2700 km Çanakkale-Van Yolculuğum ve Fotoğraflar!

tebrik ederim

çok iyi beni askerlik zamanlarıma götürdün o günleri hatırlattın sağol:cat: :cat: :cat:

vallahi tek kelimeyle helal olsun büyük cesaret özgürlük bu olsa gerek,yakışır :cat:

ellerine,yüreğine ve motoruna sağlık,süpersin abi ne diyelim HELAL OLSUN...:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:

Abi helal olsun tebrik ederim... Gidicem gidicem diyordun ve sonunda gittin. Uzun zamandır bekliyordum fotoları. Cesaretine, kendine ve motoruna olan güvenine hayran kaldım açıkcası. Fotoğraflar çok güzel. Bu kadar fotoğrafı üşenmeden buraya ekleyip bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim. Saygılar sevgiler :D

blackhawk' Alıntı:
602 kişi görüntülemiş 37 cevap yazılmış...Acaba 500 kişiden fazla kişi beğenmedimi fotoğrafları........

yok kardeş ne alaka milletin nutku tutuldu emin ol imrenmemek elde değil :) ayrıca yeni görev yerinde de başarılar

Bu adam Honda'nın şiltini hakediyor.

Tebrikler, tebrikler... Fotoğrafla ilgili birisi olarak derim ki, hiç de fena olmamış yol fotoğraflarınız, belgesel gibi de anlatmış ve seyahat etmişsiniz. Pek çoğumuzun hayallerini süsleyen bir yolculuk yapmışsınız, bu bile bir ömür için müthiş bir kayıttır torunlarınıza anlatılacak.
Ayrıca Yedek Subaylığımda, Van'a bir haftalığına göreve gitmiştim. Hayatımda gördüğüm en güzel mor rengi, sabah askeri konvoyla Van gölü kıyısından geçerken yakaladım. Ve daha o zaman Teröre lanet ederek, aslında ne harika topraklarda yaşadığımızı düşünmüştüm. Bana göre herkes ömründe bir kez fırsat yaratıp görmeli Doğu ve Güneydoğuyu. Ben askerlik sayesinde 5 kadar şehri görebildim. Ve hayalim sizin gibi bir motosiklet seyahatiyle yeniden görebilmek. Gerçekten harika olmuş, bravo. Saygılar.

(Ayrıca CBR125'ciler için de gurur duyulacak bir seyahat bu. Honda'dan duyan varsa, bu cesaretli adama bir şilt verin derim Honda Türkiye yetkilileri!)

abi seni kutlarım valla nedesek az bee iyi cesared gördügüme göre cok keyiyfli bir yolculuk yapmıssın senin adına sevindim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Blackhawk şayet yolun düşerse Karakaya Barajına beklerim misafirim olursun...

tek kelime ile bravo arkadaşım ; bu gezinin altından kalkmak , bu cesareti göstermek , zorlu bir yola ve hava şartlarına karşı gösterdiğin fiziksel ve zihinsel direnç muhteşem. aslında senin yaptığın bu geziden sonra düşünüyorum da motorun küçüğü büyüğü yokmuş. motor motordur ve bakımları düzenli yapılıkça her yola her mesafeye gider. sen bu tezi pratikte kanıtlamışsın bu gezinle. aslında buna gezi demek hata bu bir serüven yaw. ayrıca bu serüveni paylaştığın için teşekkürler. bizleri de yüreklendirdin. tekrar tekrar teşekkür ederiz ....

Çanakkale adamı geri çağırır eninde sonunda dönersin

Abicim bende Çanakkaleden 15 yıl önce okumak için çıktım ,
çok zordur bırakmak orda yaşayan için , tüm ümidim çok yaşlanmadan önce geri donmek ama malum ekmek parası .

Sana motoruna helal olsun , görevinde başarılar ,
Saygılar sevgiler .

Ben 125 lik bi motorla bu kilometreyi nası yaptığını hala anlayamıyorum... Bana derlerdi her zaman Honda diye... Demekki doğru... Her zaman Honda !! Hayat onda :).. Abi eline sağlık... Yüreğine sağlık...:cat:

Cyberm' Alıntı:
Ben 125 lik bi motorla bu kilometreyi nası yaptığını hala anlayamıyorum...
Herşey ortada be abim neden yapılmasın.Emin ol uyku ve sağa sola uğrama zorunluluğum olmasa idi o yolu 24 saatte de bitirebilirim.

abi sen neyapmıssın oyle aşmıssın dagları tepeleri gece gündüz demeden tebrik ederim...belgesel olmuş..bu arada benim eski motorumun aynısıdır kullandıgın bilirim hakkından gelır yolların..

blackhawk' Alıntı:
602 kişi görüntülemiş 37 cevap yazılmış...Acaba 500 kişiden fazla kişi beğenmedimi fotoğrafları........
düşündüğünle, alakası yok olayın.
fotografları küçültmeden ve kb. azaltması yapmadan atmışsın.
o sebeple, çok zor açılıyor. bazıları açılmıyor. açıp bakmak için, __f5 yada sağtuş + resmi göster__ gibi işlemler yapıp, açılmasını bekliyoruz.
bu izlenme sayısını en az 10 tanesi bana aittir:) inat ettim, sonunda bugün bitirebildim.
sebep bu.:)

ayrıca cesaret edip çıktığın bu yolculuk için seni tebrik ediyorum.
fotograflar da, anlatımın da, memleketim de, sen de güzel insansın.
bu güzellikleri bizlere yaşattığın için teşekkür ederim.

yolların her daim açık olsun.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşey çok güzel öncelikler güzel bir makinaya benziyor fotları çeken :) abi maaşallah 125 lik bir motor mam sinek gibi gitmiştir valla özellikler fotoları çok beğendim millet 600 lük 1000lik motorlarla bu yollara gitmeye tırsıyo

Abicim resimlerine hiç sıkılmadan hayranlıkla baktım. Süpersin

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Hoca hakikaten gezi adamısın bizi de oturduğumuz yerden gezdirdin, Allah tekerine zeval vermesin. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar