Dostlarım, üstatlarım.Öncelikle geciktiğim için çok çok özür dilerim hepinizden.Sizler de çok hızlıymışsınız ama
Evde fotolara bakarken ne kadar da harika bir gün geçirdiğimi farkettim.Sıcacık insanlar, yeni arkadaşlar...Herşey mükemmeldi...İsmini hatırladığım, hatırlayamadığım, tanıdığım, tanışamadığım tüm iki tekerlere bu harika pazar için teşekkür ediyorum.Tabi bu arada konvoyun en gerisinde flaşörlerini yakarak, bizlere kalkan olan (özellikle en en en geride olan alper ve beni) hiç yalnız bırakmayan dört tekerlere teşekkürü bir borç bilirim.Minnet ederim efendim:mrgreen:
Kıskanmayın ama yolculuktan en çok ben keyif aldım.Bi kerem mükemmel bir artçım vardı.Allah herkese böyle artçı versin.Depoyu dolduran, yol boyunca sıcak sohbetini esirgemeyerek beni ayakta tutan, bilumum kol-bilek-omuz-sırt bölgelerime masaj yaparak yol yorgunluğumu alan, tüm bu işlerle de kalmayıp sağdan soldan sarkıp el-kol--ayak-bacak hareketleri ile Beylükdüzü grubunu Kozyatağı'na getirmemizi sağlayan motorsuz lider, vazgeçilmez artçı, sevgilil Alper.Herşey için teşekkürler.Asıl sen kahır çektin.Bir gün içinde 20 kez indin-bindin, indin-bindin:mrgreen: Bacacıkların esnedi.Akşam seni Şehremini'de bıraktıktan sonra eve nasıl zor gittim anlatamam.Bütün gün +80 kiloya alıştım.Senden sonra salak oldum.Yalpalaya yalpalaya vardım eve.
Uçan kanatlıların hedefi, virajların hızlısı, korkusuzca arabalara kafadan giren yiğit Yasemin, bunca badireden sonra hala iki tekerinin üzerindesin ya, sen büyüksün.
Dönüş yolunda Yasemin ve bana eşlik eden karizmatik liderimiz doping, artçısı sevgi, musturaki, harika şarkılarıyla kulağımızın pasını silen barış, değerli üstadımız zühtüpaşamız, sınavlarını sallamayıp bizi sallayan va aramızda olan viper1 (inşallah geçmişsindir be üstat), nasıl geldiği ve eve nasıl döndüğü belli olmayan koray77 kardeşim (en kısa zamanda iki tekerine kavuşmanı diliyorum), 007 ve tanışamadığım için üzgün olduğum kardeşlerime, organizasyonu akıl eden ve düzenleyen üstatlarıma teşekkürü bir borç bilirim.
Tüm organizasyonlarımızın müdavimi olacağım kesin (yalnız şu fermuar düzenini biraz çalışmamız lazım galiba.bizimki hep yırtıktı

)
İşte fotolar.Allah'tan ben kurbağa çekmemişim.Geziye sanki motorcudan çok kurbişler katılmış gibi valla
İşte devam ediyorum.
Hala devam ediyorum.
:cyclopsan Tanrım hala devam ediyorum.Duramıyorum
İşte bitti.Ama durmayacağız.Malum, bu iki tekerler durunca düşüyor.Soner topiğinize geliyorum.Gece konaklayamayacak olsam da mutlaka geleceğim.Beni de ekleyin listeye.