29.01.2012 ocak ayında da cross yapılır gezisi :)

Arkadaşlar, Emre ve ben Pazar sabahı 10.20 de Özkanlar Migross (Bornova) da buluşup dağlara vuracağız... (Bornovadan Karagöl e çıkıp, Karşıyaka ya inmeyi düşünüyoruz)

dağlarda gezmek isteyip de, motoru cross olan MT üyesi dostlara duyurulurr.. ... :thumleft:

(Pazar sabahı evden çıkmadan önce başlığa bakacağım, çok geç kaldık yazmak için kusura bakmayın, özele tel numarası yazmanız yeter, tel açarımm)

hahahaha :) millet yattı uyudu oğlum, sabah bizim çıktığımız saattede kalkacaklar; nasıl olacak bu iş :)
neyse uyumayıpta yada sabah erken kalkıpta gören ve gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.

temiz havanın keyfini çıkartın hava soğuk ama güneş biraz ısıyı kırar :wiinkk:fotolarınızı bekliyoruz...

35EMRE35 sanki 1 hafta önceden kararlaştırdıkda hususi olarak son akşamın gece yarısı mı yazdımmm :pr:

hep senden ötürüüü, adamın kanına giriyon gecenin bi saatinde :pl:

insallah amcaa, :cat:

arkadaşlar ben evden çıkıyorum, özel mesaj felan gelmemiş.. son 30 dk içinde görüpde gelmek isteyen olursa 10.30 a kadar buluşma noktasına gelebilir...

zaten sonraki gezilerimizide buradan haber ederizz.. görüşmek üzr :bestmt:

ne yaptınız gitiiniz mi?
gerçekleşti mi gezi?
fotoğraf isteriz :)

fotolar geldiiiiiiiiiii. benden çok sen varsın bahtiyar, bidahaki geziye bütün fotoları sana çektircem :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar