28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

merhaba arkadaşlarım ve abilerim.ben burak.bu siteye kayıt olmamın başlıca sebebebi, mağlum.motosikletler.hastayım onlara.bir hero hondam (100 cc),bir mondial 125 KT (125 cc), bir de BMW galaktikam var. (500 cc).onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. eminim siz de öylesiniz.akçakocadan sevgilerle...

burak..01' Alıntı:
merhaba arkadaşlarım ve abilerim.ben burak.bu siteye kayıt olmamın başlıca sebebebi, mağlum.motosikletler.hastayım onlara.bir hero hondam (100 cc),bir mondial 125 KT (125 cc), bir de BMW galaktikam var. (500 cc).onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum. eminim siz de öylesiniz.akçakocadan sevgilerle...
:rendeer: aramıza hoşgeldin dostum
ama önce tanışma bölümünde bir başlık açmalısın ki herkez seni tanısın:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw su en son fotodaki balıkların durumu nedir..:silent: :mrgreen:

zuhtupasa' Alıntı:

abi o balıkların durumunu hiç sorma:) 21 mayısta yaptığımız sucuk partisinde bıker boyz arkadaşımız getirmişti bir kısmını mideye indirdik artanlarıda verdiler birine o gün sucuk balık iyi karışmıştı :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
:pr: gelemedik ya götürüüüüün..:p

harbiden iyi götürdük bea ::dpac:: yedik şiştik ardındanda sahile inip çay kahve faslına girip mideyi dinlendirmiştik:cherry:

Sevgili arkadaşlar,
bu geziye emek veren ve paylaşımlarda bulunan herkese çok teşekkürler:rendeer:
Topiclerden takip edebildiğim kadarıyla;
Jasmin,İbo ve destinofrock arkadaşlara atlattıkları ufak badireler için geçmiş olsun.:rendeer:
Serkan arkadaşımızın da doğum gününü kutlar nice sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.:rendeer:

GAZLABENİ
Tam gaz gidiyosun valla görüntüler süper...
bidahaki gezide bakalım hangi ayrıntılara takılacaksınn:cat: :cat: :cat: :cat:

kozmiktohum' Alıntı:
GAZLABENİ
Tam gaz gidiyosun valla görüntüler süper...
bidahaki gezide bakalım hangi ayrıntılara takılacaksınn:cat: :cat: :cat: :cat:

kozmikim şimdi de yeni bi topic açtık, cadde-pendik aralığındaki arkadaşlarla bi akşam bulUşalım diyoruz. şimdiden 4 arkadaş listeye eklendi. kamera çekimi vs. de yapmak istiyoruz.

sende gelsene, biz bu çekim olayını birlikte kıvırırız galiba :)

açtığımız topike burdan zıplayabilirsin

kırmızı sevgilimin canına kastetmişşş :mrgreen: :mrgreen:
ersen yüzme bilmez ki :p :p :queen:

alper ellerine kollarına saglık..
len ben o resimleri silmemişmiyim ya...
balıklar sucuklar ekmek oldu ne biçim yedik beeee....
yolda bide lastik patlamıştı oda kapak olmuştu bana..:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alper eve gidince bendeki resimleri yolliyimde siteye ekle ben beceremiyom :)

vedat kaya bidaa yoluma cıkma alırım anahtarını he :)

Son düzenleme:
serkan79' Alıntı:
alper eve gidince bendeki resimleri yolliyimde siteye ekle ben beceremiyom :)

vedat kaya bidaa yoluma cıkma alırım anahtarını he :)
abi anahtar senin olsun..yedegi var nasılsa..:queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
bi nüshası bende olunca nasıl olsa motoru alırım :D

gümüş600f' Alıntı:
selam arkadaşlar gerçekten harika bir gündü herkese teşekürler ayın 10 unda güzel bir organizasyon varmış yine ama ben ayın 7 sinde antalyaya tatile gidiceğim için gelemiycem vedat kardeş kusura bakma seni yanlız bırakıcam bu arada motoru satma işi iptal :queen:

abi ne iş motor satma işi iptal falan ya hani bize satıyodun o gün konuştuk :)

zuhtupasa' Alıntı:

valla paşam en son durum ızgara üstünde kızarmaya yüz tutmuşlardı :p

bunlar bizim uscuk partisinden resimler be yaw :queen:
eyvallah vedat abi görüşelim kısa zamanda :bounce:

Son düzenleme:
gümüş600f' Alıntı:
selam arkadaşlar gerçekten harika bir gündü herkese teşekürler ayın 10 unda güzel bir organizasyon varmış yine ama ben ayın 7 sinde antalyaya tatile gidiceğim için gelemiycem vedat kardeş kusura bakma seni yanlız bırakıcam bu arada motoru satma işi iptal :queen:
özgür insansın kendi işin var 10 unda gel sonrada oradan antalya of ki of..diyorum..:cat: motoru satmamana sevindim o makına satılırmı bee..
hayırlısı olsun abi..:)

Sevgili Arkadaşlar,
Ben içinizden biri değilim, 28 Mayıs'taki Sapanca gezisine katıldım. Başlangıçta herşey çok güzeldi, Carrefour'da toplandık, sonra çiğ köfte yoğuran lider arkadaşımız motosikletleri sınıfladı, racingçiler, sport touringler önde ve diğerleri cc hacimlerine göre sıralandılar. Herşey buraya kadar güzeldi. Yola çıktık ben bekledim ki bir disiplin içinde gideceğiz, öncü-artçı sollamaları falan belirleyecek, böyle bir şey göremedim ve herkes gazladı kafasına göre. Ben bir yandan önümdeki araçlara konsantre olmaya çalışırken arkamdan gelen diğer arkadaşlar da sağımdan solumdan son derece emniyetsiz bir şekilde kurşun gibi geçiyorlardı. Ben çok tecrübeli bir motorcu değilim, 2 yıldır sürekli kullanıyorum, ancak benim yerimde başka biri olsaydı yetişicem diye gaz açardı ve sonuçları ne olurdu Allah bilir.

Tabiki benim de motorum (VFR 800) güçlü olduğundan öndekilere 1 kaç kez yetişip derdimi el hareketleriyle anlatmaya çalıştım ama benim kendi arkadaşlarım da dahil herkes grup disiplininin dışında seyretmeye ve gaz açmaya devam ettiler. Beni bağışlayın ama grup sürüşünü eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur ama benim mantığıma göre hep birlikte sabit hızda ilerlemek ve bir disiplin içinde sollamaları ve şerit değiştirmeleri yapmak çok zevkli olsa gerek. Yoksa burdan o kadar km yi köfte için yapmaya gerek yok, burda da var en kralından köfte.

Sonuç olarak sapancaya geldik, aklı başında sevimli insanlar birarada toplanmış, herkes günün tadını çıkarıyor ama Allah korusun kimseye birşey olmasını istemem. İllaki bir insanla samimi olmak, arkadaş olmak gerekmez, hepimiz motorcuyuz ve kimsenin burnunun kanamasını istemem. Tecrübeli ve bu grubu idare eden veya liderlik eden arkadaşlardan beklentim emniyetli ve güvenli sürüşler gerçekleştirmeleridir. Kusura bakmayın belki eleştri oldu ama ben görüşlerimi paylaşmak istedim sizlerle, hepinizi Allah korusun...

Highway' Alıntı:
Admin Arkadaslar, Resimleri Tek Sayfada Toplasak olmazmi?? Bence en iyisi o sonrahangi Resim nerdeydi felan olmayalim, karismayalim. Ne dersiniz??
ewet bende aynı fikirdeyim fotolar tek sayfada toplansa çok ii olur .. (şimdi diyenler olur herife bak üye olalı gün olmamış hemen bişi istiyo ):p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar