:salut: :salut: :salut: kızların kafasına takıp bira ısmarlatıyordum:salut: :salut:zuhtupasa' Alıntı:gettti gettii...r: memati yüzünden getti...:cherry:
ben şimdi biraya para mı vereceğim:salut: :salut:
:salut: :salut: :salut: kızların kafasına takıp bira ısmarlatıyordum:salut: :salut:zuhtupasa' Alıntı:gettti gettii...r: memati yüzünden getti...:cherry:
:queen: leyn manyak 10 haziranda büyük macera var hemen ismini yazdır bunu kaçırmazsın sen:queen:CenkKeskin' Alıntı:Evet millet bende en sonunda geldim. Sabah 5 sularında Afyon/Bolvadin deydim. Dün her sey güzeldi. Herkese (Özellikle Nurgül hanıma) Çok Teşekkürler. Paşam senin köftelerden yemek nasip olmadı o sırada ben dışarı çıkmıştım araba bulmaya hersey olmuş bitmiş. Herkese Çoook Teşekkür ederim....
camadan geldim buradayım saolsın
ashes Temmuzu bekle derim ben bişiler planlıyorum![]()
mert ybr 125' Alıntı:ula neler kaçırmısız yafr: ne kadar vursak faydası yok tek kelimeyle harika olmuş bidakine inşallah bizde gelirizde böle öküzün baktı gibi bakmayız yaf ne zor oluyomuş meğer böle aahh ahhh
r:
![]()
selase' Alıntı:valla paşam her nekadar 2 masa gerinde otursakta tanışmak mümkün olmamış olsada senin ellerinle yaptığın çiğ köfteyi bizde yeme şerefine nail olduk:rendeer: gerçekten ellerine sağlık çok güzel olmuştu..:cat: başka bi gezide tanışmak dileğiyle..