27 temmuz cumartesi ,karamürsel iftar etkinliğine Davetlisiniz.

valla kanka 2 gündür havayla uğraşıyorum :cherry: öyle senin bahsettiğin hava değil tabi, :) öyle havayı sevmem pek , ama benim gariban scootera linkini verdiğim kornalardan takacağım :cherry: hurdalıktan denk geldi bakım ve tamiratlarını yaptım , evdeki büyük kompresörle dehşet bir ses çıkıyor :cherry: tren kornası takacağım, takacağımda 12 volt lastik şişirme kompresörlerinden , küçük bir tanka havayı depolayarak garibana uyarlayacağım , çokmu gerekli tabiki değil amaç birazda makara :) ve 3 adet korna olacak , şehiriçi kornası, yayaları uyarım kornası , ve bağırmak istediğimde, kullanacağım tren kornası , bu konuda saksıyı benim için çalıştırsan diyorum hani :)

http://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc

yangın söndürme tüplerini tank olarak kullanabilirim lakin bunun için söndürme tüpünde hava giriş ve çıkış delikleri kaynatmam lazım , ama elektirik kaynağıyla olmuyor , gazaltıyla yapacağım ama , argon karışım tüpü için yarın izmite gitmem gerekiyor mecburen :) detayları resimlerim lakin aklıma gelipte çekemedim mevzuyu , ama çekerim :)

[url]http://img541.imageshack.us/img541/229/0td9.jpg[/URL]
şaka bi yana hayalimdeki aleti aldım insan bir hayırlı olsun der ulemmm :cherry:

uzay mekiğini güle güle kullan usta. hakkaten hayallerimin makinasıdır. aluminyum kaynağı benim gibi alakasız bir adama bile bazen lazım olabiliyor. güle güle kullan. pek bi profesyonel maşallllah :)
servisi sanayide beta elektromekanik. umarım işin düşmez tabi :) bilgin olsun.
cumartesi iftarda tanışmak görüşmek üzere..
saygılar

Kocaeli İl Temsilcisi
Tamam hurdalıkları bi dolaşayım gündüz nöbetinde :cat:

allah aşkına o bahsettiğin hurdalığın yerini söyle !:cherry: bitane tiren toplayalım , malum kornasını bulursak tirende lazım golacak :cherry: :p

uygun tireni toplarsak sana en kralından pastırnalı uscuklu, pide yapcem yapmazsam ne olayım :cherry: :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------

Abbasi devletinin halifelerinden Mehdi zamanında, dönemin ünlü ozanı Ebu Dellame, padişaha bir kaside takdim eder. Kasideler; Arap edebiyatına özgü uzun şiirlerdir. İkişerlik dizelerden oluşan beytler halinde sürer giderler. Padişahlara sunulan kasideler; övgü için yazılırlar.

Halife Mehdi, kendisini yücelten bu kasideyi pek beğenir ve şaire sorar:
-Sana bu kasiden için ne caize (hediye) vereyim?
Ebu Dellame der ki:
-Efendimiz, bendeniz bir av köpeği isterim.

Padişah şaşırır:
-Böyle güzel bir kasidenin karşılığı hiç bir av köpeği olur mu?
-Efendimiz; ben kulunuz böyle istiyorum...
-Peki sana istediğin gibi bir av köpeği versinler.

Bunun üzerine şair der ki:
-Fakat efendim, bendeniz ava neyle gideceğim?
-Hakkın var; bir de at versinler...
-Çıplak ata nasıl bineceğim?
-Haklısın haklısın; bir de güzel eyer takımı versinler.
-Efendimiz bu ata kim bakacak?
-Elbette, bir de köle lazım, versinler...
-Aman efendim ben bu atı nerede barındıracağım?
-Bir de ahır versinler...
-Efendimiz, köleyi nerede yatırayım?
-Bir ev de versinler...
-Eve kim bakacak, yemeğimizi kim pişirecek?
-O zaman bir de cariye versinler...
-Efendimiz bu kadar halkı ben nasıl doyuracağım?
-Bin altın da harçlık versinler...
-Efendimiz!...

Halife Mehdi tam burada şairin sözünü keser ve şöyle der:
-Eğer masrafı idare etmeye bir kethüda, hesapları tutmaya bir de katip istersen, köpeği geri alırım ha!

istersen tren de buluruz sana..tanıdıklarımız var...:queen::queen::rendeer:

dur be olm yavvv :cherry: kaside ve hikayelerle ortalığı uyandırma !!!! :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

motordaki havalı kornamın kömürleri bittmiş .. :pr:

havalı kornalarda kömürmü varmış ???? :cherry: havalı dediğin elektirikli mi cenk ? :) havalılarda bildiğin röntgen filminden biraz etlice kalın plastik , naylon mebram var :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

Herkese merhaba,

Çooook alakasız olacak ama bu kadar koyu muhabet görmüşken kaçırmayım dedim. 98 model f 650 için krank mili lazım. Yardımcı olacak var mıdır?

valla kutlay hocam f 650 grank mili bildiğim tanıdığım çevremde yok ama işine yarayacak arkadaşlar var ise , 1 çist (2) adet BMW gs 800 boksör motorları için çok temiz ve çalışır durumda karbürötör mevcut ihiyaç sahibi arkadaşlara yardımcı olabilirim .

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:18 ----------

irfan bende benim minibüse arap korna taktım... hava tüpü için klima gazı tüpü kullandım...

klima gazı tankı elimde mevcut ramazanım , lakin hava giriş çıkış yerlerini nasıl hallettin zahmet olmazssa bir resim atabilirmisin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:21 ----------

uzay mekiğini güle güle kullan usta. hakkaten hayallerimin makinasıdır. aluminyum kaynağı benim gibi alakasız bir adama bile bazen lazım olabiliyor. güle güle kullan. pek bi profesyonel maşallllah :)
servisi sanayide beta elektromekanik. umarım işin düşmez tabi :) bilgin olsun.
cumartesi iftarda tanışmak görüşmek üzere..
saygılar

aslında 3 faz trifaze bir makine daha iyi işimi görecekti ama malum evde sanayi elektiriği olmadığı için monofoze makine almak durumunda kaldım ama buda işimi pek iyi görecek inşallah :)

zaman daralıyor bekliyor olacağım kısmetse :)

abi iftar konusunu bile karbüratöre bağladınız ya tebrik ediyorum :mrgreen:

elimde arabadan sökülen havalı korna vaaarrr...:pl:

kompresörüde kendinden üstelik, 2 mi 3 mü 4 mü ne kornası var...hemide kırmızı...:pl:

Uploaded with ImageShack.us

ahanda bunun gibi bi,şey işte....bakımını yapıp kullanılır hale getirilir. annadın sen onu...:joker:

Kocaeli İl Temsilcisi
abi iftar konusunu bile karbüratöre bağladınız ya tebrik ediyorum :mrgreen:

pardon pardon sahiii yaa laaa konumuz iftardı demi ? özür ehemmm ühümmm evet beyler kaç kişi olduk ? :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

evet güncel liste beyler :)

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-Egelim 43 ve +1 eşi
28-münir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

elimde arabadan sökülen havalı korna vaaarrr...:pl:

kompresörüde kendinden üstelik, 2 mi 3 mü 4 mü ne kornası var...hemide kırmızı...:pl:
[url]http://img38.imageshack.us/img38/9962/qhet.png[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

ahanda bunun gibi bi,şey işte....bakımını yapıp kullanılır hale getirilir. annadın sen onu...:joker:

lütfen yemleme yapmayalım :cherry: elimde kare as var diyorsun, kaç pideye hallederiz onu söyle :cherry: :p

ueyq.jpg

q591.jpg

c9qh.jpg

irfanım inşallah yararlı olur

kornanın sesi için italyan marco arap korna yaz çıkar..

Kocaeli İl Temsilcisi
evet güncel liste beyler

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-münir

evet korkulan geldi başa gelemiyorum maalesef :pr: şimdiden sizlere afiyet olsun iyi eğlenceler :pale:

ama bayramdan sonraki turumuzda size uğrucaz kanka öyle kolay kurtulaman benden biliyon demi :p

Kocaeli İl Temsilcisi
evet güncel liste beyler

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-münir

evet korkulan geldi başa gelemiyorum maalesef :pr: şimdiden sizlere afiyet olsun iyi eğlenceler :pale:

ama bayramdan sonraki turumuzda size uğrucaz kanka öyle kolay kurtulaman benden biliyon demi :p

aslında geldiğinde seni göndermeyecektim misafir etmeyi düşünmekteydim gerçekten , söylediğim gibi kanka herşeyde bir hayır vardır emir kuluyuz , kısmet nasip diyelim , öptüm gıdıştan :)

F54

ve şakşuka amet kayış attı:p
ne oldu salcano ile o yolu gelmeye korkuyorsan sana benim cbf yi vereyim yağ yakar ama uzun yolların motorudur:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
ne oldu salcano ile o yolu gelmeye korkuyorsan sana benim cbf yi vereyim yağ yakar ama uzun yolların motorudur:queen:

ben buna gülerim işte :cherry: üşenmicem forumda cbf ye attığın ıslak iftiraları yapıştırcam buraya , yağ yakmasını geçtim neler neler yazmıştın :cherry::queen: , demekki böyük lokma yiyecen böyük konuşmayacan , neye piniyon nyeee???? :cherry: birdaha söyle birdahaaaaaa :cherry:

olm adamla ne dalga geçiyon salcona malcano mangal gibin yürek var işte yola çıkacak cesaret var :) versene senin cbf yi bi kütaya yapayım , ehemm ühümmm benimki yağ yakıyoda ondan şeyettimdi :cherry: :queen:

fatiiiiiiii motorunun markası neydii ???????

Salcanonun adını anarken besmele çek bre densiz :cherry: gerçi yakında cbf ıda satar Salcano alırsın sen senden beklenir valla :queen:

Bak kankam laf düşürmemiş bana :cat: karıncanın bile kardeşi var olm Sakaryalı akıllı ol alırlar aklını başından yağ bayileri ona göre :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Salcanonun adını anarken besmele çek bre densiz :cherry: gerçi yakında cbf ıda satar Salcano alırsın sen senden beklenir valla :queen:

Bak kankam laf düşürmemiş bana :cat: karıncanın bile kardeşi var olm Sakaryalı akıllı ol alırlar aklını başından yağ bayileri ona göre :queen:

abicim kıstırmışım köşeye fatihi :cherry: bırakırmıyım pis yamahacıyı :cherry: :p abi cbf aldım deyince şok oldum :cherry: en sonunda anladı malın iyisini :cherry:
artık gram gram ölçer her yağ değişiminde , acaba ne kadar yağ yaktı deyi :cherry:

F54

HAYAT ONDA KARŞINIZ DA HONDA CBF150 MOTORUN gralı be mis mis:pl:
harbiden kıyak motor haa bi dokunuyom gaza tekere geliyo namuzsuz:p
irfan abi sana bi tur bile vermem motoru sıkıştırır yağ yaktırırsın sonra hain zurnacı:cherry:

sakarya da bi salcano vardı eğer siyah değilde kırmızı olaydı onu alırdım ama cbf kırmızı olunca onu aldım yanıyo be:p
duman bile çıkıyor arkadan hemde mavi mavi mas mavi dumanı boncuk mavi:thumleft:

pardon pardon sahiii yaa laaa konumuz iftardı demi ? özür ehemmm ühümmm evet beyler kaç kişi olduk ? :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

evet güncel liste beyler :)

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-Egelim 43 ve +1 eşi
28-münir

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

lütfen yemleme yapmayalım :cherry: elimde kare as var diyorsun, kaç pideye hallederiz onu söyle :cherry: :p

ucuza veririm sana..ayıp ettin..
seç...
bayramdan sonra buradan elden teslim alabilirsin..
elden teslim almak için bayram sonrasını bekleyebilirsin..
yada oruçlu olmadığımız bir gün burada dener duruma göre alır gidersin..

nasssi amaa???:pl::queen::queen:

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-münir
28-Dambıl

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-münir
28-Dambıl
29-Atillapasa.(Atilla sadıkoğlu istanbul anadolu)

bende geliyorum..

1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
27-münir
28-Dambıl
29-Atillapasa.(Atilla sadıkoğlu istanbul anadolu)
30-Recep Sağır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar