motordaki havalı kornamın kömürleri bittmiş ..
r:
valla kanka 2 gündür havayla uğraşıyorum :cherry: öyle senin bahsettiğin hava değil tabi,öyle havayı sevmem pek , ama benim gariban scootera linkini verdiğim kornalardan takacağım :cherry: hurdalıktan denk geldi bakım ve tamiratlarını yaptım , evdeki büyük kompresörle dehşet bir ses çıkıyor :cherry: tren kornası takacağım, takacağımda 12 volt lastik şişirme kompresörlerinden , küçük bir tanka havayı depolayarak garibana uyarlayacağım , çokmu gerekli tabiki değil amaç birazda makara
ve 3 adet korna olacak , şehiriçi kornası, yayaları uyarım kornası , ve bağırmak istediğimde, kullanacağım tren kornası , bu konuda saksıyı benim için çalıştırsan diyorum hani
http://www.youtube.com/watch?v=icnRMW6P9nc
yangın söndürme tüplerini tank olarak kullanabilirim lakin bunun için söndürme tüpünde hava giriş ve çıkış delikleri kaynatmam lazım , ama elektirik kaynağıyla olmuyor , gazaltıyla yapacağım ama , argon karışım tüpü için yarın izmite gitmem gerekiyor mecburendetayları resimlerim lakin aklıma gelipte çekemedim mevzuyu , ama çekerim
[url]http://img541.imageshack.us/img541/229/0td9.jpg[/URL]
şaka bi yana hayalimdeki aleti aldım insan bir hayırlı olsun der ulemmm :cherry:
Tamam hurdalıkları bi dolaşayım gündüz nöbetinde :cat:
Abbasi devletinin halifelerinden Mehdi zamanında, dönemin ünlü ozanı Ebu Dellame, padişaha bir kaside takdim eder. Kasideler; Arap edebiyatına özgü uzun şiirlerdir. İkişerlik dizelerden oluşan beytler halinde sürer giderler. Padişahlara sunulan kasideler; övgü için yazılırlar.
Halife Mehdi, kendisini yücelten bu kasideyi pek beğenir ve şaire sorar:
-Sana bu kasiden için ne caize (hediye) vereyim?
Ebu Dellame der ki:
-Efendimiz, bendeniz bir av köpeği isterim.
Padişah şaşırır:
-Böyle güzel bir kasidenin karşılığı hiç bir av köpeği olur mu?
-Efendimiz; ben kulunuz böyle istiyorum...
-Peki sana istediğin gibi bir av köpeği versinler.
Bunun üzerine şair der ki:
-Fakat efendim, bendeniz ava neyle gideceğim?
-Hakkın var; bir de at versinler...
-Çıplak ata nasıl bineceğim?
-Haklısın haklısın; bir de güzel eyer takımı versinler.
-Efendimiz bu ata kim bakacak?
-Elbette, bir de köle lazım, versinler...
-Aman efendim ben bu atı nerede barındıracağım?
-Bir de ahır versinler...
-Efendimiz, köleyi nerede yatırayım?
-Bir ev de versinler...
-Eve kim bakacak, yemeğimizi kim pişirecek?
-O zaman bir de cariye versinler...
-Efendimiz bu kadar halkı ben nasıl doyuracağım?
-Bin altın da harçlık versinler...
-Efendimiz!...
Halife Mehdi tam burada şairin sözünü keser ve şöyle der:
-Eğer masrafı idare etmeye bir kethüda, hesapları tutmaya bir de katip istersen, köpeği geri alırım ha!
istersen tren de buluruz sana..tanıdıklarımız var...:queen::queen::rendeer:
motordaki havalı kornamın kömürleri bittmiş ..r:
Herkese merhaba,
Çooook alakasız olacak ama bu kadar koyu muhabet görmüşken kaçırmayım dedim. 98 model f 650 için krank mili lazım. Yardımcı olacak var mıdır?

irfan bende benim minibüse arap korna taktım... hava tüpü için klima gazı tüpü kullandım...
uzay mekiğini güle güle kullan usta. hakkaten hayallerimin makinasıdır. aluminyum kaynağı benim gibi alakasız bir adama bile bazen lazım olabiliyor. güle güle kullan. pek bi profesyonel maşallllah
servisi sanayide beta elektromekanik. umarım işin düşmez tabibilgin olsun.
cumartesi iftarda tanışmak görüşmek üzere..
saygılar

abi iftar konusunu bile karbüratöre bağladınız ya tebrik ediyorum :mrgreen:
elimde arabadan sökülen havalı korna vaaarrr...l:
kompresörüde kendinden üstelik, 2 mi 3 mü 4 mü ne kornası var...hemide kırmızı...l:
[url]http://img38.imageshack.us/img38/9962/qhet.png[/URL]
Uploaded with ImageShack.us
ahanda bunun gibi bi,şey işte....bakımını yapıp kullanılır hale getirilir. annadın sen onu...:joker:
http://imageshack.us/a/img96/8069/ueyq.jpg
http://imageshack.us/a/img545/6334/q591.jpg
http://imageshack.us/a/img826/3852/c9qh.jpg
irfanım inşallah yararlı olur
kornanın sesi için italyan marco arap korna yaz çıkar..
aynı şeyleri düşünmüştüm ramazan hatta aynı tüpten temin ettim çok fayudalı oldu fikir verdi sağolasın![]()
evet güncel liste beyler
1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-münir
evet korkulan geldi başa gelemiyorum maalesefr: şimdiden sizlere afiyet olsun iyi eğlenceler
ale:
ama bayramdan sonraki turumuzda size uğrucaz kanka öyle kolay kurtulaman benden biliyon demi![]()
ve şakşuka amet kayış attı
ne oldu salcano ile o yolu gelmeye korkuyorsan sana benim cbf yi vereyim yağ yakar ama uzun yolların motorudur:queen:
ve şakşuka amet kayış attı
ne oldu salcano ile o yolu gelmeye korkuyorsan sana benim cbf yi vereyim yağ yakar ama uzun yolların motorudur:queen:
Salcanonun adını anarken besmele çek bre densiz :cherry: gerçi yakında cbf ıda satar Salcano alırsın sen senden beklenir valla :queen:
Bak kankam laf düşürmemiş bana :cat: karıncanın bile kardeşi var olm Sakaryalı akıllı ol alırlar aklını başından yağ bayileri ona göre :queen:
pardon pardon sahiii yaa laaa konumuz iftardı demi ? özür ehemmm ühümmm evet beyler kaç kişi olduk ? :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
evet güncel liste beyler
1-sinan er
2-piyanist_irf+2
3-horozoğlu
4-KutlayGül
5-Meltem
6-Mehmed Ali + 1
7-tekteker ramço
8-mahonyy
9-Bloower - Mustafa
10-mert şencan (mrt89)
11-Motoseyyah
12-Uğur Ak
13-darpgen- emre
14-eRRdem Cengiz
15-mezit
16-metehandro,köftestar
17-yasin hosbas
18-akin basaran
19- -CBX250- +1
20-cenk şenver
21-tan
22-Yıldırım1
23-Yanagisawa
24-madlive
25-jackal_64
26-tahsins (tahsin ser-yuvacık)
27-Egelim 43 ve +1 eşi
28-münir
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
lütfen yemleme yapmayalım :cherry: elimde kare as var diyorsun, kaç pideye hallederiz onu söyle :cherry:![]()