28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

zuhtupasa' Alıntı:
gettti gettii...:pr: memati yüzünden getti...:cherry:
:salut: :salut: :salut: kızların kafasına takıp bira ısmarlatıyordum:salut: :salut:
ben şimdi biraya para mı vereceğim:salut: :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet millet bende en sonunda geldim. Sabah 5 sularında Afyon/Bolvadin deydim. Dün her sey güzeldi. Herkese (Özellikle Nurgül hanıma) Çok Teşekkürler. Paşam senin köftelerden yemek nasip olmadı o sırada ben dışarı çıkmıştım araba bulmaya hersey olmuş bitmiş. Herkese Çoook Teşekkür ederim....

camadan geldim buradayım saolsın :)
ashes Temmuzu bekle derim ben bişiler planlıyorum :)

CenkKeskin' Alıntı:
Evet millet bende en sonunda geldim. Sabah 5 sularında Afyon/Bolvadin deydim. Dün her sey güzeldi. Herkese (Özellikle Nurgül hanıma) Çok Teşekkürler. Paşam senin köftelerden yemek nasip olmadı o sırada ben dışarı çıkmıştım araba bulmaya hersey olmuş bitmiş. Herkese Çoook Teşekkür ederim....

camadan geldim buradayım saolsın :)
ashes Temmuzu bekle derim ben bişiler planlıyorum :)
:queen: leyn manyak 10 haziranda büyük macera var hemen ismini yazdır bunu kaçırmazsın sen:queen:

budur işte,:cat: içinize sinsin çok güzel vakit geçirmişsiniz.
paylaşımınız için teşekkürler, sağlıcakla kalın.

ula neler kaçırmısız yaf:pr: ne kadar vursak faydası yok tek kelimeyle harika olmuş bidakine inşallah bizde gelirizde böle öküzün baktı gibi bakmayız yaf ne zor oluyomuş meğer böle aahh ahhh:pr: :)

paşam emeği geçen harkeze çok teşekkurler
güzel bi geziydi
çiğköfteninde tadına doyum olmadı valla

biz lazız acıyla aramız yok ama zühtüpaşanın yaptığı çiğ köftenin acı kıvamı yerindeydi, biz bile kayifle yedik :) rakıyada ii meze oldu,, çok teşekkürler, eline sağlık..

gezı gercekten guzel gecmıse benzıyor.katılım cok olmuş.ancak dıkkatımı bırsey cektı.bol bol kurbaga resımlerı cekılmış.o guzelım yemeklerın ardındankurbaga resımlerı cok anlamlı olmuş tebrıkler :mrgreen:

Çok güzel bir gezi ve buluşma olduğu resimlerin her karesinden belli oluyor. Siz orada eğlenirken, ben de kuzenimin düğününde süper!?! eğlendim. Zaten oldum olası düğünlere bayılırım ya :farao:

Ersen yine çekmişsin rakıları bakıyorum. Zühtüpaşam da ne güzel yoğurmuş çiğ köfteyi, insanın canı cekiyor :)

Göl soğuk değil miydi ya nasIL girdiniz valla iyi cesaret..

Bir de şeyi merak ettim, resimlerde bi kısımda bir amcam var böyle hafif imami bir sakalı var.. Kask takarken o sakal zorluk çıkarıyor mu onu merak ettim :)

valla paşam her nekadar 2 masa gerinde otursakta tanışmak mümkün olmamış olsada senin ellerinle yaptığın çiğ köfteyi bizde yeme şerefine nail olduk:rendeer: gerçekten ellerine sağlık çok güzel olmuştu..:cat: başka bi gezide tanışmak dileğiyle..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selase' Alıntı:
valla paşam her nekadar 2 masa gerinde otursakta tanışmak mümkün olmamış olsada senin ellerinle yaptığın çiğ köfteyi bizde yeme şerefine nail olduk:rendeer: gerçekten ellerine sağlık çok güzel olmuştu..:cat: başka bi gezide tanışmak dileğiyle..

ya haklısınız o kadar kalabalıktıki bende tanısabildiğim herkesle, birlikte olabildiğim herkesle olmaya çalıştım ama malum..:silent:
afiyetler olsun.. her zaman yaparız..
bizi izlemeye devam edin çoook yakında sürprizler gelioooo..:wiinkk:
S&S

bir kaç fotoda benden olsun istedim. biz geziyi biraz genişlettik ve maşukiye gittik. sonrada kartepe... arkadaşlar hayatımda gördüğüm en güzel manzara diyebilirim...

burası sapanca gölü...

burası körfez....

yaww ben işi bitirip topiğe bakıncaya kadar 212 mesaj olmuş yaww içinizde bitek benmi çalışıyom yoksa :silent:

ergin (TEROR) dostum asıl ben teşekkür ederim çok güzel bir gündü :cat:

bu arada paşamın küftelerinin tadına bakamadım osırada iskeledeydim galiba eh artık bidakine kısmet nası olsa paşam artık gezilerin kadrolu çiğköftecisi :cherry:

unutmadan resimler çok harika çeken ardaşların ellerine sağlık :rendeer:

alper_tim kardeşim bilhassa senin verdiğin pozlardaki sanatsal vurguya bayıldım çok estetik olmuş walla :cherry:

grave dostluk budur insan giderken haber eder ..bizde 2 günlük geziye gidiyoruz sana söylemicez işte..:queen:

Benden de Birass Resimler..

olmuyooooooooooooooooo

Mozilla fire fox kullanıyom ondan mı yükleyemiyom resimleri acabaa?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar