonra canımız sıkıldı ee çadır kurmak içinde çok erken hazır Kastamonu'ya da 30 km kalmış gidip görmemek olmaz.
dscn0549mk6.jpg
[/URL][/img]
Kastamonu Kalesi
dscn0560np0.jpg
[/URL][/img]
Adamın biri yine yatarken
dscn0558mu5.jpg
[/URL][/img]
Bu toplar gerçekmiş oyuncak değil tarihi bile var üstünde
dscn0559ee1.jpg
[/URL][/img]
Kastamonuyu da gezdikten sonra tekrar Ilgaz yakınlarına gitmeye karar vermiştik ki karşımıza burası çıktı. Kastamonu Milli Parkı içinde etrafı çevrilmiş suyu bekçisi wcsi büfesi olan güzel bi piknik alanı. Sahibiyle konuştuk ve gece orada kamp yapmamıza müsade etti. 5 Liraya hem kamp alanı hemde mangal ateş filan verdiler. Sağolsunlar çok yardımcı oldular. O tarafa gidecek olursanız başka yer aramayın kamp yapmak için çok uygun biryermiş.
dscn0619pv4.jpg
[/URL][/img]
Soldaki amca oranın sahibi ,akşam bize mangalda alabalık bile yaptı
dscn0573is7.jpg
[/URL][/img]
dscn0579mk1.jpg
[/URL][/img]
Tekrar yemek vakti menüde sucuk ve alabalık var
dscn0595di8.jpg
[/URL][/img]
Ordaki bekçi köpeğinin 8 tane yavrusu vardı onlarla oynamak çok zevkliydi ama gece nerdeyse hiç uyutmadılar havlamalarıyla.
dscn0596oe8.jpg
[/URL][/img]
Enis keyif çayı içerken
dscn0600ew1.jpg
[/URL][/img]
Köpekler gece rahatsız eder diye çadırı işletilmeyen bi lokanta vardı onun balkonuna kurduk canavar oldu walla :grin:
dscn0606tw3.jpg
[/URL][/img]
Etraftan bir görünüş
dscn0609rc4.jpg
[/URL][/img]
Sabah oradan ayrıldıktan sonra Ankara'ya geri dönerken Ilgazda çorba içmek için durduk
dscn0632hi1.jpg
[/URL][/img]
15 dakika yol 1 saat mola 15 dakika yol 1 saat mola. yinede zamanında vardık Ankara'ya. Bu sefer tatlı molası
dscn0634uq5.jpg
[/URL][/img]

alooooooooooooooo
efeeeeeeeeeeeeee beni sen nasıl aldatırsın yav.....bana asker ocagında bunu yapmayacaktın.az kaldı geliyoruuuuuuuum...

güzel yerler seçmişsiniz arkadaşlar...

Milli park ve çevresi güzeldir gerçekten dağbaşı otel vb.. yazın kar da olmuyo kayak parkuruna tırmansaydınız keşke motorlarınız musaitmiş

neyse nice güzel gezilere tatillere ulaşmanız dileğiyle

teşekkürler beyler ilginize
merih senin bana askerdeyken yaptığını bende sana yaptım olm nasıl iyi oluyomu asker ocağındaki adama böyle fotolar yollamak?
sen bana daha kotusunu yaptın be... dağlara gezmeye çıktın mangal yaktın bide üztüne hiç utanmadan sıkılmadan künefe yaptın, hemde peynirini bile sündürdün....
neyse seninde az kaldı şafağın bitiyo be askerliğin... kendine iyi bak hayırlı tezkereler...

Çok güzel gezi ve fotoğraflar olmuş . Ayrıca Full Koruma Olarak seyahat ettiğiniz için takdirimi kazandınız arkadaşlar, işte bilinçli motosikletçiler. Bravo yaa, bravo!:cat: :rendeer:

vay beeee süper geziiiiiiii. gerçekten iyi eglenmişsinizzz bravo sizlereeeee. :cat:

clint insan kaza yapınca bi kere , anlıyo korumaların değerini. Herkese angarya gibi gözüküyo bunları kullanmak ama hayati önemi var hepsinin saol ilgin için.
herkese teşekkürler ilginiz için

Efe;
Eline sağlık fotoları koymuşsun da,ne o öyle yok çalışan adam figürleri falan,
bırak kardeşim bu popülist ayakları:)
Bak ne güzel gezdirdik işte seni daha ne istiyosun!Dönüşte hanımdan yediğimiz fırça da cabası!
Gerçekten dolu dolu bir gezi oldu,bana eşlik ettiğin için tekrar teşekkürler.
Bu arada motoruma çamur atıyormuşsun bazı yerlerde,ulen uzun yolda turing,dağda bayırda enduro oldu garibim,daha ne yapsın:p
Merih;
Kulaklarını çınlattık sucuk mangal yaparken özellikle et pişirmedeki dehandan bahsetti Efe uzun uzun.
setr 74;
Ankara ekibi için oldukça faydalı olabilecek,bölgesel detaylar edindik.Örneğin o tarafa gidince kalacağımız yer hazır artık.
clint;
Hayatta önlenebilir ve önlenemez riskler vardır.Biz alabileceğimiz tüm önlemleri aldık,gerisi takdir.
Yeni gezilerde buluşmak üzere...

ooohhhh ne güzel valla....
ye,iç,gez,toz biz de çalışalım burda efe bey.... eğer orda olsam bensiz biraz zor giderdin zaten biliyosun....
açıkyol(enis) senle tanışamadık henüz ama eşin haklı valla kızmakta zaten yol arkadaşında aldı nasibini gitmeden önce...
kurtlara kuşlara yem olursunuz valla almayın ahımızı...::huuuh::
yine de güzel gezi olmuş kıskandım...::xcrying:

nedir kardeşim bu eşi , erkek arkadaşı motorcu olan bayanlardan çektiğimiz???
nereye gitsek yanlız başımıza hep fırça yiyoruz...
açıkyol bu işe bi çözüm bulmak lazım

çözümü söyliym sana hayatım : "birlikte gitmek ". işte en sağlıklı çözüm...
"e sen burda değilsin ki" cevabına karşılık da :
"gelir alırsın" ....işte bu kadar basit...:wiinkk:

selam gençler, şimdi genç olmak varmış...adım yaşar güneysu. rize hemşinli 57 yaşında bir emice yim.bir ay oldu ist.dan keeway superliht 150 aldım. alır almaz binip ank.ya geldim...bi de aksaray hasan dağı gezisi yaptım. acemi miyim bilmiyorum. 40 sene otomobil kullandım. A2 ehliyetim henüz yok. bu yaşta sormazlar a güvendiğimden deyil...maddi yattan. bekliyorum. sizinle hiç olmazsa tanışmak isterim.bilgilerinizden faydalanmak için.rahatsız etmediğimi umarım.iyi yaşantılar dileği ile, hoşça kalın. [email protected]

BBRR;
Bizim buralar bozkır,sizler gibi şanslı değiliz,bir tarafımız orman,bir tarafımız deniz değil maalesef.Ama özellikle Karadeniz tarafına doyum olmuyor.Şimdilik batı Karadeniz'le yetiniyoruz ama Doğu Karadeniz'e şöyle 10 günlük bir gezi fena olmaz.
başaran86;
Pazar günleri toplanıp kısa geziler yapıyoruz.Motoruna üzüldüm,sen yine de gel,artçı olursun birimize.
Yaşar Bey;
Ankara'ya yolunuz düşerse taışmayı çok isteriz.Bu iş yaşla değil yürekle olur unutmayın.
Görüşmek dileğiyle.

mrb nbrsin ya antakya'ya geldiğinde birlikte gezeriz artık ehliytimde var
ne güzel geziyorsun yaw

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar