28 Mayıs Sapanca Şenliği Tüm Fotoğrafler ve Yorumlar

bu ne bolluk :)

yol hatırası

arabanın içindeki manzara

genel görünüm

didi

no comment

genel görünüm2

motor kullanmak ancak dönüş yolunda nasip oldu

Didi ve Tahsin

arabadan dönüş yolu manzarası

yarasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Rahmi&Halime' Alıntı:
Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....

Organizasyon komitesi başkanı:p olarak hemen asker arkadaşımızla irtibata geçelim derim..:cat:
S&S

Rahmi&Halime' Alıntı:
Benim Asker Arkadaşım Var. Kıyıköy Aynen benim de aklımdan geçti beyler Çok Süper Bir Yer. Nehir, Deniz, Orman Üçü bir arada İç içe. Çok güzel ve Zevk alınarak gidilecek bir yer. İsterseniz oraya bir organizasyon düzenleyebiliriz. Asker Arkadaşımı bu konuyla ilgili görevlendirebilirim. Arkadaşlar isterlerse tabi....
rahmi şimdi bu topikten devam et orda kararlaştıralım soner sen ben paşa hepimiz yorumlayalım düşüncesindeyim

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790

Kıyıköy...

zuhtupasa' Alıntı:
Organizasyon komitesi başkanı:p olarak hemen asker arkadaşımızla irtibata geçelim derim..:cat:
S&S
Nedemek Paşam... Derhal Arıyorum Şimdi....Güzel Olacağına inanıyorum.

alper_tim' Alıntı:
walla süper koruma yapmış kendine didi tebrikler akıllı hayvan başka canım:rendeer: :rendeer:
didi ailemize hoşgeldin:rendeer:
tanışma bölümüne yaz bence
sende hangi motordan war:queen:

yardımların için teşekkürler ve hoşbulduk

mete_han' Alıntı:
sevgili Tifosi didi'yi site üyesi yapsana...hem hayvan haklarından bahseder bize...Hürriyet gazetesinde yazı işlerinde yazar bir köpek bile var...hatta köşesi var...bak bi arkadaş diyoki köpekler başımıza belamı diye bir topik var...oraya cvp yazar belki...çok samimiyim...

didinin dilini şuan bi tek ben biliyorum, oyüzden şimdilik sadece tercümeyle idare edilecek:) hemen tercümeye başlıyayım; Didi'nin sapanaca gezisi yorumları:

çok eğlenmiş ama sıcak biraz bunaltmış, uyuyacak sessiz bi ortam bulamamış, 3-4 kişiden başka kimse ilgilenmemiş zaten ilgi manyağı şımarıktır, bu biraz zoruna gitmiş, ama en önemli derdi, herkes kendi boğazının derdine düşmüş, didiyi kimse düşünmemiş, oysa o ne hayaller kurmuş köftelerden tavuklardan mangaldan nasiplenirim diye ama sahibinin (o ben oluyorum) verdiği bitane köfte, tavuk kemiği ve erikten başka bişey yiyememiş bide 2 yudum rakı içmiş, çok üzülmüş..[/

Son düzenleme:
73umut' Alıntı:
arkadaşlar sapanca gezisine bende katıldım .ilk gezim olmasına rağmen yolda bir sorun yaşamadan vardık.gezide emeği geçen sakarya mt üyeleri başta olmak üzere tüm motosiklet.net üyelerine teşekkür ederim bir de resimleri yüklemede bana yardımcı olan skullhunter a (onu bayağı yıprattım)çok teşekkürler.buyrun resimler...
Helal sana umut, resimler cok iyi, benim resmi avatarima koydum...

007

Gezi çok güzeldi arkadaşlar...:cat:

Emeği geçen herkeze sonsuz teşekkürler...:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Bi de söyle bir fotoğraf var. Benim Eserim :)

Fotoğrafı büyük olarak görmek için üzerine tıklamanız yeteri.

Son düzenleme:
selase fotoğraflar çok güzel çıkmış keşke ben de biraz çekseydim aceleden evde unutmuşum makineyi.bu arada motorcu ali müthişti ya ilk kez motor motor diye ağlayan bu kadar küçük bir çocuk görüyorum.çok da tatlıydı kerata.sakarya grubu olarak beni yalnız bırakmadığınız için ayrıca teşekkür ederim.

Dün bir ara yaşadığım sıkıntı haricinde çok güzel mekanda çok güzel bir eğlence idi..
Beni güldüren Alper'e ,Kaskını veren Soner'e , Yolcusu olduğum Zuhtu Paşa'ya Artçısı Olduğum İbrahim e çokkk teşekkür ederim...

Özellikle Zühtü Paşa Yemedi yedirdi , içmedi içirdi çok teşekkür ederim .:)pale: )İyiki vardın dün yanımda....

küçük ali'ye bende bayıldım doğrusu. inş. ilerde bi öocuğumuz olursa öle motor delisi olurr:mrgreen:
nurgülcüm ben zaten biliyodum makineni unutacağınıda ondan aldım yanıma benimkini:wiinkk: ehh artık benim fotolarla idare edecez.. ama üzüldüğüm ahmet beyle senin şöööle güzel bi fotonuzu çekemdim.:pale:

ashes' Alıntı:
soner aç topigi tarih belirleyelim yaz abi beni ilk başa
1.ashes
2.bruce
3.ccbbdd&yenge
4.alper
5.higtway
6.hüseyin&gürcan
7.busefer cenk&karakız
8.zühtüpaşa&yenge
9.teror&yenge
10.musturaki
11.admin amca&yenge

bu liste kesin olanlar dahada çogalır aniden hemde soner evet elleri görelim istanbul trakya bursa sakarya izmit :)
demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..:salut:

harbiden abicim en kral adamı yazmamışsınız ayıp valla :pr: ersen listeyi güncelleyin abicim vedat aibimize en kral yeri ayırın

not: vedat abi yanlış topiğe msj yazmışsın:)

ben yazdım vedat bey i diger tarafta kırgınım ona

vedat kaya' Alıntı:
demek bu kadar kolay satılıyor insan..tanıdım arkadaşları..:salut:
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14790
abicim yazdık ama bu sefer süprizi unutmak yok:p

nurrem' Alıntı:
Dün bir ara yaşadığım sıkıntı haricinde çok güzel mekanda çok güzel bir eğlence idi..
Beni güldüren Alper'e ,Kaskını veren Soner'e , Yolcusu olduğum Zuhtu Paşa'ya Artçısı Olduğum İbrahim e çokkk teşekkür ederim...

Özellikle Zühtü Paşa Yemedi yedirdi , içmedi içirdi çok teşekkür ederim .:)pale: )İyiki vardın dün yanımda....
nurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyor:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
nurrem artcı kaskımın kirası çok fazladır haberin olsun vın vın bir sene önce takmıştı haala bana bira ısmarlıyor:

ha soner bu arada
senin o kask var ya varyaaa artık yok..:p :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
gettti gettii...:pr: memati yüzünden getti...:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar