27 Kasım 2010 Direksiyon Sınavı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim annem aldı 1 günde çıktı.3 hafta falan değil geçin onları siz.

6 da dosyaları verip 7 sinde alman imkansız. Ha tanıdığın varsa tamam olur. Ama yoksa tanıdık dosyaları emniyete verdiğinden 3 hafta sonra alıyorsun ehliyeti..

3 haftamı olurmu öyle şey. en fazla 1 gün bekletiyorlar tanıdığa filanda gerek yok hani.::159::

100 almışım böylece ehliyet maratonunun sonuna geldik:mrgreen:

Merhaba arkadaşlar,
Forumu uzun zamandır ziyaretçi olarak takip ediyordum, ancak iki ay önce motosiklet sevdası tam olarak yüreğe düşünce hemen ehliyete yazıldım.
Çok şükür bugün itibariyle sizler gibi ben de bu işin sonuna gelmiş bulunmaktayım.
Başarılı olan tüm arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız ve belasız sürüşler dilerim.
Saygılarımla.:cat:

90 vermişler, fazla bile. :) Az daha yatırıyordum scooterı...

a2 de scooter ne alaka:silent::silent: debriyajlı motor kullandırmaları lazım meb yönetmeliğinde mecbur diye biliyorum burdaki kurslarda böyle birşey yok sadece a1 de kullanıldugunu gördüm

Keşke vitesli verselerdi, buradakiler hep scooterla sınavlarını oldu.

Aslında her motor hacmi için ayrı sınav olacak, balık adamlık gibi yıldız sistemi falan olacak ve bunların hepsi de güvenli sürüş eğitmenlerinin bulunduğu bir komisyonun denetiminde yapılacak...

arkadaslar sınava girecekler için söylüyorum cok dikkat edin benim basıma geldi puanımı kırdılar derkerki: kask takmanız burada zorunlu degil isteyen takmasın ama ehliyeti aldıgınızda trafige kasksız cıkmayın denildi öle birsey denilirse sakın kanmayın aman diiat diyorum

Bundan sonra işlem nasıl yürüyor?
Dosyalarımız kurs tarafından hazırlanıyor, biz de randevu alıyoruz falan... Doğru mudur?

B ehliyetimi alırken dosyamızı alıp direkt emniyete gidiyorduk, artık öyle değil sanırım.

scooterla sınav yapıldığına inanamyorum, gerçek mi bu? vitessiz motorla sınav mı olurmuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar