2600 KM'lik Güney Doğu Anadolu Gezisi

sağlıklı ve mutlu olarak dönmenize çok sevindim selçuk.. ayrıca anlatımda fotoğraflarda çok güzel.. paylaştığın için teşekkürler.. darısı başımıza..

güzel gezi olmuş arkadaşlar:cat: haluk hocam uğrayacağınızı haber vermişti, ben sabah çalıştığımdan orada olamadım, ancak saat 16:00 civarı müsaittim.bir dahaki gelişinize ilgilenebilirim umarım.
antalyaya selamlar:rendeer:
yolunuz açık olsun, daha yapacak çok yolunuz var belli:)

resimlerden gördüğüm kadarıyla güzel bir gezioluyor herhalde kazasız belasız iyi yolculuklar diliyorum size.inşallah böyle güzel bir geziye çıkmak banada nasip olur birgün.

hatay-dörtyolda doğup büyüdüğüm için inanır mısınız gözlerim dolu dolu okudum ve izledim gezinizi..tek kelimeyle harika bir iş çıkartmışsınız..kısadan hisse demek böyle uzun gezilerde zincir yağı ve anahtar takımı almak gerekiyormuş..paylaşım için teşekkür ederim.

Arkadaşlar şimdilik bu kadar. Hatay çıkışına kadar eksik bir kaç resim dışında ilgi resimler bunlar. Yarın Suriye sınırı mayınlı sahalar, reyhanlı sınır kapısı ve Antakyadan Hassa ve Kırıkhan ilçeleri gezileri ekleneceltir. Teşekkürler..

Çooook güzel bi gezi raporu olmuş,resimlerle,yorumlarla,ellerinize sağlık :) Gidip gördüğüm yerlerdi,bi kere daha arada kaçırdığım manzaraları gördüm.Kiliseye gitmiştim ama içerisini görememiştim...Şelalesi,künefesi,yemekleri ile güzel yer Hatay.

Cidden çok güzel bi topic olmuş,kazasız belasız tamamlamışsınız gezinizi,eşleriniz de çok şanslı,maşallah,sizde öyle tabi :wiinkk: Daha nice gezilere,emeğinize sağlık :cat:

Ellerinize ve emeğinize sağlık. Tüm motosikletlilerin hayalindeki gezilerden birini gerçekleştirmişsiniz. Kazasız belasız bitirdiğiniz için ne mutlu size. Bir önerim olacak; eğer daha fazla resim yükleyecekseniz, son sayfaya yükleyin ki açılması daha kolay olsun. Aynı sayfada çok resim hem açmayı geciktiriyor hem de zaman zaman bazı resimlerin açılmamasına neden oluyor. Selamlar.

Arkadaşlar gezi yazıları arada yeni resimler ile güncellenmiş yarın Şanlıurfa anlatılacaktır. İlginize teşekkürler..

gerçekten mükemmel bir gezi olmuş, baya yorucudur, ama değmiştir.

gitmiş kadar olduk Selçuk abi.gezinize bayıldım müthiş olmuş. Bu yorucu parkuru sorunsuz bitirdiğiniz için size şapka çıkarmaktan başka birşey gelmiyor aklıma.:rendeer:

Paylaşım için teşekkürler.
Mükemmel bir gezi gerçekten o güzergaha gidecek kişilerde cesaret ister,yürek ister:cat:
tebrik ederim çok güzel gezmiş ve yemişsiniz afiyet olsun:cherry:

Arkadaşlar son gücellemeler yapılmıştır. İlginize teşekkürler...

Herşeyiyle çok güzel bir gezi yapmışsınız.Gezdiğiniz yerleri çok merak ediyordum.Sizin sayenizde bilgilenmiş, görmüş oldum.Tekerinize sağlık.

Arkadaşlar geziinin son resimleri ile güncellenmiştir.

çok güzel bir gezi olmuş gerçekten çok takdir ettim ne güzel demişsin abi önemli olan yolda olmak daha denilecek ne bırakmışsınki :cat: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar