Sevgili Karaşahin,
Bravo, Tebrikler, Yolun Daima Açık Olsun.
Açıkcası daha tem resimlerine bakamadım, çünkü bir kısmı geç açılıyor, bir kısmı da açılmıyor gibi ama tekrar deneyeceğim. Görsüklerim ise hiçte o başlarda yaptığın alçak gönüllüğünle bağdaşmıyor, çünkü çok güzeller ve gerçekten de srgilenecek değerlerde bana kalırsa.
Ben bravo o kadar yl, bu küçük motosiklet falan demiyeceğim, mühim olan motorunun değil kalbinin gücü seni oradan oraya götüren. Ama yine de bravo, müthişsin demeden de geçemiyeceğim.
Uzun yıllar önce ben de özel bir şirkette çalışırken, bir ihracat işi için tam 2 ay kalmıştım Van'da ama ondan sonra bir daha gitmek kısmet olmadı. O aralar işler çok fazla idi ve bu yüzden oralarda pek gezinemedim. Otel ile istasyon arasında gider gelir dururdum.
Ama şimdi tekrar geleceğim. Ben de bir gezi planlıyorum. 29 Ekim tarihinde yollara çıkacağım. Benimkisi daha uzun soluklu bir şey. Tren yollarını dolaşacağım. Şimdilik programa göre 15 Mart tarihinde Van'da olmayı ve aynı gün Hudut İstasyonuna kadar gitmeyi planlıyorum, tabi önümüze bir engel çıkmazsa.
www.yolaselam.com
Biliyorum daha çok zaman var ama ben senin ismini not ettim kara Şahin arkadaşım. Eğer Van'ın o güzel kahvaltı salonlarında sana bir kahvaltı ısmarlamamı kabul edersen, sen de 15 Mart tarihini not ediver ajandana.
Görüşmek, tanışmak ümidiyle dostum. Allah sana vazifende de kolaylıklar versin inşallah.
Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com
Sevili Kara Şahin,
Bir şey daha söylemek istiyorum. Biraz evvel yazmayı unutmuşum.
resimlerinde en çok hoşuma giden de motorunu hep resmim bir parçası yapman oldu. Yani resimlerinde motorun hep o güzel manzaraların önünde bence çok güzel bir fon olusturmuş.
Tekrardan ellerine sağlık
Selamlar, Sevgiler
Levent Vardar
yolaselam.com