28.04.2007 [MT] MUĞLA fethiye - ölüdeniz - kayaköy gezisi ( yeşile kaçış)

9 ay fethiyede kaldım geçen yazdan :) buraları çok ii bilirim hatta moturm bile 48 plakadır ama izmirdeyim bu yaz umarım yine giderim regalle fazla gözüm yemiyo ama arkadaşlar felan olursa çekici olur

Arkadaşlar gezi güzel olmuş aman dikkat edin ya :( Kaymışsınız korkutmayın bizi.

Arkadaşlar çok güzel gezmişsiniz. Haftaya hep beraber oralarda oluruz bol bol gezeriz. Resimlerde çok güzel.:rendeer:

Maalesef gezi için yollar uygun değil.Hisarönü ve ölüdeniz girişindeki yokuşun büyük kısmı çukur, çamur , iş makineleri ile dolu.Yolu ne zaman bitirirler bilinmez.Bu sene de erken gelen turistlere tatili zehir etmek için ellerinden geleni yapmış bizim yetkililer.:pr:

can abi gerçekten mükemmel gezmişsiniz abi sen hiç saklıkente gittinmi yada yaka park manyak alabalık yerleri var.....
inşallah oraya tüm muğla mt yle beraber gitmek isterdim......

üstadlar resimlerdeki manzaralar harika:cat: paylaşımınız için saolun

Arkadaşlar güzel gezi olmuş tebrikler. Yalnız sizleri özlemiş. Hafta sonu görüşelim. Selamlar.:cat:

can abi gerçekten mükemmel gezmişsiniz abi sen hiç saklıkente gittinmi yada yaka park manyak alabalık yerleri var.....
inşallah oraya tüm muğla mt yle beraber gitmek isterdim......

3-5 Kez gitmişliğim var.Yalnız şu sıralar bakım onarın olabilir,hazirandan sonra daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar