Sevgili Arkadaşlar,
Ben içinizden biri değilim, 28 Mayıs'taki Sapanca gezisine katıldım. Başlangıçta herşey çok güzeldi, Carrefour'da toplandık, sonra çiğ köfte yoğuran lider arkadaşımız motosikletleri sınıfladı, racingçiler, sport touringler önde ve diğerleri cc hacimlerine göre sıralandılar. Herşey buraya kadar güzeldi. Yola çıktık ben bekledim ki bir disiplin içinde gideceğiz, öncü-artçı sollamaları falan belirleyecek, böyle bir şey göremedim ve herkes gazladı kafasına göre. Ben bir yandan önümdeki araçlara konsantre olmaya çalışırken arkamdan gelen diğer arkadaşlar da sağımdan solumdan son derece emniyetsiz bir şekilde kurşun gibi geçiyorlardı. Ben çok tecrübeli bir motorcu değilim, 2 yıldır sürekli kullanıyorum, ancak benim yerimde başka biri olsaydı yetişicem diye gaz açardı ve sonuçları ne olurdu Allah bilir.
Tabiki benim de motorum (VFR 800) güçlü olduğundan öndekilere 1 kaç kez yetişip derdimi el hareketleriyle anlatmaya çalıştım ama benim kendi arkadaşlarım da dahil herkes grup disiplininin dışında seyretmeye ve gaz açmaya devam ettiler. Beni bağışlayın ama grup sürüşünü eminim benden daha iyi biliyorsunuzdur ama benim mantığıma göre hep birlikte sabit hızda ilerlemek ve bir disiplin içinde sollamaları ve şerit değiştirmeleri yapmak çok zevkli olsa gerek. Yoksa burdan o kadar km yi köfte için yapmaya gerek yok, burda da var en kralından köfte.
Sonuç olarak sapancaya geldik, aklı başında sevimli insanlar birarada toplanmış, herkes günün tadını çıkarıyor ama Allah korusun kimseye birşey olmasını istemem. İllaki bir insanla samimi olmak, arkadaş olmak gerekmez, hepimiz motorcuyuz ve kimsenin burnunun kanamasını istemem. Tecrübeli ve bu grubu idare eden veya liderlik eden arkadaşlardan beklentim emniyetli ve güvenli sürüşler gerçekleştirmeleridir. Kusura bakmayın belki eleştri oldu ama ben görüşlerimi paylaşmak istedim sizlerle, hepinizi Allah korusun...