27 mayıs marmara gezim (delimiyim neyim?)

Her ne kadar tanışmasakta affınıza sığınarak:Söyleyin bakiiim burda yabancı yok biz bizeyiz,nereden ve neden kaçıyorsunuz hııım.yoksa binalar duvarlar ışıklar ve şehir üzerinizemi geliyor? çokmu bunaltıyorlar?Veeee pasifikte bir adada yaşamayımı arzuluyorsunuz söyleyin söyleyin çekinmeyin bizbizeyiz:)

Metin Tandoğan

Demli Çay

Çayın demlisini içmiş
Simidin gevreğini yemişsek
Ve üzerine selamın hasını
Adamız bu kahvede...

Karamürsel’1982

selam ruhunda özgürlüğün alevini bir anda tutuşturabilen arkadaş...
"ne zaman ki günlerimiz ihtiyaçları düşünmeden ve gecelerimiz de pişmanlık ve tutkuyla dolu olmadan geçer,işte o zaman gerçekten özgürüz..."

Hojam harikasın yaw bayıldım motorcu budur işte bende sana eşlik etmek isterdim.

bravo zafer. helal olsun.:rendeer:
bi de foto makinası olsaydı yanında, dadından yinmezdi... :)

abi harbi deliymişsin ya:)
tebrikler, hepimizin yapmak isteyip de yapmadığını/yapamadığını yapmışsın:)
tebrikler!

teşekkürler arkadaşlar hepinize ayrı ayrı.:rendeer:
ihtiyar, valla ne yalan diiim bazen soyle acık denızlere cıkmak cok ıyı gelır gıbı gelıyo. kacmak mı dersın uzaklasmak mı dersın kafayı toparlamak mı dersın ne dersen işte :)
gürzan evet makine olsaydı daha iii olurdu. çanakkale civarında aklıma geldı keske alsaydım dedım. ondan döndüm zaten istanbula :p
rebelli,"ne zaman ki günlerimiz ihtiyaçları düşünmeden ve gecelerimiz de pişmanlık ve tutkuyla dolu olmadan geçer,işte o zaman gerçekten özgürüz..." :cat:

Abi idolüm oldun bir anda :) Ben de yapmak istiyorum aynısını!!! Yanlız ters yönde gitsen köprü parası vermeyecektin :mrgreen: Şile gezisi için yola bakmaya çıkıp gürcisttan-rusya-bulgaristan gezisi yapmamışsın allahtan :)

helal olsun dostum sana,bunca yola rağmen ayakta kalabilmene de şaşırdım,ben temmuz ayında bir karadeniz turu planlıyorum,hedefim ilk gün izmirden samsuna varmak,bana verebileceğin tavsiyeler varmı(ama ben sigara kullanmıyorum:mrgreen: )

:rendeer: teşekkürler arkadaşlar.
khutuck; haklısın aklıma geldı ama donuste istanbul gırıste geldıgı ıcın secenegım kalmadı. 1 kopru gırısı hakkım var devletten :)
phaetonw12; hemen sigaraya başla dermişim :p şaka bi yana kurallar sıkar şu olmalı bu olmalı. başa gelen çekilir gonlunden nasıl gecıyorsa o şekilde yap bence. yannız sıcak diye montu gıymeyı ıhmal etme tam koruma şart :cat:
direk samsun büyük bi hedef daha küçük hedefler olsa ?
mesela gideceğin yol uzerınde baska yerler hedef olsun adım adım yaklastıkca da samsun hedefın olsun. iii yolculuklar sana kazasız belasız surusler dılerım.
kısmetse bende bu yaz izn alabılırsem bı karadenız-iç anadolu-akdenız gezısı yapacagım inşaallah.

sevgili trenox
budur gerçekten olması gereken budur, yüreğine, bileğine ve motoruna sağlık izmir ede bekleriz.
kazasız ve keyifli sürüşler dileriz.
mt.izmir adına:rendeer:

BABA sen ne yaptın böyle yaw 804 km bi günde ben arabayla yaparken hertarafım ağrıyor. geçen bayramda mersine gittim 1000 km hurdaşatım çıktı ilk gece deliksiz uyudum.

ama sana söz bi ehliyetimi alayım senin yanında gelecem böyle bi dolaşmaya

helal sana

vala usta hakikaten zor bi surus yapmissin hem yaln1z hemde gece bravoooooooooo:rendeer: :rendeer: :rendeer:

simdi sana gel bi adana kebap yediirim dicem korkuyom allah1ma sen akdenizin etrafini donersin allahimaaaaaaaa:queen: :queen: :queen:

Kardeş gerçekten çok güzel bir tur yapmışsın kollarına,gözlerine ayaklarına sağlık herkesin yapmak isteyipte yapamadığı şeyleri yapmışsın tebrikler tebrikler tebrikler bravo sana sen hep bunu yap ve bize resimleri gönder bizde senin gibi mutlu olalım oraları gezelim ve görelim

tebrik ederim, cok guzel bir gezi olmus, ayni zamanda farkli bir gezi!..yolunuz edirneye duserse lutfen misafirim olun, tanısmak isterim sizinle...

hepinize teşekkürler arkadaşlar.:rendeer:
valla adana yı bılmem ama şirketten gazı verdıler. persembeden cıkarsan fethıyeye gıdersın orda cadır kurarsın pazar da gerı donersın dıye. du bakalım işleri ayarlayabılırsem oyle bır gezı de dusunuyorum :wiinkk:
ilgi ve alakanıza tekrar teşekkur ederım.
saygılar. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar