28.04.2007 [MT] MUĞLA fethiye - ölüdeniz - kayaköy gezisi ( yeşile kaçış)

28.04.2007 [MT] MUĞLA fethiye - ölüdeniz - kayaköy gezisi ( yeşile kaçış)

DALTONLAR SUNAR:p :p :p

ne oldugunu anlamadan kendimizi fethiye yolunda bulduk
buluşma noktası 11 de nam-ı diyar ölüm virajıydı fakat ben işlerimden dolayı
kafileye 12:00 civarlarında göcekte dahil oldum assolist misali :p
ne olursa olsun bizden mutlusu yoktu yol çalışmalarına bile aldırmadık
tebbesümün eksik olmadıgı bir geziydi yine ....
fakat buyuk ıhtımalle benim son gezimdi uzunca bi sure gezi organızasyonlarına katılamaycagım...

şahin ve ben [iLLeqaL]:p ula yarım hazır ol yapmışım hehe
1002054yw6.jpg

can abi ve şahin...
1002053ku5.jpg

katrancı koyunun manzarasına karşı köfte ekmeklerimizi yedik ayıptır sölemesi...
1002055kl5.jpg

bu manzaradan motorlarda nasibini aldı tüm ihtişamlarıyla tamamladılar manzarayı...
1002056mh9.jpg

ee bizde bi boy göstermesek ayıp olacaktı dimii :p...
1002058sh4.jpg

daha sonra direk fethiyeye dogru gaz açtık fakat fethiye ilk etapta bizi pek açmadı
sezon acıldı acılacak ama bizim turkler daha yeni başlamış yol calışmalarına fethıyenın ıcıde oludenız yoluda rezaletti
ama ynede gordugumuz manzara herşeye degerdi ozlemişiz öludenizimizi...

1002062sk0.jpg

artık ölüdenizle bağdaşlaşmış durumda olan yamac paraşütçüleride tepemizde dolanıodu :p ...
1002059kv4.jpg

can abi külhambey gibisin haa :p
1002063ph2.jpg

daha sonra ölüdenizi tepeden goren bi yere çektik motorları...manzara cok hoştu..
1002065vc3.jpg

motorları kıskandık hemen zıpladık objektifin önüne :p...
1002066vz5.jpg

daha sonraki durağımız kayaköy idi gerçekten cok otantik bi durak oldu bizim için
1002067be7.jpg

buram buram tarih kokuyordu heryer
1002068hx3.jpg

üç kafadarda halinden memnundu sağ baştan say cbr , regal raptor , twister :p...
1002070il5.jpg

ve son olarak anlı şanlı TÜRK BAYRAĞIMIZ tüm ihtişamıyla dalgalanırken
1002072mi8.jpg

sevgilerle illegalrider....:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
İllegal resimler süper çıkmış.Yolların rezaletini unutturdu bana.Fırsat buldukça bize katılırsın.

fırsat buldukça katılacagım abi umarım o fırsatı bulurum sizlerle olmak cok güzel...
geç oldu braz ama kusra kalma :p
bi kaç teknik aksaklık olmuş halletim cıkmayan resimler flan vardı ok dir...:)

Son düzenleme:
süper gezi olmuş ,
ellerinize sağlık artık bisonraki gezilerde görüşmek üzre

sağolasın legal kardeş.birde şarj bitmseymiş güzel olacaktı fotolar.gelecek sezon sonu görüşürüz yeni motorlarımızla

sağolasın legal kardeş.birde şarj bitmseymiş güzel olacaktı fotolar.gelecek sezon sonu görüşürüz yeni motorlarımızla

eet kardeşim yaa şarj bitti bitecek diye adam gibi cekemedik fotoları bol bol
olsun az ama öz oldu babalar gibi ....
eet bende uzunca bi sure katılamayacagım gibi ...
yeni motor olayına gelince araştırmalarımız suruyor en uygununu buldukmu alıcaz :cat: :cat:

Son düzenleme:
ölü denizde kimseler yokmuş , muhakkak gitmek gerek ,,,güzel gezi tebrikler

vlla bende bostancılıyım ama ailem buraları cok sevdi bende peşlerinden tabi sonra zmanla alıştım
hatta gecen konyaya gıttım buyuk sehır adamı harbıden yıpratıor bı daha anladım ....
burda hayat cok guzell...

çok güzel yerler. özellikle kayaköy burnumda tütüyor, umarım bu yaz gidip motor da kiralayip tekrar heryerini gezicem oralarin.

güzel gezi olmuş tebrikler bende anne tarafından fethiye liyim yanlız orası 1 günde değil 1 ayda anca gezilir :) sizinki ufak bir tur olmuş :cherry: :rendeer:

Arkadaşlar çok güzel gezmişsiniz. Haftaya hep beraber oralarda oluruz bol bol gezeriz. Resimlerde çok güzel.:rendeer:

mes

Şahin kardeş son gezim ,son gezim diye ,diye bu kaçıncı gezin oldu?Yoksa dağıtım Fethiye'ye mi çıktı:queen:

güzel gezi olmuş tebrikler bende anne tarafından fethiye liyim yanlız orası 1 günde değil 1 ayda anca gezilir :) sizinki ufak bir tur olmuş :cherry: :rendeer:

fethıyenın her yerını gezdım asagı yukarı cok asırıda gezılcek bı yer yok kayakoy ii bi durak oldu bızım ıcın ... dedgin dogru ynede kucuk bı tur oldu dielim...

Son düzenleme:
yok mes abi.şu anda yalnız takılıyorum genelde.son 20 gün kaldı şunun şurasında.can abi fethiye ye kaçıyorum diye yazmış.telefonlaştık çıkalım yola diye ani bi kararla açtık gazları.ama tavsiye etmiyorum.ölüdeniz yolu ölüm kokuyor.illegal ile 2-3 defa kaydık.neredeyse düşüyorduk.ölüdenize inen merkez cadde ise kapalı.ölüdeniz rezil-i rüsva olmuş.ölüdenize inmek için ara caddeleri kullandık ancak çıkana kadar 20 dk yabana gitti

e ne diyeyim ben size, aferim gençler. yine güzel bir gezi yapmışsınız. motorunuza taş gelmesin :)

yok mes abi.şu anda yalnız takılıyorum genelde.son 20 gün kaldı şunun şurasında.can abi fethiye ye kaçıyorum diye yazmış.telefonlaştık çıkalım yola diye ani bi kararla açtık gazları.ama tavsiye etmiyorum.ölüdeniz yolu ölüm kokuyor.illegal ile 2-3 defa kaydık.neredeyse düşüyorduk.ölüdenize inen merkez cadde ise kapalı.ölüdeniz rezil-i rüsva olmuş.ölüdenize inmek için ara caddeleri kullandık ancak çıkana kadar 20 dk yabana gitti

::plus1:: kesinlikle bence siz bu geziyi erteleyin başka alternatif bulun....

camur çorak heryer motorun arkası yanımda geldi resmen kaymaktan

can abide kaydı bi ara yani tehlikeli bişe olmaz belki ama yinede camurcorak heryer iice düşünün:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar