280 km sonrası oksijen yerine azrailin cigerlerinden gelen korbondioksiti solarsınız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hiçilerde çok güzel motor kullanıyosun helal olsun sana denilerek takdir edilen bi motorcu görmedim
aman dikkat motordan daha fazla zevk almanın tek yolu ona daha uzun yıllar binmektir

evet daha uzun yaşayıp motora dah uzun binmek varken neden tersi bir durum için ugraşalımki ya dimi?:silent:

"280 km sonrası oksijen yerine azrailin cigerlerinden gelen korbondioksiti solarsınız!"

karbondiyoksidi soluyunca mı solucaz yoksa başka bişimi var benim anlamadıım.

bu arda çocuklundnaberi motor kullanan bu işin piri olmuş bi abimizin arkasında artçıydım...250 km yi geçtikten sonra ibreye bakamayacak kadar rüzgar alıyordum,ve kask dişlerimde zıngırdıyordu. ellerimi depodan kaçırmamak için çabalarken heryerim tutulmuştu..sanki ölümle yarışıyorduk,vede şakalaşıyorduk..yanımızdan araçları 100-150 km farkla geçmek,birazdan ışınlanacaktık sanki.kanıma bir zehir karıştı siz buna adrenalinmi diyorsunuz :) her neyse ..bu zehir yüzünden ilerde çok param olursa(hani öle denir ya ) 600rr lık bi makine alıp ara sıra bu zehiri tazelemeyi düşünüyorum. tabii yeterli deneyime kavuşursam vede tüm koruma ekipmanları dahilinde.ve uygun mekanda...uyarırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar