27,07,2007 MT Gaziantep cuma toplantısı(resimli)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gocunmakla alakalı bir yorum değil benimkisi...
antep mt olduğununuz için ve mt yi temsil etmeye çalıştığınız için bazı kelimelerinizin sizin adınıza etiketinize olumsuz yaklaşacağı kanısına vararak yorum yapmaktı amacım..fakat hala aynı kabalığa devam ediyosunuz aydemir bey...sizinle alıp vermediğim bir durum yok bayanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda eğitim almanız şart gibi görünüyoo...sizinle anlaşabileceğimi düşünürken arkadaşınız olan harunun bana msn de yaptığı hakaretleri sineye çekicek değilim maalesef....
bilginize sunar ona göre davranılmasını rica ederim....
aynı zamanda sizi beğenen tabiki olucaktır herkes tarafından olumsuz tepki alıcaksınız diye bir şart zaten yok...
ben bana yansıttıklarınızla yola çıkarak yorum yapıyorum sadece....

::eek:fftp::::eek:fftp::::eek:fftp::::eek:fftp::::eek:fftp:: ::deliir::::deliir::::deliir::::deliir::::deliir::

Son düzenleme:
Harunun böyle bir hakaret söz konusu olan tartışmaya katılacağını sanmıyorum Eğer harun gülümsenin dediği doğru ise çok ayıp etmişsin. Tekrar diyorum Eğer doğru ise MT adına gülümseden özür diliyorum.

Son düzenleme:
:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
selam

arkadas nerden bilim ben stepnenin altında kriko olduğunu söylemesi ayp arabanın stepnesi o gün yere bastı o kadar temiz araba satarım da isteyen versa bu arada arkadaslar ayıb size bi bayan arkadasımız gelmiş daha tanışmadan kaçırmıssınız kızcazı oldu mu simdi aaa çok teressüf ederim size nese uykum geldi de byyy hepinize

gocunmakla alakalı bir yorum değil benimkisi...
antep mt olduğununuz için ve mt yi temsil etmeye çalıştığınız için bazı kelimelerinizin sizin adınıza etiketinize olumsuz yaklaşacağı kanısına vararak yorum yapmaktı amacım..fakat hala aynı kabalığa devam ediyosunuz aydemir bey...sizinle alıp vermediğim bir durum yok bayanlara nasıl davranılması gerektiği konusunda eğitim almanız şart gibi görünüyoo...sizinle anlaşabileceğimi düşünürken arkadaşınız olan harunun bana msn de yaptığı hakaretleri sineye çekicek değilim maalesef....
bilginize sunar ona göre davranılmasını rica ederim....
aynı zamanda sizi beğenen tabiki olucaktır herkes tarafından olumsuz tepki alıcaksınız diye bir şart zaten yok...
ben bana yansıttıklarınızla yola çıkarak yorum yapıyorum sadece....

belki üstüme vazife değil ama bu gerilimin sebebini merak ettim doğrusu..

Gaziantep İl Temsilcisi
sertacım;757611' Alıntı:
belki üstüme vazife değil ama bu gerilimin sebebini merak ettim doğrusu..

Yok sertacım sende bizdensiz ufak bir yanliş anlaşanlaşilma başka birsey yok bazı arkadaşların agzından cıkanı kulagı duymuyor ama sabredıyorum dur bakalım...::angry2::::angry2::::angry2::

geldıgınde haberım olsun görüşelim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
Yok sertacım sende bizdensiz ufak bir yanliş anlaşanlaşilma başka birsey yok bazı arkadaşların agzından cıkanı kulagı duymuyor ama sabredıyorum dur bakalım...::angry2::::angry2::::angry2::

geldıgınde haberım olsun görüşelim :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

şükürler olsun antepteyim. ve enyakın zamanda görüşelim dostum.. ah bide motorum yanımda olsaydı...:rendeer:

Harunun böyle bir hakaret söz konusu olan tartışmaya katılacağını sanmıyorum Eğer harun gülümsenin dediği doğru ise çok ayıp etmişsin. Tekrar diyorum Eğer doğru ise MT adına gülümseden özür diliyorum.

bu ince nezaketinden dolayı teşekkür ediyorum.....:cat:

Sertaç Abi Hoşgeldin....

şükürler olsun antepteyim. ve enyakın zamanda görüşelim dostum.. ah bide motorum yanımda olsaydı...:rendeer:

Sertaç abi hoşgeldin en kısa zamanda görüşürüz inş... motorunun yanında olup olmaması önemli değil kafana takma motor çok bizde cuma toplantısında görüşmek üzre abi hoşcakal...:rendeer::rendeer::rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
sertacım;757896' Alıntı:

görüşelim sertac cuma gunu olabilir pazarda olabilir pazar gezimiz olacak kısmet olursa sana bir kebab yedırelim motor lazımsa alabilirsın benım mavişi emrın olur senın ben kımseye vermem moturumu huyumdur kıymetını bil:p:p:p:p:p:cat::cat::cat::cat:

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. varlığınız yeter. muhabbetiniz daim olsun. hayatımda yaptığım en iyi işlerden biride bu siteye üye olup sizin gibi dostları bulmak oldu. iyiki varsınız.en kısa zamanda görüşelim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar