Rahmi&Halime' Alıntı:Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....
rahmi şimdi bu topikten devam et orda kararlaştıralım soner sen ben paşa hepimiz yorumlayalım düşüncesindeyimRahmi&Halime' Alıntı:Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....
Nedemek Paşam... Derhal Arıyorum Şimdi....Güzel Olacağına inanıyorum.zuhtupasa' Alıntı:Organizasyon komitesi başkanıolarak hemen asker arkadaşımızla irtibata geçelim derim..:cat:
S&S
alper_tim' Alıntı:walla süper koruma yapmış kendine didi tebrikler akıllı hayvan başka canım:rendeer: :rendeer:
didi ailemize hoşgeldin:rendeer:
tanışma bölümüne yaz bence
sende hangi motordan war:queen:
mete_han' Alıntı:sevgili Tifosi didi'yi site üyesi yapsana...hem hayvan haklarından bahseder bize...Hürriyet gazetesinde yazı işlerinde yazar bir köpek bile var...hatta köşesi var...bak bi arkadaş diyoki köpekler başımıza belamı diye bir topik var...oraya cvp yazar belki...çok samimiyim...
Helal sana umut, resimler cok iyi, benim resmi avatarima koydum...73umut' Alıntı:arkadaşlar sapanca gezisine bende katıldım .ilk gezim olmasına rağmen yolda bir sorun yaşamadan vardık.gezide emeği geçen sakarya mt üyeleri başta olmak üzere tüm motosiklet.net üyelerine teşekkür ederim bir de resimleri yüklemede bana yardımcı olan skullhunter a (onu bayağı yıprattım)çok teşekkürler.buyrun resimler...
demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..:salut:ashes' Alıntı:soner aç topigi tarih belirleyelim yaz abi beni ilk başa
1.ashes
2.bruce
3.ccbbdd¥ge
4.alper
5.higtway
6.hüseyin&gürcan
7.busefer cenk&karakız
8.zühtüpaşa¥ge
9.teror¥ge
10.musturaki
11.admin amca¥ge
bu liste kesin olanlar dahada çogalır aniden hemde soner evet elleri görelim istanbul trakya bursa sakarya izmit![]()
vedat kaya' Alıntı:demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..:salut:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790vedat kaya' Alıntı:demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..:salut:
nurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyornurrem' Alıntı:Dün bir ara yaşadığım sıkıntı haricinde çok güzel mekanda çok güzel bir eğlence idi..
Beni güldüren Alper'e ,Kaskını veren Soner'e , Yolcusu olduğum Zuhtu Paşa'ya Artçısı Olduğum İbrahim e çokkk teşekkür ederim...
Özellikle Zühtü Paşa Yemedi yedirdi , içmedi içirdi çok teşekkür ederim .pale: )İyiki vardın dün yanımda....
nurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyor:
:silent: paşam yapma ya o benim bira teknemdizuhtupasa' Alıntı:ha soner bu arada
senin o kask var ya varyaaa artık yok..![]()
![]()