2600 KM'lik Güney Doğu Anadolu Gezisi

Süper bir yolculuk yapmışsınız.:cat:
Fotoların devamını bekliyoruz.

Kıyıda bir gemi batmış. Neden batmış, bilinmez. Resim çektiriyorum önünde.
dscn6838.jpg

Rastladığınız batık geminin haberi için tıklayınız...:wiinkk:

harika bir gezi olmuş müdürüm ya.. vallahi cok niyetine girdim bende ggidicem bi yerlere :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel bir gezi, tebrikler. Devamı gelir inş. :rendeer:

Merhabalar.. Gezinin 2.bölümüde mevcut sadece sığmagığı için 2 ye böldüm.

Arkadaşlar tüm yorum ve destekleriniz için çok teşekkürler...

valla helal olsun seni birazda olsun tanıma fırsatı elde ettim.sayende çok güzel yerlerin resimlerini gördüm.hyosung da en güzel renklisi hani:)yakın olsaydık beraber de giderdik valla...

arkadaşlar bir cukurova çocuğu olarak ellerinize sağlık diyorum gezdiğiniz tüm yerlerde( erdemliden urfaya kadar) bizzat yaşanmışlıklarım var,, istanbulda hapis kaldığım bugünlerde bana ilaç gibi geldi gözümle görmek...çok teşekkürler....ayağınıza sağlık...her daim yollarınız açık olsun....oralarda olsam ben de otobana çıkıp sizleri yoldan çevirip yüzyüze tanışmak isterdim....yenilerini beklicez inş.

Güzel bir gezi olmuş gerçekten sizin yaşadıklarınızı yaşamış gibi oldum .Süpersiniz haaa. Bekliyorum bende gezinin ve fotoların devamını.:rendeer:

harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler :) yurdumuzun heryeri çok güzel emeğinize sağlık. :)

çok güzel bir gezi, biz gençlere örnek olmuşsunuz 2 çift olarak. darısı bizlerin başına.

geziniz ve keyfiniz daim olsun.

::biggrinn:)Çook güzel . Paylaşım için eksik olmayın. Ha bu ara da artık daha büyük bir motor almanın da sanırım vakti gelmiş sizin için.:pale: Ben de bu sene karadeniz gezisi yaptım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:20 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:18 PM ----------

:cyclopsan şimdi gördüm almışsınız. Keşke önce alıp onunla tatile çıksaydınız.:salut:

abi bee sende bizim oraların hep kötü olduğu zamand ziyaret etmişsin ...şimdi yollar,sahil fln tertemiz ve düzgün..o sahildeki çöpler de hep suriyenin eseri..adamlar çöpü ordan atıyolar..bizim sahilden çıkıyor

Harika bir gezi olmuş fotoğraflar yorumlar her şey mükemmel imrenerek okudum

Mükemmel bir gezi. Hayalini kurduğum GV250' nin bu uzun yolda sizi hiç aksatmaması benim için daha da mutlu edici oldu :) Selçuk abi zaten Hyosung GV250 başlığının en etkin kullanıcılarından, en aqzından benim şimdiye kadar okuduğum ilk 336 sayfasında öyle ;) İnşallah tüm sayfaları okumayı bitirmeden benim de GV250' im ve böyle muhteşem yol hikayelerim olur :)
Hayatta başarılar dilerim Selçuk abi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar